واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: ميزان انحراف مالي بنگاههاي زودبازده تنها 10 درصد است
سنندج- معاون كارآفريني، توسعه و اشتغال وزارت كار گفت: براساس مطالعات و تحقيقات انجام شده توسط مركز پژوهشهاي مجلس شوراي اسلامي ميزان انحراف مالي بنگاههاي زودبازده تنها 10 درصد است.
حميد حاجي عبدالوهاب روز دوشنبه در بازديد از شركت تراكتورسازي كردستان درسنندج افزود: بنگاههاي اقتصادي كوچك زودبازده تاكنون علاوه بر تثبيت بيش از 200 هزار شغل، 923 هزار شغل جديد نيز ايجاد كرده اند.
وي با انتقاد از روند كند پرداخت تسهيلات به اين بنگاهها گفت: در 9 ماهه سال جاري از محل پرداخت تسهيلات بنگاههاي اقتصادي كوچك زودبازده ، 62 هزار شغل ايجاد شده است.
وي اظهار اميدواري كرد با تسريع در پرداخت تسهيلات به اين نوع بنگاهها،در سه ماهه آخر سال اين رقم به بيش از 400 هزار شغل افزايش پيدا كند.
حاجي عبدالوهاب با اشاره به اين كه بسياري از طرحها و پروژه هاي نيمه تمام وابسته به طرح بنگاههاي اقتصادي كوچك، قسط اول و يا دوم تسهيلات خود را دريافت كرده و منتظر دريافت باقي تسهيلات هستند، گفت: براي پرداخت قسط نهايي بنگاههاي نيمه تكميل به بيش از 30 هزار ميليارد ريال اعتبار نياز داريم.
وي،در مورد آينده وضعيت بنگاههاي اقتصادي كوچك و زود بازده گفت: اكنون به اندازه كافي طرح و پرونده در ارتباط با اين بنگاهها داريم و اگر مشكل تامين اعتبار و تسهيلات رفع شود اين طرح با موفقيت تداوم پيدا خواهد كرد.
وي به توزيع اعتبارات در قالب بنگاههاي اقتصادي كوچك و زودبازده در كشور اشاره كرد و گفت: درقالب اين طرح 70 هزار ميليارد ريال به استانها اختصاص يافته است.
وي، سهم كردستان از محل اعتبارات بنگاههاي زودبازده را دو هزار و 110 ميليارد ريال اعلام كرد و افزود: كردستان بعد از كرمانشاه در رده پانزدهم پرداخت تسهيلات قرار دارد.
معاون كار آفريني، توسعه و اشتغال وزارت كار گفت: تا بحال از اين مبلغ 470 ميليارد ريال آن پرداخت شده و اميدواريم با راه اندازي خط اعتباري، مشكل پرداخت تسهيلات در استان حل شود.
عبدالوهاب اختصاص اين مبلغ به كردستان را با توجه به سرانه جمعيت مناسب دانست و گفت: استان در حال صنعتي شدن است و در صورت جذب اعتبارات آينده خوبي دارد.
وي افزود: از محل پرداخت اين تسهيلات در استان تاكنون بيش از 32 هزار شغل ايجاد شده است.
وي با اشاره به اين كه سرمايه گذاري انجام شده در كردستان به نسبت موفق بوده است، به مديران استان توصيه كرد به صنعت استان برسند و با تدبير و مديريت، زمينه هاي توسعه اقتصادي استان را فراهم كنند.
وي به حمايتهاي دولت از كشاورزان براي خريد ادوات كشاورزي اشاره كرد و گفت: علاوه بر حمايتهاي بانك كشاورزي از كشاورزان، 600 ميليارد ريال براي خريد ادوات كشاورزي در اختيار استانها قرار گرفته است.
وي افزود: در سال جاري به دليل عدم پرداخت تسهيلات، كشاورزان دچار مشكل شده اند و اميدواريم با حمايت بانك كشاورزي شاهد رونق بخش كشاورزي و صنايع وابسته به كشاورزي باشيم.
به گفته وي، در جلسه روز گذشته مسوولان بانك مركزي، قرار شده خط اعتباري بنگاه هاي زودبازده افزايش پيدا كند كه پرداخت تسهيلات به كشاورزان نيز در همين راستا تحقق خواهد يافت.
610/587
دوشنبه|ا|14|ا|بهمن|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 151]