تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 22 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):منافق، بى شرم، كودن، چاپلوس و بدبخت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1840367894




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

دانايي فر: همه جريان‌هاي داخلي عراق با ايران در ارتباطند/ اوضاع سوريه پيچيده تر شد


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: دانايي فر: همه جريان‌هاي داخلي عراق با ايران در ارتباطند/ اوضاع سوريه پيچيده تر شد
وي در پاسخ به سوالي مبني بر اين كه تركيه چرا از نقش‌آفريني در تحولات سوريه عقب‌نشيني كرده است؟ با رد اين مساله گفت: تركيه عقب‌نشيني نكرده بلكه لهجه‌اش را در بحث سوريه عوض كرده است. ضمن اين كه بايد بگويم رقابت‌هاي منطقه‌ اي در منطقه‌ ما آغاز شده است.
سفير ايران در بغداد با بيان اينكه ايران به همه گروه هاي عراقي توصيه مي كند كه در كنار يكديگر فعاليت كنند، بر ارتباط ايران با همه جريان هاي سياسي عراق تأكيد كرد.

حسن دانايي‌فر، سفير ايران در عراق در نشستي كه با حضور خبرنگاران سياست خارجي در خبرگزاري مهر برگزار شد، عراق را كشوري مهم در عرصه رسانه اي عنوان كرد و گفت:در دو دهه گذشته رسانه ها بيشترين اخبار را از عراق دريافت مي كرده اند و همواره رسانه هاي معتبر نمايندگي هايي فعال در اين كشور داشته اند.

سفير ايران در خصوص روابط اقتصادي ايران و عراق گفت: عراق يك فرصت است با منابع متنوع و نياز به سازندگي كه در اين كشور وجود دارد و سطح تخصصي شركت هاي ايراني نيز فرصتي ايجاد ميكند تا طرفين با يكديگر كار كنند.

وي با بيان اينكه در سال 84 كل صادرات ما به عراق 790 ميليون دلار بوده كه در شرايط فعلي در بخش بازرگاني فقط بيش از 5ميليارد دلار است هرچند رشد داشته ايم اما اين رشد متناسب با ظرفيت ها نيست.

دانايي فر از صادرات يك ميليارد دلاري ايران به عراق در بخش انرژي در سال گذشته خبر داد و گفت: در زمينه خدمات فني و مهندسي شركت هاي ايراني حدود يك ميليارد دلار پروژه در اختيار دارند كه قراردادهاي جديدي نيز در اين زمينه در دست انعقاد است.

سفير ايران با اشاره به خروج آمريكايي‌ها از عراق تاكيد كرد: من معتقدم عقب نشيني اجباري كلمه اي مناسبت تر از خروج اجباري امريكايي ها از عراق است.

مردم عراق امريكا را تحمل نكردند

وي گفت: يكي از شرايط اساسي باقي ماندن آمريكايي در عراق، داشتن مصونيت نيروهاي‌شان بود و گزارش‌ها و علائمي مبني بر موافقت برخي جريان‌هاي داخلي عراق با باقي ماندن نيروهاي آمريكايي در كشورشان وجود داشت اما با توجه به اين كه مصونيت بايد با راي پارلمان اعطا شود و پارلمان با انجام اين عمل مخالف بود، اين تصميم محقق نشد.

دانايي فر افزود: يكي از مسائل اصلي كه به خروج آمريكا از عراق منجر شد، نظر مردم عراق بود كه نخواستند حضور آمريكايي‌ها را تحمل كنند.

وي با اشاره به سه ديدگاه‌ حاكم در آمريكا درباره ماندن يا نماندن در عراق تاكيد كرد: يك ديدگاه بر خروج آن‌ها تاكيد دارد لذا در يك بازده زماني بسيار كوتاه تصميم به خروج از عراق گرفته شد. عده‌اي بر ماندن در عراق اصرار داشتند و حرف‌شان اين است كه با خروج آمريكا از عراق، خلا امنيتي و ناامني به وجود مي‌آيد و امروز همين عده بر طبل ناامني در عراق مي‌كوبند.

وي گفت: اما ما اين اعتقاد را نداريم. زماني كه آمريكايي‌ها در عراق بودند انفجارهاي خونين‌تري به وقوع مي‌پيوست و اتفاقاتي كه بعد از خروج آمريكايي‌ها صورت گرفت منحصر به آن زمان نبوده است.

ايران حضوري منطقي دارد

دانايي‌فر بيان داشت: ايران قبل و بعد از خروج آمريكايي‌ها از عراق برايش تفاوتي ندارد. حضور ايران در عراق منطقي بوده و هست. ايران كشور همسايه عراق است و روابط بسيار خوبي بين دو ملت و دو كشور وجود دارد و اين شرايط ادامه پيدا خواهد كرد. اين كه مي‌گويند ايران با رفتن آمريكا از عراق فعال‌تر شده و دخالت مي‌كند در راستاي پروژه ايران‌هراسي است.

سفير ايران در عراق با اشاره به همكاري‌هاي ايران و عراق در زمينه مختلف گفت: ما به وزير دفاع عراق اعلام كرده‌ايم كه در آموزش نيروهاي‌شان آماده همكاري هستيم و يا براي فروش تجهيزات مورد نيازشان آمادگي داريم. هم‌چنين در زمينه دانشگاهي و تحصيلي آموزش نيروي انساني در زمينه‌هاي مختلف همكاري‌هاي خوبي وجود دارد.

دانايي فر در پاسخ به سئوالي درباره فرافكني برخي كشورها در منطقه نسبت به حضور ايران در عراق تاكيد كرد: كشورها در منطقه ديدگاه‌هاي متفاوتي با يكديگر دارند و اين امري طبيعي است و در برخي مواقع به كنش‌ها و واكنش‌هاي تبليغي منجر مي‌شود. از جمله عربستان سعودي در اين زمينه فعال است.

احساس مي شود عربستان دولت عراق را قبول ندارد

دانايي‌فر يادآور شد: عربستان تا امروز سفارتش را در عراق فعال نكرده است و احساس مي‌شود آن‌ها دولت عراق را قبول ندارند؛ البته از رفتار آن‌ها چنين بر داشت مي‌شود چرا كه بين عراق و عربستان در هيچ سطحي روابطه‌اي وجود ندارد. در حال حاضر ايران در عراق علاوه بر سفارت‌خانه، پنج كنسولگري دارد و اين در حالي است كه امور مربوط به شهروندان عربستان در عراق از طريق حافظ منافع انجام مي‌شود.

وي با اشاره به برخي اخبار مبني بر اين كه تروريست‌ها در حوادث اخير در عراق از مرزهاي جنوب غربي عراق وارد شده‌اند، گفت: به هر حال چنين اخباري شنيده مي‌شود.

بازي در عراق حذفي نيست

دانايي فر در پاسخ به سئوالي مبني بر اين كه برخي معتقدند با رفتن آمريكايي‌ها از عراق، بحران حذف نخست‌وزيري يا تضعيف قدرت مركزي و برگزاري انتخابات زود هنگام را شاهد خواهيم بود، گفت: در عراق صحبت از بازي‌هايي براي حذفي نيست، البته رقابت وجود دارد اما كسي بنايي بر حذف ديگري و يا بازي نكردن در اين شرايط ندارد.

سفير ايران در عراق درباره نگاه ايران به تحولات اقليم كردستان و احتمال تجزيه عراق گفت: جمهوري اسلامي ايران معتقد به يكپارچگي عراق است و با هر چيز كه به تجزيه عراق منجر شود مخالفيم. اقليم شدن عراق نبايد به تجزيه جغرافياي سياسي اين كشور منجر شود. تغيير ساختارهاي سياسي امري داخلي و مربوط به آن كشور است اما درباره تغيير جغرافياي سياسي عراق ديگر مساله‌اي مربوط به عراق نيست بلكه تاثير منطقه‌ اي و فرامنطقه‌ اي خواهد داشت و معتقدم چنين اتفاقي به ضرر همه‌ي كشورهاي منطقه است.

