تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 10 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):زمستان بهار مومن است از شبهاى طولانى‏اش براى شب زنده‏دارى واز روزهاى كوتاهش براى روز...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1835760859




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- سیاست گذاری ها با هماهنگی طرفهای ذینفع انجام شود/ موفقیت بیشتر تضمین می شود


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: کارشناس اقتصادی؛ سیاست گذاری ها با هماهنگی طرفهای ذینفع انجام شود/ موفقیت بیشتر تضمین می شود تهران - ایرنا - یک کارشناس مسایل اقتصادی گفت: اگر هرگونه سیاست گذاری در خصوص کاهش نرخ سود سپرده های بانکی با هماهنگی همه طرف های ذینفع اتخاذ شود، موفقیت آن بیشتر تضمین می شود اما راضی و هماهنگ کردن همه طرف ها در سیاست گذاری ها کار دشواری است.


محمد اسکندری در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا با تاکید بر اینکه باید رویکرد بانک ها به سیاست های دولت مبنی بر کاهش سود سپرده نزدیکتر شود، افزود: بانک ها باید به رسالت اصلی خود که اولویت خدمت به اقتصاد کشور است، بپردازند و با اتخاذ سیاست های درست مدیریت ریسک بازدهی مناسبی را نصیب سهامداران خود کنند.
وی افزود: منتقدان کاهش نرخ سود سپرده بانکی، این پرسش را مطرح می کنند که «وقتی برخی بانک ها از اجرای این نرخ سرباز زده و با مشوق های مختلف علاوه بر لحاظ کردن نرخ سود 22 درصد برای سپرده ها، تسهیلات بانکی را به نرخ های بالا پرداخت می کنند، چرا بانک مرکزی و برخی مدیران بانک ها به دنبال کاهش نرخ سود بانکی بیش از 22 درصد هستند؟» که این استدلال یک ایراد دارد و آن هم اینکه نرخهای بالای تسهیلات با واقعیات اقتصادی همخوانی ندارد و باعث رشد معوقات و به نوعی تزریق بی بازگشت پول به جامعه می شود و آثار مخرب تورمی و اقتصادی در پی دارد.
این کارشناس بازار سرمایه ادامه داد: در این حال، بالا بودن سود سپرده ها و تسهیلات به معضلی برای اقتصاد کشور تبدیل شده و به عنوان یک عامل، هزینه تمام شده پول در تسهیلات و رقیب ناموزون در سرمایه گذاری، فعالیتهای اقتصادی را تحت تاثیر قرار داده و از توجیه پذیری انداخته است که باید برای رفع این مشکل تلاش کنیم.
وی افزود: برخی از فعالان بانکی به صورت غیرواقعی منابع ناشی از سپرده گذاری را رواج داده اند، به ویژه آنهایی که با غفلت از واقعیت های اقتصادی، اقدام به عقد قراردادهایی خلاف دستورالعمل بانک مرکزی کرده اند، ممکن است از سیاست کاهش سود راضی نباشند اما به نظر می رسد زمان آن رسیده که بانک مرکزی بین بانک های منظم که اصول بانکداری را بویژه در حوزه مدیریت ریسک رعایت و بانک هایی که از این اصول تخطی می کنند، تفاوت قایل شود.
اسکندری خطاب به بعضی بانک ها که به موضوع کاهش سود سپرده ها معترض هستند، گفت: این سوال پیش می آید که این بانک ها و موسسات مالی در شرایطی که اقتصاد کشور بازدهی لازم را ندارد، چگونه می توانند منابع خود در تسهیلات را دریافت و سود های بالای سپرده را پرداخت کنند؟
وی افزود: وقتی بازدهی واقعی اقتصاد اجازه پرداخت سود بیشتر را نمی دهد، چرا باید بیشتر از آن سود سپرده پرداخت کنند؟ در واقع به نظر می رسد همان موضوع رقابت مخرب برای عدم خروج منابع از بانک ها مطرح باشد و در حقیقت آنها در صدد حل مسئله کوتاه مدت خود هستند و به آثار بلندمدت فکر نمی کنند و به بیان دیگر طبق قاعده «از این ستون تا آن ستون فرج است» روزگار می گذارند.
این کارشناس بازار سرمایه با بیان اینکه مقاومت بانک ها روی این موضوع توجیه اقتصادی ندارد، اظهار داشت: البته اگر بانک ها روی ساز و کار بحث داشته باشند، می توان ساز و کار را به نوعی اتخاذ کرد تا کمترین مشکل ایجاد شود اما کلیت اقتصاد و سیستم بانکی را نباید فدای روشهای غلط اقتصادی برخی موسسات در اقلیت کرد.
وی ادامه داد: البته نباید از این مهم نیز غافل شد که برخی بانک ها به واقع میراث دار سیاست های غلط گذشته در زمینه تسهیلات تکلیفی هستند و باید برای این دسته از بانک ها، تمهیداتی جهت جلوگیری از ایجاد بحران در فعالیت آنها اتخاذ کرد اما این موضوع متفاوت از برخی موسسات غیرمجاز با رفتارهای غیر اصولی در جذب سپرده است.
این کارشناس اقتصادی با بیان اینکه باید دولت را بیشتر درک کنیم چرا که دولت به خیلی ها پاسخگو است، افزود: گاهی یک سیاست گذاری یا اجرای یک سیاست اصولی در کشور نیاز به قاطعیت بیشتری دارد تا اجزای مختلف اقتصاد کشور همانگ تر عمل کنند.
لازم به ذکر است؛ اعلام خبر توافق مدیران بانک ها برای کاهش 2 درصدی نرخ سود بانکی و اجرای آن از 15 اردیبهشت 94، توسط عبدالناصر همتی مدیرعامل بانک ملی و رییس گروه هماهنگی بانک ها، بازتاب های متفاوتی در محافل اقتصادی، مسوولان بانک مرکزی، شورای پول و اعتبار و مدیران، سپرده گذاران و سهامداران بانک ها داشته است.
اقتصام(4)1070**1558



07/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن