واضح آرشیو وب فارسی:تبیان: صندلي هاي بالدار بر فراز آمريکا
وزنه بردار سنگين وزن ايران تقاضاي وزنه 230 کيلوگرمي کرد که اين موضوع تعجب حاضرين در سالن را برانگيخت. دو دانشجوي "راتگرز" شرط بندي کردند که وي از پس بلند کردن اين وزنه برنمي آيد اما ثانيه هايي بعد غريو شادي تماشاگران به هوا برخاست. به نقل از مهر، تيم هاي وزنه برداري و دووميداني ايران در چهارمين دوره رقابت هاي ورزشي جوانان معلول در نيوجرسي آمريکا، به قدري خوش درخشيدند که دست اندرکاران برگزاري رقابت ها، نويد روزهاي روشني براي اين مسابقات دادند. مسابقاتي که سه دوره قبلي آن در انگلستان، ايرلند و آفريقاي جنوبي برگزار شده بود.ايران با کارواني 30 نفره مشتمل بر ورزشکار، رئيس فدراسيون ورزش هاي جانبازان و معلولان، مربي، سرپرست، خبرنگار و همراه در چهارمين دوره رقابت هاي (IWAS) شرکت کرده بود و با کسب 29 مدال (16 طلا، 7 نقره و 6 برنز) به کار خود پايان داد. تيم وزنه برداري با 8 طلا و دو نقره ، مقتدرانه به عنوان قهرماني رسيد و دووميداني کاران، 8 طلا، 5 نقره و 6 برنز کسب کردند. جالب توجه در اين بين، اين نکته بود که همه شرکت کنندگان ايراني موفق به کسب مدال شدند.
تيم وزنه برداري کشورمان اتفاق ويژه رقابت هاي نيوجرسي بود. صمد عباسي که بهتر است از او به عنوان "هرکول جيبي" معلولان جهان ياد کنيم موفق شد 137.5 کيلوگرم را بالاي سر ببرد. و سيامند رحمان که با بلند کردن وزنه 230 کيلوگرمي، بيش از 70 کيلو رکورد جهان را بهبود بخشيد. مي توان از او به عنوان پديده سال هاي آتي وزنه برداري نام برد. روزي که او وزنه 230 کيلوگرمي را انتخاب کرد، دو دانشجوي تنومند و سياهپوست دانشگاه "راتگرز"، اين امر را محال دانستند اما او بسادگي از پس انجام اين کار برآمد. دووميداني کاران ايراني هم بارها و باها سرود ايران را در فضاي دانشگاه "باوئر" طنين انداز کردند و بارها و بارها پرچم سه رنگ کشورمان را به اهتزاز درآوردند. از اين ورزشکاران مي توان به عنوان اميدهاي رقابت هاي پارالمپيک 2012 لندن ياد کرد و اساسا هدف از حضور آنها در اين رقابت ها، کسب آمادگي براي حضور در رقابت هاي سطح بالايي چون پارالمپيک است. ايراني ها بارها و بارها شگفتي آمريکايي ها را برانگيختند و من روزي را فراموش نمي کنم که يک خانم آمريکايي به همراه همسرش خطاب به وزنه برداران ايراني گفت: Extraordinary (شگفت آور). پس از آن نوبت به قدرداني از افتخارآفرينان کشورمان شد. ايراني هاي مقيم نيوجرسي در مراسمي که در "جانسون پارک" ترتيب دادند عشق و علاقه خود را به پاي هموطنان ايروني ريختند و عصري به يادماندني را به ثبت رساندند.
خانم وثيقي که زني سالخورده بود، شعري ناب براي بر و بچه هاي ايراني سرود و در سراسر مهماني، مانند پروانه به دور عزيزانش پر مي کشيد. ديدار از محله هاي نيويورک و از همه مهم تر محل تخريب برج هاي دو قلو هم از جمله کارهاي ارزشمند دفتر نمايندگي سازمان ملل متحد در نيويورک بود. يکي از همراهان کاروان وقتي از روي کشتي از مجسمه آزادي ديدن مي کرد، به طعنه گفت: اينها آزادي شان هم روي آب است. ديدار از آکواريوم بالتيمور هم از خاطر نمي رود. شايد خيلي از ايراني ها آرزو داشته باشند که در کشور خودشان اين گونه آبزيان را به نظاره بنشينند. و سرانجام دفتر حفاظت منافع جمهوري اسلامي ايران در واشنگتن که براي ورزشکاران سنگ تمام گذاشت و آنها را به ضيافت ناهاري باشکوه دعوت کرد. چهارمين دوره رقابت هاي معلولان جوانان جهان(IWAS) به پايان رسيد. آنچه در پايان مي ماند اينکه معلولان، ناتوانان واقعي نيستند و تنها آنهايي ناتوانند که از نعماتي که خداوند در اختيارشان قرار داده بدرستي استفاده نمي کنند. صندلي هاي آنها اگرچه چرخدار بود اما نيروي اراده، بال هايي به آنها داد تا بر فراز سرزمين دوردستي چون آمريکا به پرواز درآيند. اي کاش قدرتي مي داشتيم که از اعضا و جوارحي که خدواند در اختيارمان قرارداده در راه خدمت به وي استفاده مي کرديم. "يا رب قوّ علي خدمتک جوارحي"
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تبیان]
[مشاهده در: www.tebyan.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 174]