سفير ايران در رابطه با پرونده طارق‌الهاشمي نيز گفت: جريان‌هايي در عراق با طرح اين موضوع معتقد بودند كه مساله‌اي كاملا قضايي است و امروز تمام جريان‌هاي عراقي معتقد به اين امر هستند و حتي مي‌گويند اگر اتهام به طارق‌الهاشمي نارواست بايد در دادگاه ثابت شود و اتفاقا اين مساله مي‌تواند به نفع هاشمي تمام شود. در حال حاضر تنها اختلاف بر روي مكان تشكيل دادگاه است. فهرست العرقيه معتقد است بايد دادگاه در كركوك برگزار شود و قوه قضاييه عراق مخالف آن است. در حال حاضر 19 قاضي مسئول اين پرونده هستند كه در آخرين راي‌گيري 16 راي به برگزاري دادگاه در بغداد و سه راي در كركوك راي دادند.

دانايي‌فر تاكيد كرد: اين مساله كه جريان‌هاي عراقي به اين نتيجه رسيده‌اند كه بر سر اين موضوع بنشينند و به يك جمع‌بندي برسند امري بسيار مثبت است و البته آن‌ها به اين نتيجه هم رسيده‌اند كه اين موضوع نبايد در كنگره ملي مطرح شود. جلال طالباني، رييس‌جمهور عراق مقدمات برگزاري يك نشست را فراهم كرده است و در حال حاضر منتظرند تا رييس‌جمهور كه براي معالجه به خارج از عراق رفته است باز گردد و اين نشست را به منظور حل و فصل موضوعات برگزار كند.

دولت در عراق ساقط نمي شود

وي در رابطه با نگراني‌ها از خلا امنيتي و به سبب آن، طرح انتخابات زود هنگام و سقوط دولت گفت: مكانيزم قانون اساسي عراق طوري تنظيم شده است كه چنين اتفاقي نمي‌تواند رخ دهد و چنين اتفاقي نمي‌تواند رخ دهد. معتقدم تاكيد بر تاثير ناامني بر فضاي سياسي عراق و مباحثي مثل برگزاري انتخابات زود هنگام يك تهديد است.

سفير ايران در عراق در رابطه با مخالفت برخي جريان‌ها در عراق با دولت اظهار كرد: بعيد مي‌دانم جرياني وجود داشته باشد در عراق كه به طور كامل با دولت مخالف باشد. بخشي از جريان العراقيه انتقاداتي به روندها دارند اما حتي در بين آن‌ها هم نشانه‌هايي از تمايل براي حل و فصل مسائل ديده مي‌شود مثلا آن‌ها در مذاكرات‌شان با مجموعه‌هاي كردي عراق اشاره كرده‌اند كه حاضرند درباره كركوك و مناطق مورد تنازع گفت‌وگو كنند. در حالي كه عده‌ ديگري در العراقيه با اين مساله مخالفند.

توصيه ايران به گروه هاي عراقي

دانايي‌فر خاطرنشان كرد: ايران به همه گروه‌هاي عراقي توصيه مي‌كند كه با يكديگر كار كنند.

وي در پاسخ به سوال ديگري مبني بر اين كه گفته شده رييس فهرست العراقيه از شما دعوت به ملاقات كرده است، با تاييد اين مطلب گفت: فهرست العراقيه و شخص اياد علاوي از من براي ديداري دعوت كرده ‌است.

علاوي در بن بست گرفتار شده

سفير ايران در عراق در پاسخ به سوال ديگري در رابطه با برخي اظهارنظرها و موضع‌گيري‌هاي اياد علاوي گفت: به نظرم او گرفتار بن‌بست‌هايي است كه نمي‌تواند از آن‌ها خارج شود و با دامن زدن به عوامل ديگر مي‌خواهد خود را از تصميم‌گيري‌هاي بدي كه انجام مي‌دهد، مبرا ‌كند. البته اين براي سياستمدار خوب نيست و اميدوارم شاهد بهتر شدن شرايط در آينده باشيم. ما هميشه از علاوي براي سفر به تهران دعوت كرده و استقبال هم مي‌كنيم اما او خود تاكنون اين دعوت را نپذيرفته است، اما دعوت ما هم‌چنان پا برجاست.

دانايي‌فر در پاسخ به سوال ديگري در رابطه با افزايش توليد نفت عراق تا 2015 و ارتباط آن با تحريم نفتي ايران گفت: عراقي‌ها اعلام كردند تا 2015 به هشت ميليون بشكه نفت در روز برسند البته از نظر ما افزايش توليد نفت عراق، ايران را تهديد نمي‌كند بلكه عربستان سعودي كه توليد انحصاري نفت در سطح بالا را در اختيار دارد تهديد مي‌كند. ما معتقديم فرآيند دموكراتيك شدن عراق، افزايش زائران عراق نسبت به عربستان و افزايش توليد نفت اين كشور در سطحي كه امروز عربستان توليد مي‌كند، به عربستان سعودي لطمه مي‌زند.

وي در پاسخ به اين سوال كه عراق در دور زدن تحريم‌ها از سوي ايران چه چايگاهي دارد،گفت: عراق تابع مقررات سازمان ملل است و ما در چارچوب سازمان ملل اقدامات آن‌ها را قبول مي‌كنيم اما خارج از آن را قبول نداريم و توقع هم نداريم كه عراق خارج از چارچوب سازمان ملل در رابطه با تحريم‌ها اقدام كند و در اين زمينه نيز توافق داريم.

سران منافقين به دنبال درگيري اند

سفير ايران در عراق در پاسخ به سوال ديگري در رابطه با مساله پژاك و منافقين گفت: ما با عراق دو پرونده امنيتي داريم كه پژاك و منافقين است. در رابطه با پژاك با كارها و برنامه‌ريزي‌هايي كه صورت گرفت و عمليات نيروهاي مسلح ايران در مناطقي كه آن‌ها مستقرند و پاك‌سازي اين منطقه، شرايط بهتر شده است و اقدامات عملي براي دفاع از شهروندان و اعمال حاكميت‌مان را انجام داده‌ايم؛ اما در رابطه با پرونده منافقين، دولت عراق تصميم گرفته است كه اين گروه تروريستي از عراق خارج شود البته ملاحظاتي دارد كه سعي دارد بر اساس اين ملاحظات درگيري‌ها بين دو طرف تا جاي ممكن كاهش يابد.

دانايي‌فر اظهار داشت: ما احساس مي‌كنيم رهبران اين مجموعه تروريستي علاقه‌مندند موضوع انتقال آن‌ها به خارج از عراق و يا ترك اين كشور به يك درگيري تبديل شود چرا كه دنيا آن‌ها را نمي‌پذيرد. هم‌چنين با تلاش سازمان ملل برخي كشورها قول داده‌اند كه اين افراد را بپذيرند و ما توقع داريم دولت عراق به قول‌هايش در اين رابطه عمل كند چرا كه پرونده منافقين مخل امنيت و روابط مطلوب دو كشور است و بايد هر چه سريع‌تر حل شود.

اين ديپلمات ايراني در پاسخ به اين كه چنان چه مساله پذيرش افراد اين گروه تروريستي حل نشود، موضع ايران چه خواهد بود؟ گفت: عراقي‌ها كتبا صورت جلسه كرده‌اند و با سازمان ملل موافقت‌نامه نوشته‌اند كه اين مساله حل و فصل شود و‌ مالكي، نخست‌وزير عراق اخيرا اعلام كرده است كه آن‌ها بايد عراق را ترك كنند.

وي در پاسخ به اين سوال كه وضعيت پادگان اشرف در حال حاضر چگونه است؟ اظهار كرد: در حال حاضر انتقال به طور كامل انجام نشده اما به ما گفته‌اند كه به‌زودي انجام مي‌شود. آن‌ها درباره انتقال منافقين ملاحظاتي دارند كه البته منطقي هم است ولي من نمي‌توانم به اين مساله وارد شوم. به هر حال منافقين به شدت با انتقال‌شان از پادگان اشرف به جاي ديگر در عراق مخالفند.

پيام رساندن ميانجي گري نيست

سفير ايران در پاسخ به سوال ديگري مبني بر اين كه آيا جلال طالباني در سفر اخيرش به ايران، پيامي از سوي اوباما آورده بود؟ و يا وزير نفت عراق در سفر اخيرش حامل پيامي براي ايران بوده؟ گفت: دنياي امروز دنياي ارتباطات است. در هر جايي پيامي مي‌آورند و پيامي مي‌برند، اما اين كه پيام آوردن را بخواهيم با ميانجي‌گري يكي بگيريم، اشتباه است.

دانايي در خصوص مذاكرات سه جانبه ايران، عراق و آمريكا در سال 86 خاطرنشان كرد: با توجه به مصلحت عراق و دعوت مقامات اين كشور از ايران براي حضور در اين مذاكرات، ايران اين همكاري را پذيرفت و در برخي موضوعات صحبت‌هايي انجام شد و مساله‌اي كاملا رسمي بود.

سفير ايران با اشاره به تنش‌هاي به وجود آمده ميان ايران و آمريكا و برخي كشورهاي ديگر بر سر تحريم‌هاي يك‌جانبه آمريكا در رابطه با بانك مركزي، تحريم‌هاي احتمالي نفتي و موضوع تنگه هرمز خاطرنشان كرد: اين مسائل براي ما جدي است و سخنگوي وزارت خارجه نيز موضع ايران را در اين رابطه اعلام كرده است و نامه‌نگاري‌هاي صورت گرفته نيز از سوي وزارت خارجه به صراحت بيان شده است اما اين به معناي ميانجي‌گري عراق نيست.

دانايي‌فر يادآور شد: وزير نفت عراق حامل پيام خاصي براي ايران نبود و مذاكراتش در چارچوب مباحث ميادين نفتي و غيره بود.

همه گروه هاي عراقي با ايران در ارتباطند

وي در رابطه با اظهارنظرهايي مبني بر نفوذ ايران در برخي كشورها از جمله عراق و واكنش رسانه‌هاي عراقي به اين مساله گفت: عراق يك كشور مستقل و عضو سازمان ملل است و همه مولفه‌ها به عنوان يك كشور مستقل را در خود دارد و خودشان هستند كه بايد براي سرنوشت‌شان تصميم بگيرند.

سفير ايران در عراق در پاسخ به سئوالي ديگر در رابطه با اختلاف‌هاي جريان مقتدي صدر با جريان‌هاي هم‌سوي خود گفت: اين گروه‌هاي عراقي به‌خصوص مجموعه صدري‌ها از ابتداي شكل‌گيري با يكديگر بگو و مگوهايي داشتند و برخي گروه‌ها از جريان صدر فاصله گرفتند.

دانايي‌فر در رابطه با نقش ايران با اين گروه‌ها گفت: همه جريان‌هاي داخلي عراق با ايران در ارتباطند و اين امر تازه‌اي نيست.

