واضح آرشیو وب فارسی:تبیان: اینجا اولین خاکریز است (2)ادامه صحبت با امیر تیمسار میقانی، فرمانده قرارگاه پدافندی خاتم الانبیاء :برای دیدن قسمت اول ، کلیک کنید . ¤ ارزیابی شما از تهدیدهای اخیر رژیم صهیونیستی چیست؟- اولاً باید بگویم اینها نه توان تعرض و نه جراتش را دارند و دنبال هدف های خاصی هستند. مخصوصاً در رابطه با رژیم اسرائیل. این رژیم در وهله اول دنبال مقابله با مشكلات داخلی خودش است.
خب شما وضعیت اسرائیل را بعد از جنگ 33 روزه و 22روزه دیدید. خیلی از سران سیاسی و نظامی شان بركنار شدند یا استعفا دادند. دچار فروپاشی روحیه شدند. اینها می خواهند با ایجاد یك جنگ روانی، افكار داخلی خودشان را از این مشكلات به سمت یك تهدید خارجی منحرف كنند.نكته قابل توجه دیگر روی كار آمدن دموكرات ها در یك سال اخیر در آمریكاست. با توجه به نفرت گسترده و عمیق دنیای اسلام از آمریكا و تشدید آن طی سال های اخیر، واشنگتن تاكتیك خودش را عوض كرد و با تاكتیك جنگ نرم و طرح موضوعاتی مثل مذاكره سعی كرد این فضا را عوض كند. خب این مسئله می تواند توازن قوا در منطقه را تغییر دهد و این به نفع اسرائیل نیست.بعلاوه می تواند عاملی برای فشار به اروپا و آمریكا باشد. اسرائیل با راه انداختن این جنگ روانی و ناامنی در منطقه می تواند خیلی از نیاز های خود را بخصوص در بحث نظامی از این طریق تامین كند.نكته دیگر اینكه اسرائیل به شدت در منطقه منزوی است و می خواهد از راه این تهدیدها با بخش هایی از این دولت ها ایجاد ارتباط كند.حضرت آقا می فرمودند قطعات گلوگاهی و كلیدی را خودتان تولید كنید. تجهیزات حساس و با فناوری بالا را خودتان بسازید. مورد دیگری هم كه محتمل است اینكه یك هماهنگی بین آمریكا و اسرائیل باشد. آمریكا مذاكره را مطرح می كند و اسرائیل تهدید می كند. همان سیاست كهنه و نخ نمای چماق و هویج. البته این سیاست هم راه به جایی نخواهد برد و شكست خورده است.¤ از حال و هوای انقلاب بفرمایید؟- سال 54 وارد نیروی هوایی و یك سال بعد برای دوره خلبانی به آمریكا اعزام شدم . ابتدای سال 1357 هم به كشور برگشتم .وقتی آمدیم ایران، بصورت مخفیانه در تظاهرات ها شركت می كردیم. روزی كه حضرت امام تشریف آوردند. من هم با سیل جمعیت همراه شدم. اتفاقاً رفتم نزدیك ماشین بلیزری كه حامل امام بود و خودمان را چسباندیم به شیشه و از نزدیك ایشان را زیارت كردیم.¤ با توجه به وضعیت ارتش و بخصوص توجه ویژه شاه به نیروی هوایی، وقتی از آمریكا برگشتید چطور با افكار انقلابی آشنا شدید؟
- خب، كلاً پرسنل ریشه های مذهبی داشتند. ما هم از كودكی و دوران مدرسه اهل مسجد و نماز و این موضوعات بودیم. وقتی هم رفتیم آمریكا وارد یك سری مسائل انحرافی نشدیم. و برنامه های دینی خودمان را ادامه دادیم. این روحیه تقریباً در همه نیروها بود و به لطف خدا اكنون هم همینطور است.این روحیه خیلی موثر بود. اطلاعیه های حضرت امام به همه جا می رسید. اعتصابات اعلام نشده ای در یگان های مختلف انجام می شد. در شهرهای مختلف. نیروها در تظاهرات ها شركت می كردند. البته خیلی ها هم دستگیر و تبعید شدند. اگر انقلاب پیروز نمی شد، خیلی از این پرسنل هم اعدام می شدند. بعد از حضور امام به شكل پررنگ تری پرسنل كمك به انقلاب را وظیفه خودشان دانستند و حركت های انقلابی بیشتر شد. در نهایت هم مسئله بیعت همافران در روز نوزدهم پیش آمد كه حركت عظیمی بود. این اتفاق صبح بود. بعد از ظهر همان روز هم از اصفهان نیروهایی خدمت امام آمدند و اعلام همبستگی كردند.شب بیستم هم كه درگیری در مركز آموزش پیش آمد و نیروهای گارد حمله ور شدند. مردم با دستور امام به كمك نیروهای انقلابی آمدند مسلح شدند. از بعدازظهر روز بیست و یكم جاهای حساس تهران به دست نیروهای انقلابی افتاد و این روند در صبح 22 بهمن تكمیل شد.¤ پایان بخش این گفت و گو را می خواهم به نحوه مدیریت حضرت آقا در مباحث نظامی اختصاص دهیم. حالا چه در دوران جنگ و چه پس از آن.اطلاعیه های حضرت امام به همه جا می رسید. اعتصابات اعلام نشده ای در یگان های مختلف انجام می شد. در شهرهای مختلف. نیروها در تظاهرات ها شركت می كردند. - نقش ولایت فقیه، چه حضرت امام و چه بعد از ایشان، حضرت آقا در این بحث بی بدیل بوده است تا بتوانند نیروهای مسلح را در تمامی ابعاد به جایگاه شایسته خودش برسانند. زمان رژیم سابق هم ما تحقیر می شدیم، هم مسئولین كشور تحقیر می شدند. وابسته و ذلیل بودیم. اما الان در ابعاد مختلف علمی و نظامی پیشرفت های عجیبی كرده ایم.حضرت آقا از نزدیك در جریان جنگ بودند و حضور قوی و تقریبا مداومی در جبهه داشتند. لذا با نیازها و كمبودهای نیروهای مسلح بخوبی آشنا بودند. لذا همان سال ها به دستور ایشان جهاد خودكفایی نیروی هوایی تشكیل شد تا از منظرهای مختلف به خودكفایی برسیم. چه از نظر تولید قطعات، بروز كردن سامانه های مختلف و انجام پروژه های مختلف.در زمان رژیم گذشته با اینكه خلبان های ما بهترین بودند اما حكومت به دلیل وابستگی، نیروها را برای دوره به خارج اعزام می كرد. می خواستند روی نیروها از نظرهای گوناگون بخصوص اعتقادی و فكری كار كنند و به اهداف خاص خودشان برسند.
مثلاً بین خلبانان كشورهای پیمان سنتو سالانه مسابقه ای در زمینه پرواز و هدفگیری و بمباران و از این دست موضوعات برگزار می شد. در اغلب این مسابقات ایرانی ها اول می شدند. مثلاً سال 54 این مسابقه در پاكستان بود. در این مسابقه شهید اردستانی مقام نخست را كسب كرد.یك زمانی در جنگ ما كمبود خلبان داشتیم. خیلی ها شهید شده بودند. با تدبیر حضرت آقا، دانشكده خلبانی در اصفهان راه اندازی شد و خلبان های ماهری تربیت شدند.حضرت آقا می فرمودند قطعات گلوگاهی و كلیدی را خودتان تولید كنید. تجهیزات حساس و با فناوری بالا را خودتان بسازید. ما هم حقیقتاً روی همین تدابیر حركت كردیم و به لطف خدا توانسته ایم به سطح بسیار خوبی از خودكفایی و آمادگی برسیم. اگر این تدابیر نبود شاید ما می رفتیم و سعی می كردیم و این نیازها را به طرقی از خارج تامین كنیم. ایشان روی این پروژه های حساس همیشه نظارت دقیقی داشته اند. نیروها هم با عشق و علاقه ای كه دارند، سعی شان بر این است با اجرای این تدابیر دل آقا امام زمان را راضی و خشنود كنند.منبع :کیهان تنظیم برای تبیان :بخش هنر مردان خدا
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تبیان]
[مشاهده در: www.tebyan.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 414]