واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۶ ارديبهشت ۱۳۹۴ (۱۶:۲۴ب.ظ)
مدير کل صدا و سيما مرکز قم: تعامل دستگاه هاي دولتي ضامن ارتقاي احساس امنيت است موج - قم - مدير کل صدا و سيماي مرکز قم با اشاره به اينکه صدا و سيما به تنهايي کار فرهنگ سازي را نمي تواند يدک بکشد، ارتقاي تعاملات دستگاه هاي دولتي را در افزايش احساس امنيت مهم ارزيابي کرد.
به گزارش خبرگزاري موج از قم، مدير کل صدا و سيما مرکز قم در نشست تعاملي با رؤساي پليس هاي تخصصي راهور، مواد مخدر، آگاهي، امنيت عمومي، معاون اجتماعي و امور مالي فرماندهي انتظامي استان قم، با بيان اينکه اقدامات صدا و سيما در دو بخش سياست گذاري و عمليات است، در رسيدن به برنامه اي جامع و هدفمند براي ارتقاي فرهنگ عمومي جامعه تاکيد کرد.
وي در اين رابطه تشکيل اتاق فکر را حائز اهميت خواند و تصريح کرد: با برنامه ريزي مدون بايد موارد در کارگروه ها مورد بررسي قرار گرفته چون عدم احساس امنيت به مراتب بدتر از نا امني است و جامعه را زمين گير مي کند.
حجت الاسلام لطفي نياسر بر لزوم سياست گذاري ها و نيز اينکه حجم ورودي اطلاعات به جامعه بايد چگونه باشد اشاره و خواستار بهره گيري از هنر فيلم در اين زمينه شد.
مدير کل صدا و سيما مرکز قم با اشاره به اينکه صدا و سيما به تنهايي کار فرهنگ سازي را نمي تواند يدک بکشد، بر ضرورت ارتقاي همکاري هاي في ما بين دو مجموعه تاکيد کرد.
معاون اجتماعي فرماندهي انتظامي استان قم نيز بخش اعظم پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي را مرهون تلاش هاي صدا و سيما دانسته و ضمن تاکيد بر ارتقاي تعاملات، اضلاع جرم را در 3 بخش بيان کرد.
وي گفت: سه ضلع جرم شامل مجرم، قرباني و فضاي اجتماعي است و خلاء رسانه اي بستر ارتکاب جرم را تشديد مي کند.
سرهنگ احمد صادقي تصريح کرد: آموزش از طريق رسانه سبب ارتقاء آگاهي شهروندان شده و جرايم نيز به حداقل خواهد رسيد.
در ادامه رئيس پليس امنيت عمومي فرماندهي انتظامي استان قم با اشاره به اينکه هر کجا اطلاع رساني و ارتباط چهره به چهره پليس با مردم افزايش يافت جرائم کاهش چشمگيري داشته است، افزود: برگزاري کنگره خطر جريان هاي افراطي و تفريطي در سال 93 در قم که همه علماي اسلام بودند نشان از اقتدار و امنيت کشور بود.
سرهنگ قنبري در ادامه اطلاع رساني هدفمند را زمينه ساز کاهش آسيب در جامعه دانست و اضافه کرد: ارتباط تنگاتنگ دستگاه هاي استان با مردم و آمادگي و پذيرش موضوعات از سوي مردم باعث شد تا بدون هيچ دغدغه اي اين مراسم بزرگ برگزار شود.
رئيس پليس راهور استان قم نيز در سخناني بر ضرورت اطلاع رساني اقدامات و فعاليت هاي پليس استان تاکيد کرد و در اين زمينه خواستار تشکيل يک اتاق فکر شد.
وي با بيان اينکه پيگيري موضوعات از سوي صدا و سيما اجتماعي است و ترويج فرهنگ با آموزش تحقق مي يابد، گفت: در کشور بهترين رسانه اي که مي تواند کار آموزشي را انجام دهد، صدا و سيما است.
سرهنگ حسيني با اشاره به اينکه اگر تکيه بر موضوع فرهنگ سازي باشد در حوزه اي مثل راهنمايي و رانندگي مردم به مقررات راهنمايي عادت کرده و مشکلات ساير بخش ها نيز مرتفع خواهد شد، افزود: اگر همه مردم خود را به بايدها و نبايدها وفق بدهند تمامي قوانين جاري رعايت و هيچ تخطي صورت نخواهد گرفت.
رئيس پليس راهنمايي و رانندگي فرماندهي انتظامي استان در بخشي ديگر از سخنان خود با اشاره به اينکه ستاد ترخيص در قم به يک معضلي تبديل شده بود و من بارها در اين خصوص انتقاد کرده بودم، اضافه کرد: راه اندازي اين ساختمان جديد نمونه يک همکاري و همفکري دستگاه هاي دولتي استان بخصوص صدا و سيما بود که اگر پي گيري صدا و سيما نبود اين امر خداپسندانه تحقق پيدا نمي کرد.
رئيس پليس آگاهي استان نيز با بيان اينکه از اواخر 92 با توجه به تغيير رويکرد پليس از جرم به مديريت جرم ، تصريح کرد: سال گذشته در پليس آگاهي استان کارگروهي تشکيل شد و با شناسايي ظرفيت سازمان ها در راستاي پيشگيري و مقابله با جرم اقدامات مطلوبي انجام شد.
سرهنگ قدمي افزود: با بيان دغدغه ها يک هم افزايي بين دستگاه ها براي حل مشکلات بوجود آمد و پيشگيري از آسيب ها با تعاملات رقم خورد .
رئيس پليس مبارزه با مواد مخدر استان قم نيز در سخناني با بيان اينکه نيروي انتظامي بيش از 700 نوع ماموريت دارد که دو سوم آن اجرايي و برخورد با ناهنجاري هاي اجتماعي است، افزود: دغدغه پليس به عنوان ميدان دار برخورد با ناهنجاري هاست که هر کجا رسانه ملي وارد شد و آگاهي بخشي صورت گرفت پيشرفت حاصل شد.
سرهنگ بلفکه در تاييد سخنان خود به معضل مواد مخدر کراک اشاره کرد که با همکاري رسانه ملي در بين جامعه معتادين حذف شد و با بيان اينکه اکثر جرايم ريشه در اعتياد دارد، خاطرنشان کرد: اگر به حوزه اجتماعي و اطلاع رساني توجه ويژه شود ناهنجاري ها کاهش خواهد داشت.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 13]