وي در رابطه با تحولات سوريه و تاثير آن بر عراق و ايران گفت: روندي كه امروز در رابطه با سوريه اعمال مي‌شود، امري است كه امير قطر به عنوان رييس اتحاديه عرب از ابتدا به دنبال آن بود. اتحاديه عرب به دنبال ايفاي نقش واقعي خود است. آن‌ها مي‌خواهند بگويند قادرند بحران‌هاي خود را حل و فصل كنند البته سعي دارند موضوع را به سازمان ملل برده و مساله را جهاني كنند تا به اين شكل بر سبد اعتبار اتحاديه عرب بيفزايند.

اوضاع سوريه پيچيده تر شد

سفير ايران در عراق با اشاره به گزارش ناظران اتحاديه عرب گفت: برخي گزارش‌ها غير از آني بود كه امروز مطرح شده است و آنها به جمع‌بندي‌هاي ديگري رسيده‌اند كه به نفع سوريه بود اما امروز مي‌بينيم كه در اين گزارش‌هاي اعلام شده روند به سمت ديگري است. در اين كه سازمان ملل در اين مساله راي مي‌دهد يا نه، ترديد است. روس‌ها و چيني‌ها مدعي‌اند نسخه‌هايي كه در جاهاي ديگر براي سوريه پيچيده شده است را قبول ندارند و بايد براي سوريه نسخه خاص خود را پيچيد.

دانايي‌فر با اشاره به آخرين تصميم اتحاديه عرب در رابطه با سوريه گفت: معتقدم اين تصميم‌گيري‌ها موضوع را پيچيده‌تر و حل و فصل آن را طولاني‌تر مي‌كند. ضرب‌الاجل بيش از دو ماه براي حل و فصل اين موضوع مي‌تواند با توجه به انتخابات رياست‌جمهوري روسيه بسيار اثرگذار باشد و جبهه‌ي غرب در اين رابطه از روسيه امتيازخواهي كند. برخي معتقدند ممكن است در رابطه با سوريه مدل يمن اتفاق بيفتد اما به نظرم در اين موضوع ترديد است. برخي‌ها به دنبال مدل ليبي بودند اما آن هم عملي نشد. به نظرم مي‌تواند در رابطه با سوريه مدل خاص ديگري دنبال شود.

تركها لهجه شان را عوض كرده اند

وي در پاسخ به سوالي مبني بر اين كه تركيه چرا از نقش‌آفريني در تحولات سوريه عقب‌نشيني كرده است؟ با رد اين مساله گفت: تركيه عقب‌نشيني نكرده بلكه لهجه‌اش را در بحث سوريه عوض كرده است. ضمن اين كه بايد بگويم رقابت‌هاي منطقه‌ اي در منطقه‌ ما آغاز شده است.

دانايي‌فر در رابطه با نقش رسانه‌هاي ايراني در تحولات عراق خاطرنشان كرد: رسانه‌هاي ايراني اغلب مترجم سايت‌هاي ديگر در عراق و يا كشورهاي ديگر شده‌اند و اين مطلوب نيست. آن‌ها يا بايد خودشان در آن‌جا خبر توليد كنند و يا در سفرهاي دوره‌يي به عراق بيايند و در جريان تحولات عراق قرار گيرند. سفارت ايران در عراق در اين زمينه آماده همكاري‌ با رسانه‌هاست.

سفير ايران در عراق هم‌چنين از انعقاد قرارداد خط لوله گاز از مرز ايران به بغداد با ارزش 400 ميليون دلار خبر داد.

دانايي‌فر هم‌چنين از سفر وزير برق، نماينده شهرداري‌ها و وزير آب عراق به ايران خبر داد و گفت: هم‌چنين وزير ورزش و جوانان ايران در روز سه‌شنبه براي ملاقات با همتايش به عراق سفر مي‌كند.

وي در پايان گفت: وزير حمل و نقل ايران نيز در روزهاي آتي به ايران مي آيد.

سه|ا|شنبه|ا|4|ا|بهمن|ا|1390





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 79]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن