واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: طرح دانش آموزي "نجات آب" به بازنگري نياز دارد
استاندار خراسان شمالي با اشاره به تأثير پذيري دانش آموزان مقاطع مختلف تحصيلي از طرحهاي آموزشي، خواستار بازنگري در طرح دانش آموزي نجات آب به لحاظ هدفگذاري مخاطبان، نحوه آموزش و محتواي آموزشي آن شد.
به گزارش سرويس استان هاي باشگاه خبرنگاران، به نقل از روابط عمومي شركت آب منطقهاي خراسان شمالي، ابوطالب شفقت در نشست شوراي آموزش و پرورش اين استان همزمان با مبادله تفاهمنامه بين شركت آب منطقهاي اداره كل آموزش و پرورش خراسان شمالي بر اهميت اجراي اين قبيل طرحها پس از مطالعه و تدوين دقيق مفاهيم و مخاطبان آنها شد.
وي از وزارت نيرو و وزارت آموزش و پرورش خواست تا براي بازنگري طرح ملي دانش آموزي نجات آب در زمينه تعيين مخاطب، نحوه آموزش در مناطق مختلف و محتوي آموزشي آن، گروهي كارشناسي متشكل از كارشناسان روان شناسي و آموزشي تشكيل دهند تا اين طرح هرچه بيشتر به اهداف ترسيم شده براي نجات آب كشاورزي و ترويج فرهنگ صحيح مصرف آب نزديك شود.
شفقت بر اهميت آب در زندگي و نقش دانش آموزان در بهبود فرهنگ مصرف اين ماده حياتي تاكيد كرد و خواستار توجه و تلاش مسوولان در بهبود فرهنگ عمومي براي استفاده صحيح از منابع آب شد.
وي خواستار تمركز بيشتر اين طرح در شرايط كنوني بر مدارس راهنمايي روستاها، آموزشگاههاي شبانهروزي و هنرستانهاي كشاورزي استان شد و افزود: اين مراكز نمايندگان مديريت مصرف آب كشاورزي در استان هستند.
مدير عامل شركت آب منطقهاي خراسان شمالي نيز در اين نشست هدف از اجراي اين طرح را تبيين چالشهاي منابع آب استان و ارايه راهكارهاي مديريت صحيح و عمومي اين منابع و جذب مشاركت و همكاري مردم از طريق اطلاع رساني و فرهنگ سازي براي دانش آموزان مقطع راهنمايي استان اعلام كرد.
عليرضا عامري اظهار داشت: كليات اين طرح ملي پس از تدوين توسط دفتر روابط عمومي و امور بينالملل شركت مديريت منابع آب ايران به تاييد وزارت نيرو رسيده و پاييز امسال به شركتهاي آب منطقهاي همه استانها ابلاغ شده است.
وي تصريح كرد: به دليل اهميت و ضرورت اجراي طرح داناب، شركت آب منطقهاي خراسان شمالي مرداد ماه امسال، دو ماه پيش از ابلاغ ملي طرح، راهكارهاي لازم براي اجراي موفق طرح در استان را بررسي و سپس ستاد استاني طرح را تشكيل داد.
عامري افزود: اين طرح در سطح كلان توسط شركت مديريت منابع آب ايران راهبري ميشود و شركتهاي آب منطقهاي استانها بنا به فراخور مسايل و مشكلات استاني منابع آب و روشهاي بومي اطلاع رساني و فرهنگ سازي براي تبيين چالشها و ارايه راهكارهاي رفع آن با همكاري آموزش و پرورش اقدام ميكنند.
وي خاطرنشان كرد: بر اساس شيوه نامه كلي طرح ملي داناب، دانش آموزان مقطع راهنمايي به دليل قرارگيري در سطح خاص آموزشي و روانشناختي به عنوان مخاطب اين طرح ملي انتخاب شدهاند و با همكاري آموزش و پرورش، كل دانش آموزان مقطع راهنمايي استان زير پوشش قرار خواهند گرفت.
مديركل آموزش و پرورش خراسان شمالي نيز ضمن استقبال از اين طرح براي حفاظت از منابع آب استان خواستار توجه بيشتر به اصول روانشناختي در آموزش طرحهاي جانبي به دانش آموزان شد.
محمد وحيدي اظهار داشت:: اجراي اين قبيل طرحها در صورت توجه دقيق به جنبههاي مختلف روانشناختي و آموزشي آن نتايج مثبتي در جامعه برجاي ميگذارد.
در اين نشست تفاهمنامه طرح ملي دانش آموزي نجات آب موسوم به داناب در خراسان شمالي با حضور استاندار و جمعي از مديران ارشد اين استان بين شركت آب منطقهاي و اداره كل آموزش و پرورش امضا و مبادله شد./ر
دوشنبه|ا|1|ا|اسفند|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 104]