تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 3 آذر 1403    احادیث و روایات:  بنر تستی
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1832875176




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- سلطانی فر: موافق تشکیل اتاق فکر نیستم


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: سلطانی فر: موافق تشکیل اتاق فکر نیستم تهران - ایرنا - معاون رییس جمهوری و رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: با وجود اصرار همکاران، موافق تشکیل اتاق فکر که بیشتر شکل سیاسی دارد نیستم، چرا که پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری این نقش را انجام می دهد.


به گزارش روز سه شنبه گروه فرهنگی ایرنا، مسعود سلطانی فر امروز در دیدار با سیدمحمد بهشتی رییس پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری اظهار کرد: اتاق فکر بهترین عنوانی است که می توان برای پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری در کنار این سازمان در نظر گرفت.
وی افزود: اگر بخواهیم به صورت مستمر روی مباحث سازمان میراث فرهنگی، ساماندهی امور و تئوریزه کردن برنامه ها پیش برویم، مجموعه پژوهشگاه باید به عنوان اتاق فکر دایمی فعالیت کند.
سلطانی فر یادآور شد: سازمان میراث فرهنگی در سال های گذشته دوران التهاب آمیزی را پشت سر گذاشته و نیاز به آرامش و ثبات دارد تا مجموعه بتواند حیات و حرکت جدید سازمان را جهت داده و سازماندهی کند.
وی افزود: در سال های گذشته مشکلات زیادی داشته ایم اما می توانستیم بیشتر تلاش کنیم و دوره آواربرداری را سریع تر و بهتر پشت سر بگذاریم.
معاون رییس جمهوری در ادامه این نشست که رییسان پژوهشکده ها و مدیران پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری نیز حضور داشتند، اظهار کرد: همانگونه که تمامی مدیران کشوری تاکید دارند، اقتصاد عرصه فرهنگ و هنر باید فعال شود، چرا که فعالان این حوزه اغلب با مشکلات اقتصادی مواجه هستند و این مسائل باید رفع شود.
سلطانی فر افزود: اگر اقتصاد این بخش فعال شود شاهد رشد و رونق فعالیت های فرهنگی هستیم زیرا آمیخته شدن تلاش هنرمندان عرصه فرهنگ با اقتصاد، به اقتصاد کشور هم کمک می کند.
رییس سازمان میراث فرهنگی، تدوین برنامه ششم توسعه را فرصت خوبی برای همگرایی با دستگاه های مختلف دانست و گفت: در برهه کنونی شرایط بسیار خوبی فراهم شده تا افراد دارای دغدغه فرهنگی، در حوزه میراث فرهنگی فعالیت کنند.
سلطانی فر خاطرنشان کرد: رییس جمهوری به گردشگری و میراث فرهنگی توجه ویژه دارد و این رویکرد باعث شده دستگاه های اجرایی به بیشتر مراجعات سازمان میراث فرهنگی پاسخ مثبت دهند.
وی با بیان اینکه باید در نشستی جداگانه به بررسی مفصل برنامه راهبردی پژوهشگاه پرداخته شود، ادامه داد: پژوهشگاه باید یک برنامه کلان و بلند مدت و دارای چشم انداز وسیع تری با در نظر گرفتن 30 سال آینده داشته باشد.
معاون رییس جمهوری تصریح کرد: در گزارش ارایه شده توسط پژوهشگاه، اعداد و ارقام خوبی بیان شده اما باید به این موضوع توجه شود که سازمان میراث فرهنگی در 30 سال آینده در همه بخش ها چگونه عمل کند و در این میان پژوهشگاه چگونه باشد و چه نقشی را ایفا کند؛ پژوهشگاه باید با توجه به این موارد، ساماندهی شود.
بر اساس گزارش پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری، سلطانی فر افزود: وظیفه پژوهشگاه انجام پژوهش های مرتبط با میراث فرهنگی است اما نباید از بخش صنایع دستی و گردشگری غافل شود، چرا که این دو بخش نیازمند مطالعات بیشتر و فعالیت های گسترده تر است.
وی ادامه داد: در برهه کنونی اوضاع خوبی داریم؛ از حاشیه خارج شده ایم و تقریبا دیده می شویم و مقام معظم رهبری و رییس جمهوری نیز نگاه مثبتی به سازمان دارند؛ از این رو زمان خوبی است که جایگاه خود را در توسعه اقتصادی و فرهنگی نشان دهیم.

** معاون اداری مالی و توسعه مدیریت پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری نیز در این نشست با بیان گوشه ای از فعالیت های پژوهشگاه تصریح کرد: پژوهشگاه همواره نقش حاکمیتی خود در حوزه کاوش های باستان شناسی، مردم نگاری، مستندنگاری زبان و گویش و مستندسازی هنرهای ملی را به منصه ظهور درآورده است.
عبدالکریم شادمهر افزود: از جمله اقدامات انجام شده در سال های 92 و 93 می توان به ساماندهی استقرار پژوهشگاه در ساختمان سی تیر و سایر فضاهای در اختیار، تامین بخش قابل توجهی از کمبود تجهیزات لجستیک و راه اندازی آزمایشگاه ها و کارگاه های پژوهشکده حفاظت و مرمت و گروه هنرهای سنتی و راه اندازی مجدد کتابخانه و مرکز اسناد اشاره کرد.
وی تصریح کرد: ساماندهی مجدد نیروهای انسانی متناسب با تحصیلات و تخصص، تقویت نظام خدمات رسانی به کارکنان، رفع بحران بودجه پژوهشگاه، ترمیم و بهبود تعامل سازنده پژوهشگاه با سایر دستگاه های اجرایی به ویژه درباره اجرای طرح های عمرانی، برگزاری جلسه هیات امنا و رفع موانع متعدد قانونی و اجرای آیین نامه های چهارگانه خاص پژوهشگاه نیز از اقداماتی بوده که در این سالها در پژوهشگاه انجام گرفته است.
معاون پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری، اجرای دقیق وظایف حاکمیتی پژوهشگاه، طرح تهیه اطلس جامع میراث فرهنگی و گردشگری کشور و طرح ایجاد پایگاه های پژوهشی موضوعی میراث فرهنگی را از اهم برنامه های این مرکز در سال جاری اعلام کرد.
شادمهر اظهار کرد: ایفای نقش فعال در تدوین برنامه ششم توسعه کشور برای اعتلای جایگاه بخش در برنامه و شروع اجرای برنامه راهبردی پژوهشگاه در افق 1404 نیز از دیگر اقداماتی است که با همکاری مراکز مرتبط امسال اجرایی خواهد شد.
وی با اشاره به جدول نتایج عملی اقدامات انجام شده در پژوهشگاه، افزود: انجام طرح های پژوهشی، کاوش، چاپ مقاله و کتاب، برگزاری همایش، رویداد و اجرای تفاهم نامه های بین الملل از سال 92 پیشرفت قابل توجهی داشته است.
شادمهر ادامه داد: اکنون پژوهشگاه در حال اجرای حدود 124 طرح موظفی، بیش از 40 طرح مشترک با سازمان متبوع و حدود 25 طرح عمرانی ملی است.
در این نشست، موضوعات اساسی سند راهبردی پژوهشگاه در قالب سه عنوان هویت مطلوب، قابلیت و زیر ساخت ها و راهبردها در حوزه کلیدی عملکرد بررسی و مطالعه بازنگری طراحی و تدوین اساسنامه، ساختار سازمانی و تشکیلات پژوهشگاه میراث فرهنگی، چالش های موجود در اساسنامه، توجه به اسناد بالادستی، برنامه زمان بندی مراحل سه گانه و پیشنهادات ارایه شد.
فراهنگ**7537**1027



08/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن