واضح آرشیو وب فارسی:آفرينش: ايران زمين
10 بيمارستان بزرگ در دانشگاه علوم پزشكي مشهد درحال ساخت است
مشهد - افسانه پاكفطرت
رييس دانشگاه علوم پزشكي مشهد گفت: هماكنون 10 بيمارستان بزرگ در مشهد و شهرهاي زيرپوشش اين دانشگاه در استان خراسان رضوي درحال ساخت است. محمود شبستري افزود: احداث بيمارستانهاي 420 تختخوابي شهيد هاشمينژاد، 540 تختخوابي امام رضا(ع) امداد و نجات و بيمارستان فوق تخصصي كودكان ازجمله بيمارستانهاي در حال ساخت مشهد است. وي با بيان اينكه توسعه زيرساختهاي خدمات درماني از برنامههاي مهم وزارت بهداشت و درمان است افزود: در اين راستا دانشگاه علوم پزشكي مشهد تاكنون گامهاي مهمي برداشته است. وي ضمن اشاره به شش بيمارستان آماده بهرهبرداري ازجمله بيمارستان پيوند و اورژانس 100 تختخوابي مشهد از اجراي طرحهاي تحقيقاتي و پژوهشي بهمنظور توليد 12 نانو دارو در دانشگاه علوم پزشكي مشهد خبر داد و افزود: بهدنبال توليد نخستين نانو داروي ضدسرطان خاورميانه در اين دانشگاه، هماكنون تحقيقات گستردهاي بهمنظور ساخت نانو داروهاي ديگر آغاز شده است. شبستري در پايان گفت: دانشگاه علوم پزشكي مشهد در آينده نزديك به قطب نانو داروي كشور تبديل خواهد شد.
عدم پذيرش خانواده و عدم مراقبت بعد از درمان؛ از علل مهم روي آوردن به اعتياد مجدد
كرج - خاكپور
در نخستين سمينار فرهنگ، پويايي و سلامت كه در دانشكده ادبيات دانشگاه خوارزمي(تربيت معلم) در استان البرز آغاز به كار نمود، در يك نشست تخصصي با موضوع «اعتياد و آسيبهاي رواني و اجتماعي» مهدويراد؛ رئيس كل دادگستري استان البرز سخنران ويژه بود.مهدويراد در اين همايش به ايراد سخن پرداخت. وي خطاب به جوانان حاضر در همايش گفت: جوانان ميوههاي رسيده جوامع بشري، لطيف، حساس، شاداب و... هستند و نبايد آنان را به پژمردگي كشاند. جواني آنقدر مهم است كه اميرالمومنين(ع) ميفرمايند: «تندرستي و جواني را آنگاه كه از دست دادي، قدرش را ميداني».
رئيس كل دادگستري استان البرز در ادامه سخنان خويش گفت: در سال 74 درخصوص اعتياد مطالعات و تحقيقاتي را داشتم كه موضوع پاياننامهام را درخصوص «علل عدم موفقيت مديريت درمان اعتياد در بين جوانان استانهاي مركزي و تهران تعيين نمودم. كه با انتخاب چند فرضيه و مطالعه و بررسي روي آن به اين نتيجه رسيديم كه علل روي آوردن به اعتياد مجدد عدم پذيرش خانواده و عدم مراقبت بعد از درمان، عدم پذيرش كارفرما و بهطور كلي جامعه است. وقتي كه معتادي را درمان ميكنند و به اجتماع بر ميگردد، جامعه امكان پذيرش مجدد آن را ندارد اين در حالي است كه اعتياد نوعي بيماري است و معتاد هم بيمار جسمي و هم بيمار رواني است. كه البته همه پژوهشگران، روانشناسان و پزشكان معتقد به درمان هستند نه مجازات.
جامعهشناسان نيز حضور بيش از حد افراد ناسازگار در جامعه را معضل مهم ميپندارند، اما ما و جامعه جهاني معتاد را مجرم ميانگاريم و او را محبوس ميكنيم، يا در دادگاهها محدود ميكنيم و يا به شلاق مجازات مي نماييم. جامعه ما اعم از پدر و مادر، دوستان، كارفرما و اهالي محله معتاد را جرثومه فساد ميدانند و هيچ گونه اعتمادي به معتاد ندارند و شايد رفتار آنها را ناشي از عكسالعمل ميپندارند.
مهدويراد خاطرنشان ساخت: جامعه، محاكم و مراكز درماني به لحاظ عدم توجه به اصول و موازين مديريتي و تخصصي ناتوان از جلوگيري گسترش اعتياد ميباشند و بالطبع از روي آوردن مجدد معتادين به اعتياد عاجزند و با گسترش اعتياد و معتادين در جامعه، ناگزير بيماري به بدنه جامعه سرايت مينمايد كه جا دارد جامعه نيز از اين جهت مضطرب و نگران باشد. وي افزود: اكثر محققين و پژوهشگران در تحقيقات خود عدم پذيرش و تنفر جامعه نسبت به معتاد را از عوامل مؤثر گرايش مجدد افراد به اعتياد مجدد دانستهاند. ازجمله يكي از محققين ايراني ميگويد: معتادان از جامعه كنار گذارده ميشوند و آنان بناگزير به سوي گروههاي همگن خود (معتادان) پناه برده و به سادگي مورد پذيرش گروههاي معتاد قرار ميگيرند.معتادان خود «خرده فرهنگها» را تشكيل ميدهند. زيرا جامعه آنها را طرد و آنان مجدداً و به ناچار به گروهي كه آنان را ميپذيرد (معتادان) روي ميآورند. بسياري از پژوهش ها نشان ميدهد كه هنوز هم، نظرات و نگرش جامعه نسبت به معتادان بسيار منفي و انزجارآميز است.رئيس كل دادگستري استان البزر به دوركيم، آسيبشناس و جامعهشناس اشاره كرد و گفت: چنانچه فرد به هر دليلي از جامعه طرد شود و از «تقسيم كار» اخراج گردد همبستگياش با جامعه كم ميشود و اين گسستگي باعث بروز مشكل و فساد در جامعه ميگردد.»
اين مسئول در ادامه سخنان خود گفت: بلومر جامعه شناس معروف آمريكا معتقد است چنانچه فرد در موقعيت نامناسب قرار گيرد مرتكب خطا و فساد ميشود. همچنين؛ بنابر نظر اريك فرم انسان با دوگونه پويش اجتماعي و همساني درگير است بنابراين نظر در فرآيند همساني و اجتماعي شدن چنانچه فرد از سوي جامعه طرد گردد و فرد نتواند رابطهاي منطقي با پيرامون خويش برقرار كند، احتمال قوي به پيوستن و همسان شدن با معتادان (خرده فرهنگ معتادان) خواهد داشت. پارسونز نيز ميگويد: ميزان وروديها در جامعه بايد با خروجيها از هر حيث متعادل و متوازن باشد.
700 پروژه در كل كشور با عنوان؛ مهر ماندگار
فيروزكوه - خبرنگار آفرينش
قائم مقام وزير نيرو اعلام كرد: با جابهجايي پيمانكار، عمليات اجرايي سد نمرود فيروزكوه سرعت خواهد گرفت. به گزارش خبرنگار آفرينش، علي ذبيحي به اتفاق سعيد افشارنادري فرماندار فيروزكوه، محمدرضا محمودي معاون امور عمراني استاندار تهران، مديركل امور آب استان تهران و تعدادي از مديران مشاور و پيمانكار پروژه سد نمرود، از تمامي قسمتهاي اين سد درحال احداث بازديد كرد. پس از بازديد از قسمتهاي مختلف پروژه و ارائه گزارش مجري آن به حاضران در خصوص روند اجراي طرح، جلسهاي با حضور مسئولان در محل كارگاه احداث سد نمرود برگزار شد.
قائم مقام وزير نيرو در اين جلسه ضمن تقدير از دستاندركاران و مسئولان منطقهاي براي پيگيري مسائل و مشكلات و تسريع در روند اجراي اين پروژه اظهار داشت: در سال جاري عنايت ويژهاي در خصوص تامين اعتبار صورت خواهد پذيرفت. وي تصريح كرد: با جابهجايي پيمانكار، عمليات اجرايي سد نمرود سرعت خواهد گرفت. همچنين براساس اظهارات قائم مقام وزير نيرو، در سال جاري كسريهاي اعتباري اجراي طرح سد نمرود جبران خواهد شد و وزارت نيرو و سازمان امور آب با تمام توان مصمم به تكميل پروژه هستند. قائم مقام وزير نيرو با بيان اينكه در كل كشور 700 پروژه به عنوان "مهر ماندگار" نام گرفته است، تصريح كرد: سد نمرود يكي از پروژههاي مهر ماندگار است.
آغاز انتقال 5 ميليون مترمكعب آب از سد نمرود
فرماندار شهرستان فيروزكوه از آغاز انتقال 5 ميليون مترمكعب آب از سد نمرود در اين شهرستان در آينده نزديك خبر داد. فرماندار شهرستان فيروزكوه در اين جلسه ضمن عرض خيرمقدم به حاضران در خصوص پارهاي از مشكلات و نارساييهاي موجود در پروژه گزارش جامعي ارائه كرد.
برداشت گياهان دارويي در هرمزگان ممنوع شد
بندرعباس - خبرنگار آفرينش
مديركل منابع طبيعي و آبخيز داري هرمزگان در جمع خبرنگاران رسانههاي ملي و محلي استان گفت: با توجه به خشكساليهاي چندين سال اخير در استان در سال جديد مجوز برداشت گياهان دارويي صادر نخواهد شد. محسن يكتاپور با بيان اينكه 84 هزار هكتار از مساحت استان داراي پوشش گياهان دارويي داراي طرح مي باشد تصريح كرد: برداشت محصولات فرعي جنگل و مرتع بايد با مجوز اين اداره كل در مناطقي كه داراي طرح است انجام پذيرد در غير اين صورت برداشت آن غيرمجاز است. وي ابراز داشت: از مساحت هفت ميليون و 200 هزار هكتار مساحت استان ، 220 هزار هكتار آن را رويشگاههاي گونههاي گياهان دارويي تشكيل ميدهند. در اين سطح 104 گونه غالب مولد دارويي قابل رشد و توليد مثل است. وي با اشاره به گونههاي مختلف گياهان دارويي موجود در استان گفت: به طور كلي 250 گونه گياهان دارويي مرتعي و جنگلي در استان وجود دارد كه مهمترين آنها شامل بادام كوهي، كنار، بنه، كسور، مور خوش و تلخ و آويشن، زيره، آنغوزه و غيره است.
حضور پدر مشاوره شغلي ايران در شهرستان پاكدشت
پاكدشت - انوري
محسن لطفي كارشناس مشاوره مديريت آموزش و پرورش شهرستان پاكدشت از حضور دكتر شفيع آبادي پدر مشاوره شغلي ايران در آستانه فرا رسيدن هفته مشاغل در شهرستان پاكدشت خبر داد. لطفي عنوان كرد: داشتن آگاهي نسبت به مشاغل، شناخت خود، خودپنداري روشن شغلي، توانايي تصميمگيري در مورد شغل آينده، مسئوليتپذيري و خوداتكايي در كشف فرصتهاي شغلي و خلاقيت در فرآيند جستجوي شغل فاكتورهاي مهمي است كه جوانان و نوجوانان با آگاهي ميتوانند زندگي تحصيلي خود را به زندگي شغلي پيوند بزنند؛ لذا با توجه به اهميت موارد مذكور، با رايزنيهاي انجام شده، يكشنبه سوم ارديبهشت ماه، شهرستان پاكدشت ميزبان دكتر شفيعآبادي پدر مشاوره شغلي ايران خواهد بود. وي در ادامه تصريح نمود: در همين راستا همايشي با حضور مشاوران و دانشآموزان منتخب دورههاي تحصيلي راهنمايي و متوسطه در سالن اجتماعات مدرسه نمونه دولتي الغدير برگزار خواهد شد.
عملكرد سازمان پايانههاي شهرداري قدس
قدس - اصغري
سرپرست سازمان پايانههاي شهرداري قدس از جابجايي 10192 مسافر از ابتداي بهرهبرداري از اين پايانه خبر داد. اصغر چرمي با اعلام اين خبر افزود: با توجه به نوپا بودن اين سازمان ما در مدت كوتاهي توانستيم با استفاده از خودروهاي بخش خصوصي به 10192 مسافر از تاريخ 22/11/90 تا تاريخ 23/1/91 براي شهرهاي مختلف كشورمان سرويس دهيم. وي تصريح كرد در حال حاضر اين پايانه براي شهرهاي قم، نور، خوزستان، رودسر، لنگرود، طارم، بروجرد و گرگان امكان ارائه سرويس و جابهجايي مسافران را دارد. چرمي ابراز اميدواري كرد با مكاتباتي كه انجام دادهايم، در آيندهاي نزديك با حضور شركتهاي مسافربري مورد تاييد سازمان بتوانيم سرويسهاي متعددي را به ديگر شهرستانهاي كشور راهاندازي نماييم.
برگزاري انتخابات اتحاديه مشاورين املاك بهارستان
بهارستان - خبرنگار آفرينش
پس از تبديل بخشهاي بوستان و گلستان به يك شهرستان مستقل به نام بهارستان ادارات خدماترسان و اتحاديههاي صنفي يكي پس از ديگري راهاندازي شدند.به گزارش خبرنگارما، با حضور تعدادي از مشاورين املاك واجد شرايط اولين انتخابات اتحاديه صنفي مشاورين املاك در ساختمان آتشنشاني شهرداري گلستان برگزار شد كه درنهايت آقايان محمد اسدي، حبيب رضايي، نعمت آقامحمدي، محمد عليزاده، غفار شاهي عربلو به ترتيب به عنوان اعضاي اصلي اين اتحاديه با آراي مستقيم متصديان صدها مشاور املاك انتخاب شدند.
شنبه|ا|2|ا|ارديبهشت|ا|1391
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آفرينش]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 73]