واضح آرشیو وب فارسی:آفتاب: نگاهي به گذشته در امروز
نوشيروان كيهاني زاده
سخني لازم با مخاطبان اين ستون
اين نگارنده در چند ماه اخير هر روز به طور متوسط چهار پيام از مخاطبان «اعتماد» دريافت داشته است كه يا سوالي داشته يا اينكه نظري را مطرح ساخته و درخواست درج آن را داشته اند. به دليل نبود جا در اين ستون «محدود به همين صفحه» از امروز اين پيام ها تماماً و بلافاصله پس از دريافت، در وب سايت خبري ضميمه «تاريخ ايرانيان آنلاين» به نام «روزنامك» درج مي شوند و همچنين بسياري از رويدادها كه انحطاط و زوال را حكايت مي كنند با عكس هاي مربوط. كه چند روز پيش قول درج آنها را در اين ستون داده بوديم و مشاهده كرديد درج آنها جايي براي «تاريخ= نگاهي به گذشته» باقي نگذاشته بود كه هدف اصلي از ايجاد اين ستون بوده است. آدرس تاريخ آنلاين هر روز به عنوان منبع مطالب در زير اين ستون مي آيد و آدرس روزنامك از اين قرار است؛
WWW.ROOZNAMAK.COM
از وعده تا عمل
با نگاهي به گذشته مشاهده مي شود در فوريه 2008 باراك اوباما يكي از دو نامزد باقيمانده حزب دموكرات امريكا وعده هايي به امريكاييان داده بود كه چند مورد آن از اين قرار بود؛
- تغيير
- منع مديران كمپاني هاي بزرگ، اصحاب منافع و لابي گرهاي آنها از اعمال نفوذ در تصميم گيري هاي دولتي و انشاي قوانين و ضوابط.
- تامين درمان عمومي و كاهش بهاي دارو و ويزيت دكتر تا حد كشورهاي ديگر
- منع به كارگيري نيروهاي مسلح براي اجراي سياست هاي خارجي دولت
- مبارزه جدي با تقلب در پرداخت ماليات بردرآمد و پنهان كردن بخشي از درآمد از چشم آژانس مربوط
- منع اكيد استفاده و بهره كشي از خارجيان غيرمجاز مخصوصاً به صورت نوكر و كلفت
- نهايت دقت در كنترل مواد غذايي پيش از توليد و توزيع
- قطع تقلب در مديكر (درمان رايگان سالمندان) كه تاكنون هر سال بيش از 20 ميليارد دلار بوده است.
- تعميم كاهش هرگونه بهره بانكي به بدهي هاي ناشي از خريد با كرديت كارت ها
- مبارزه با ميديا كراسي (ميديا كراسي عبارت است از؛ مداخله اصحاب رسانه ها در تصميم گيري هاي دولتي با ايجاد جو، از طريق بزرگ و كوچك كردن مطالب كه يك مساله بزرگ ايالات متحده بوده است. نفوذ رسانه ها عمدتاً ميراث جنگ سرد دو ابرقدرت در نيمه دوم قرن بيستم است كه دولت واشنگتن به آنها نياز داشت و از رسانه ها به صورت جنگ افزار استفاده مي كرد. رسانه هاي بزرگ در امريكا عمدتاً متعلق به همان كمپاني هاي خارج از حرفه خبر هستند.)
اين وعده ها در جامعه امريكا- كشوري كه تاكنون نتوانسته است قانون تاسيس بيمارستان دولتي وضع كند و... حرف هاي تازه يي بود. درست است كه كار اوباما دو هفته است كه آغاز شده ولي آغازي براي اجراي وعده هايي كه در بالا آمد به چشم نخورده و تغييري جز افزايش شمار رنگين پوستان در تصدي مشاغل (از جمله سناتور انتصابي ايلينويز، رئيس كميته مركزي حزب جمهوريخواه، دادستان كل، رئيس هيات نمايندگي در مقر سازمان ملل و... و عمدتاً از ميان دورگه ها) مشاهده نشده است كه اين وضعيت احتمالاً به تدريج در اكثريت سفيدپوست و اقليت شماره يك- هيسپانيك ها و اقليت شماره سه- زردها توليد عقده خواهد كرد كه نتيجه اش (در آينده) به صورت واكنش پنهان و آشكار خواهد شد. طبق آخرين آمار، از جمعيت 305ميليوني ايالات متحده، 45ميليون نفرشان هيسپانيك (لاتينو)، 37 ميليون سياهپوست يا سياه دورگه، 15 ميليون زرد، سه ميليون بومي (سرخپوست يا دورگه) و بقيه سفيدپوست (اروپايي و خاورميانه يي تبار) هستند كه از اين سفيدپوستان يك و نيم ميليون نفرشان پرشيان (ايراني، افغان، تاجيك، بلوچ و كرد) به شمار آورده شده اند.
در چند مورد، عملكردها تاكنون خلاف وعده هاي بالا بوده است از جمله در انتخاب تيموثي گايتنر 48ساله به وزارت خزانه داري امريكا كه رسانه ها وسيعاً گزارش از ندادن 34هزار دلار ماليات بر درآمد خود و استخدام يك خارجي غيرمجاز به عنوان كلفت (خدمتكار خانه) كرده بودند. گايتنر كه يك هوادار سرسخت اقتصاد بازار آزاد است برخلاف امريكاييان ديگر، در مطالب منتشره اشاره به دين خود نكرده ولي مخاطبان رسانه ها در پي ميل هاي خود به آنها، گايتنر را يك يهودي افراطي نوشته اند و از اينكه يك فراري از ماليات دولت وزير كابينه شده است، ابراز تعجب كرده و افزوده اند با توجه به اينكه رئيس شوراي پول امريكا هم يك يهودي است؛ صد درصد كنترل پول و امور مالي امريكا در دوران حكومت اوباما در دست يهوديان اين كشور خواهد بود كه كنترل رسانه هاي خبري را هم به دست دارند و همچنين انستيتوهاي بررسي سياست ها را (خط دادن)، گايتنر زماني هم دستيار كيسينجر وزير امور خارجه يهودي- آلماني تبار كابينه هاي نيكسون و فورد بود. گايتنر به لحاظ قيافه، شباهت زيادي به ساركوزي رئيس جمهور مجارستاني- يهودي تبار فرانسه دارد.
ضمناً ظرف همين چند روز ويزيت دكترها در امريكا به 175 دلار افزايش يافته، خميرك بادام زميني (پينات باتر) توليدي در يك كارخانه (بدون كنترل و بازرسي) صدها امريكايي را بيمار كرده كه چند نفرشان جان داده اند. بهره وام بانك هاي مركزي 12گانه به بانك هاي غيردولتي باز هم كاهش يافته و به اندكي بالاي «صفر» رسيده اما نزول دريافتي اين بانك ها از دارندگان كرديت كارت ها همچنان 19 تا 21 درصد است، انتقال هزاران نيرو از عراق به افغانستان دليلي جز ادامه اجراي سياست از طريق ارتش ندارد و استفاده از رسانه ها براي جا انداختن اين مطلب كه امريكا نيروهايش را از عراق خارج كرد در ذهن جهانيان ادامه دارد (كه محال است به اراده خود همه را بيرون برد، ولي از داخل شهرها، بله. هدف امريكا از نقل و انتقالات نظامي دو دهه اخير محاصره ايران و روسيه و نيز كنترل انتقال نفت خاورميانه و حفظ رژيم هاي چند كشور مشخص عربي است).
www.iranianshistoryonthisday.com
پنجشنبه|ا|17|ا|بهمن|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آفتاب]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 55]