واضح آرشیو وب فارسی:رسالت: انتخابات ضامن امنيت كشور
مجتبي حدادي
12 اسفند ماه سال 90 نزديك مي شود و در اين ميان بر اهميت توجه به مسائل انتخابات نيز افزوده مي گردد.در اين ميان اما به نظر
ميرسد كه بعد امنيتي انتخابات سال 90 بسيار حائز اهميت است انتخابات اسفند 90 كه اولين انتخابات پس از حوادث سال 88 به حساب مي آيد از جهات مختلفي داراي اهميت است.در بدايت امر موضوع حضور حداكثري مردم در انتخابات و تحقق مشاركت حداكثري مطمح نظر مي باشد.از سوي ديگر برگزاري انتخابات به عنوان يك مولفه تحكيم كننده امنيت كشور نيز مد نظر قرار دارد.رهبر معظم انقلاب در خطبه هاي عيد سعيد فطر امسال در همين خصوص فرمودند: انتخابات هميشه در كشور ما تا حدودى يك حادثه چالشبرانگيز است... مردم را متوجه ميكند. مراقب باشيد اين چالش به امنيت كشور صدمه نزند. انتخابات كه مظهر حضور مردم است، ... بايد پشتوانه امنيت ما باشد. نبايد اجازه داد كه اين چيزى كه ذخيره امنيت است... به امنيت ما صدمه وارد كند. مردمسالاري ديني به عنوان يك موجود زنده با چالش هاي مختلفي مواجه است. اساسا هر آنچه كه زنده است و نشاط و پويايي دارد با چالش روبهرو مي شود. يكي از اين چالش ها در برابر مردمسالاري ديني خطر بازگشت ديكتاتوري و سلطه خارجي است. البته تمام جوامع مردمسالار در معرض خطر بازگشت به استبداد، ديكتاتوري و دوران خفت بار استعمار هستند. از دل همين ليبرال دموكراسي فاشيسم و نازيسم متولد شدند. مردمسالاري ديني اگر چه از بسياري از آفات ليبرال دموكراسي هاي متداول در دنياي امروز مثل خريد راي، منفعت طلبي ها، عوام فريبي و بناپارتيسم، درگيرىها،كشت و كشتارها و... به خاطر عقال دين، عقلانيت اسلامي و نعمت بي بديل ولايت فقيه مصون است اما همواره در معرض خطر بازگشت استبداد و استعمار طي سه دهه گذشته بوده است. يكي از منافذي كه مي تواند محملي براي ايجاد اين چالش باشد انتخابات است كه دشمنان همواره بدان چشم دوخته اند.از آنجا كه نظام اسلامي همواره بر برگزاري انتخابات اصرار داشته و دارد انتخابات مي تواند چالش زا باشد و امنيت كشور را به خطر بيندازد. همانطور كه دو سال پيش دشمن تمام تلاش خود را به كار گرفت كه از فرصت انتخابات عليه امنيت ملي استفاده كند.رهبر معظم انقلاب اسلامي در عيد فطر امسال با اشاره به برگزاري انتخابات مجلس شوراي اسلامي در اسفندماه سال جاري، ذات انتخابات را توأم با نوعي چالش خواندند و افزودند: انتخابات، تجلي حضور مردم، مظهر مردم سالاري ديني و ذخيره و پشتوانه امنيت كشور است و بايد مراقب بود كه اين پشتوانه بزرگ، به چالشي براي امنيت كشور تبديل نشود.ايشان از آحاد مردم، مسئولان مختلف، «منبرداران و فعالان سياسي» و همه كساني كه مي توانند با مردم حرف بزنند خواستند كه از انتخابات به عنوان نعمتي الهي پاسداري كنند و هوشيارانه، مراقب چالشهاي ضد امنيتي و تلاشهاي دشمنان باشند.
در مقطع كنوني دو جريان فتنه و انحراف اصلي ترين عوامل چالش زا در برابر انتخابات نهم هستند كه البته در كنه ماجرا نيز با يكديگر پيوندهاي مستمر دائمي را برقرار كرده اند.
ديكتاتوري محصول انحراف از مباني و ارزشهاي انقلاب مطلق گرايي و سلطه خارجي ميراث شوم مزدوران و وابستگاني است كه در انتخابات مختلف چشم به حمايت بيگانگان دوخته اند.
تبارشناسي تاريخي استبداد و استعمار در جامعه ايران نشان ميدهد كه همواره يك پيوند جدي بين استبداد داخلي واستعمار خارجي وجود داشته است. در واقع حمايت استعمار خارجي اعم از(روس،انگليس ، آمريكا و...) از جريان مسلط داخلي موجد يك ديكتاتوري بيچون و چرا دركشور شده است. حوادث دو سال گذشته در انتخابات 88 ، همچنين تحصن نمايندگان مجلس ششم در سال 1382 و غائله كوي دانشگاه در سال 1378 نشان داد پيوند يك جريان سياسي با استعمار خارجي، خطر بروز استبداد ومسدود شدن باب انتخابات در كشور را به وجود
ميآورد. در سال 88 اين خطر عينيت يافت و عده اي عملا در مقابل راي ملت صف آرايي كردند و دموكراسي را به شرط پيروزي خواستند. نظام اسلامي به مدد دم مسيحايي ولايت فقيه و بصيرت ملي در برابر اين مخاطره ايستادگي كرد و اگر چه هزينه داد اما باج نداد.
به هر حال بايد دانست كه دشمنان ما هرگز دست از خصومت و عناد خود برنخواهند داشت. ضمن آنكه فتنه گران در سال 88 نيز تجارب مختلفي را تجربه كرده اند و بايد آمادگي كاملي براي مقابله با طرح شبهات آنان وجود داشته باشد.همچنين فضاي مجازي نيز مي تواند همچون سال 88 به محملي براي استفاده از دشمنان به حساب آيد ضمن آنكه اخبارمتعددي از حضور سرويس هاي امنيتي غرب در شبكه هاي اجتماعي به گوش
ميرسد كه بايد براي مقابله با آن چاره جويي كرد.
در اين ميان اما بهترين راهكار براي مقابله با فتنه و فتنه گران اجراي صحيح و شفاف انتخابات بر اساس قانون است. هيچ كس ، تحت هيچ عنواني نبايد از قانون مستثني شود.تمام فرايند انتخابات بايد دقيق و شفاف برگزار شود و از توان تمام رسانه هاي داخلي و خارجي براي انتشار اين برگزاري صحيح و دقيق بايد استفاده كرد. در عين حال نبايد از ياد برد كه هدف از رعايت مسائل امنيتي تحقق حضور مردم در انتخابات است.انتخابات در نظام مردمسالاري ديني ركن مهم و اساسي است.جمهوري اسلامي به دنبال مشاركت واقعي و حداكثري مردم با تمام گرايش ها و سليقه هاست و نبايد تحت عنوان حفظ امنيت ،انتخابات را دستوري ،امنيتي و فرمايشي كرد. از ابتداي انقلاب تا كنون انتخابات ها توسط مردم و براي مردم بوده است انتخابات اسفندماه 90نيز بايد در همين راستا برگزار گردد.
دوشنبه|ا|8|ا|اسفند|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: رسالت]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 83]