تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 9 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):از نشانه های عالم ، نقد سخن و اندیشه خود و آگاهی از نظرات مختلف است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1835664995




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

اختتامیه جشنواره‌ي نمايشنامه‌خواني مولوي


واضح آرشیو وب فارسی:تبیان: اختتاميه جشنواره‌ي نمايشنامه‌خواني مولوي

ما آموخته‌ايم تنها براي پيشكسوتان‌مان دست بزنيم استاد خمسه‌اي تنها بازمانده خيمه‌شب بازي است چهارمين جشنواره‌ي نمايشنامه‌خواني تالار «مولوي» با معرفي برگزيدگان و با تقدير از رضا خمسه‌اي هنرمند پيشكسوت «خيمه شب‌بازي» به كار خود پايان داد. به گزارش ايسنا، در مراسم اختتاميه اين جشنواره كه شامگاه گذشته ـ 29 فروردين‌ماه ـ در تالار مولوي برگزار شد، ابتدا نمايش «خيمه‌شب‌بازي» به كارگرداني بهروز غريب‌پور و با همراهي گروه تئاتر «آران» اجرا شد. پس از آن پيامي كه فرهاد ناظرزاده كرماني به انگيزه برگزاري روز جهاني تئاتر ويژه تئاتر دانشگاهي نوشته بود، توسط مجيد سرسنگي قرائت شد. در ادامه مراسم بهروز غريب‌پور تقدير از رضا خمسه‌اي را برعهده گرفت. غريب‌پور كارگردان تئاتر در سخناني يادآور شد: سال 49 كه دانشجويي شهرستاني بودم، در برخي از نوشته‌ها رد و نشاني از خيمه‌شب‌بازي يافته بودم و آرزومند يافتن سرچشمه آن بودم. در آن سال‌ها راسته سيروس، راسته بنگاه‌هاي شادماني بود كه روي شيشه‌هايشان انواع برنامه‌ها را اعلام مي‌كردند و متأسفانه بعدها جاي خود را به حلبي‌سازها دادند و امروز هم نشاني از هيچ‌يك از آن‌ها نيست. در همان سال بود كه خدمت استاد احمد خمسه‌اي پدر رضا خمسه‌اي رسيدم.

وي در ادامه با اشاره به برگزاري جشنواره يك هفته‌اي خيمه‌شب‌بازي در دانشگاه تهران در سال 52 تصريح كرد: سال 49 عمده توجه اساتيد ما اين بود كه در غرب چه مي‌گذرد، بسياري از آنان حتي نام خيمه‌شب‌بازي را نشنيده بودند و زماني كه جشنواره خيمه‌شب‌بازي را برگزار كرديم، به جزء استاد بيضايي و تعدادي ديگر، كسي حاضر به ديدن آثار آن نشد، در حالي‌كه «مبارك» در تمام دنيا شناخته شده است. او از دانشجويان خواست دنباله‌رو نباشند و افزود: روشنفكري و هنرمندي تنها توجه به هنرمندان خارجي نيست. بلكه توجه به هويت و داشته‌هاي خودمان است. هرچند هنوز براي برخي از دوستان نام‌هاي بزرگ خارجي جذاب است. بسياري از ما از گذشته‌مان بي‌خبريم و اميدواريم روزي برسد كه همه ميراث فرهنگي ما احيا شود. غريب‌پور با ابراز تأسف از بي‌توجهي به ميراث فرهنگي يادآور شد: امروز كه از استاد خمسه‌اي تقدير مي‌كنيم، يادمان باشد او تنها بازمانده اين ميراث فرهنگي است و حقوق ماهيانه‌اش 120 هزار تومان است! ما تنها آموخته‌ايم براي پيشكسوتان‌مان دست بزنيم! اما ميراث فرهنگي را نمي‌توان اين‌گونه نگه‌داشت.

او از مدير اداره كل هنرهاي نمايشي كه در اين مراسم حضور داشت، درخواست كرد: توجه ويژه‌اي به اين ميراث گرانقدر داشته باشد. عيسي رزمجو كه همراه با رضا خمسه‌اي كمانچه مي‌نواخت، در فقر و فلاكت تمام از ميان ما رفت. نگذاريم براي رضا خمسه‌اي هم چنين اتفاقي بيفتد، به داد او و ميراث فرهنگي برسيم. به گزارش ايسنا، در ادامه مراسم، مجتبي توسل معاون فرهنگي جهاد دانشگاهي دانشگاه تهران در سخناني كوتاه خواستار رفع مظلوميت از هنر تئاتر شد و گفت: اين وضعيت در شأن تئاتر ما نيست، البته اين مظلوميت در شكل كلي فرهنگ ما وجود دارد درحالي‌كه در اين هنر ارزشمند ظرفيت‌هاي فراوان و انگيزه‌هاي بسياري وجود دارد. هنرمندان و استادان با دلي محكم و دستي خالي، اين هنر را با چنگ و دندان نگه داشته‌اند و اميدواريم شاهد رونق روزافزون فرهنگ و تئاترمان باشيم و مقوله فرهنگ در برنامه‌ريزي‌ها و بودجه‌بندي‌ها به نحو شايسته‌اي مورد توجه قرار بگيرد. سپس مراسم تقدير از 12 فعال تئاتر دانشگاهي انجام شد و بر همين اساس مجيد نظيمي آراني، اميرحسين حريري، سارا فرزادفر، بابك مهري از دانشكده هنرهاي زيبا، مهدي افشار قهرماني از تربيت مدرس، ايرج محرمي، مژگان خالقي و مهدي گليج از دانشكده سينما تئاتر، هومن زندي‌زاده، بابك كچه‌چيان و فروغ سجادي از دانشكده هنر و معماري و مجيد رحمتي از دانشكده آزاد اراك تقدير شدند.

سپس بيانيه هيأت داوران توسط محمود استادمحمد خوانده شد و پس از آن فرهاد ناظرزاده كرماني به خاطر ترجمه نمايشنامه‌ي «زندگي يك روياست» نوشته‌ي «دولاباركا» نويسنده اسپانيايي تقدير شد. ناظرزاده كرماني در هنگام مراسم تقديرش گفت: مفتخرم يكي از پيشنهاددهندگان برگزاري جلسات نمايشنامه‌خواني بودم و پيش‌بيني مي‌كردم اين پديده در ايران به خوبي مورد استقبال قرار بگيرد. چون نسل جوان نيازمند فضاهايي است كه خود را محك بزند. به اعتقاد او؛ نمايشنامه‌خواني يك فاز و مرحله براي رسيدن به نمايش صحنه‌اي نيست. بلكه مستقل است و زيبايي‌شناسي مستقلي دارد و به معناي آمادگي براي رسيدن به تئاتر صحنه‌اي نيست. بنا بر اين گزارش، برگزيدگان جشنواره‌ي نمايشنامه‌خواني مولوي بدين شرح معرفي شدند: اهداي جوايز در بخش موسيقي از محسن دوكوشكاني به خاطر نمايشنامه‌ي «موش‌ها» تقدير شد. در بخش ترجمه نيز فرهاد ناظر‌زاده‌ كرماني به‌خاطر ترجمه نمايشنامه «زندگي يك روياست» نوشته نويسنده اسپانيايي دولاباركا تقدير شد.

در بخش بازيگري زن با اهداي لوح سپاس از نگار جواهريان (قرمز + يك عالمه سفيد)، بهاره رهنما (مرد مقابل) و نوشين تبريزي (تالاب هشيلان) تقدير شد. جايزه‌ي سوم اين بخش به آيلار نوشهري (لحظه‌هاي زنانه)، جايزه‌ي دوم به‌طور مشترك به زري كريمي (لبخند فرانسوي) و پونه عبدالكريم‌زاده (صداي انسان) و جايزه‌ي اول به رزيتا غفاري (قرمز + يك عالمه سفيد) اهدا شد. در بخش بازيگري مرد از محمود‌رضا رحيمي به‌خاطر نمايش «هتل‌ كاليفرنيا»، مهدي صباغي (نيمه مانده نامه نيما)، طوفان مهرداديان (روز آخر) و محمدرضا عليمرداني (تالاب هشيلان) تقدير شد. و جايزه‌ي سوم به‌صورت مشترك به مجيد آقاكريمي (تالاب هشيلان) و امين طباطبايي (بوفالوي آمريكايي) و جايزه‌ي دوم به بهنام تشكر (هتل كاليفرنيا) اهدا شد. در بخش كارگرداني جايزه‌ي سوم به آيلار نوشهري (لحظه‌هاي زنانه)، جايزه‌ي دوم به نوشين تبريزي (تالاب هشيلان) و جايزه‌ي اول به غلامرضا شهبازي (صداي انسان) اهدا شد.

در بخش نمايشنامه‌نويسي جايزه‌ي سوم به علي ثقفي به‌خاطر (نيمه مانده نامه نيما)، جايزه‌ي دوم به ماريا شاهي نويسنده (قرمز + يك عالمه سفيد) و جايزه اول به نوشين تبريزي به خاطر نمايشنامه (تالاب هشيلان) تقديم شد. در اين مراسم مقرر شد هريك از 5 نامزد بخش نمايشنامه‌نويسي از سوي اداره‌ي كل هنرهاي نمايشي، مبلغ 3 ميليون ريال جايزه دريافت كنند. ضمن اين‌كه از سوي اين اداره مقرر شد: معادل 3 ميليون تومان به رضا خمسه‌اي اهدا شود.  تنظيم براي تبيان : مسعود عجمي 





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تبیان]
[مشاهده در: www.tebyan.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 235]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن