واضح آرشیو وب فارسی:همشهری: آثار رد شده بخش رقابتي جشنواره تجسمي فجر به نمايش در ميآيد
هنر > جشنواره - همشهري آنلاين:
آثاري كه در مرحله نهايي انتخاب آثار براي حضور و رقابت در جشنواره پذيرفته نميشوند اما از نطر هيات انتخاب قابليت نمايشگاهي را دارند در تمامي استانهاي كشور به نمايش گذاشته ميشوند.
عبدالرحيم سياهكارزاده دبير اجرايي جشنواره تجسمي فجر گفت: در اين طرح استان اي كشور به 9 گروه تقسيم شده است كه در رشتههاي و آثار هنرمندان هر يك از گروهها در استان هاي آن گروه به نمايش گذاشته ميشود.
در رشته هاي عكاسي، كاريكاتور، پوستر و تصويرسازي كه انتخاب آثار در يك مرحله انجام ميشود و آثار قابل تكثير است، آثار هنرمندان هر يك از گروههاي 9 گانه استان ها كه به جشنواره براي رقابت انتخاب نهايي شده است، تكثير ميشود و در استانهاي همان گروه به نمايش گذاشته ميشود.
به عنوان مثال آثار عكاسي، پوستر، كاريكاتور و تصويرسازي هنرمندان استان هاي آذربايجان شرقي و غربي، اردبيل و زنجان كه در گروه يك قرار دارند اگر به جشنواره راه پيداكنند، علاوه بر تهران در اين چهار استان گروه يك نيز به نمايش گذاشته ميشود.
سياهكارزاده درباره آثار ساير رشتههاي جشنواره بينالمللي هنرهاي تجسمي فجر گفت: در رشتههاي نقاشي، خوشنويسي، نگارگري، مجسمه و سفال كه امكان تكثير آثار وجود ندارد آثار در دو سطح در استان هاي كشور به نمايش گذاشته ميشود.
وي در ادامه گفت: در اين رشته ها دستهاي از آثار نه قابليت راهيابي به رقابت در جشنواره و نه قابليت نمايشگاهي دارند كه اين آثار رد ميشوند.
دسته اي از آثار در انتخاب نهايي براي رقابت در جشنواره پذيرفته ميشوند كه اصل اين آثار در تهران به نمايش گذاشته ميشود و تصاوير آثار هنرمندان هر يك از گروههاي استان در رشته هاي نقاشي، خوشنويسي، نگارگري، سفال و مجسمه كه براي رقابت نهايي در جشنواره انتخاب شده اند در استان هاي آن گروه به نمايش در ميآيد.
دبير اجرايي چهارمين جشنواره بينالمللي هنرهاي تجسمي فجر افزود: در رشتههاي نقاشي، خوشنويسي،نگارگري، سفال و مجسمه آثاري هر يك از گروههاي استان ها كه بر اساس نظر هيات انتخاب قابليت راهيابي به بخش رقابتي جشنواره را ندارند اما قابليت نمايشگاهي دارند، در استانهاي همان گروه به نمايش گذاشته ميشود.
وي ادامه داد: با تجربه سه دوره قبل جشنواره بينالمللي هنرهاي تجسمي فجر كه آثار بسياري به دبيرخانه جشنواره ارسال شد اما فقط درصد كمي از آثار امكان راهيابي به جشنواره را داشتند، اين طرح در اين دوره اجرا ميشود تا هم آثار بيشتري در به نمايش گذاشته شود و هم مخاطبان و علاقمندان در سراسر كشور بتوانند از آثار جشنواره ديدن كنند.
سياهكارزاده گفت: اين طرح اگر به نحو مناسبي انجام شود ميتواند رونق و تحركي در جربان هنرهاي تجسمي در استان هاي كشور ايجاد كند.
وي در پايان گفت: كمبود فضاهاي مناسب نمايشگاهي در كشور با اين طرح سعي ميشود هم آثار بيشتري به نمايش گذاشته شود و هم از فضاهاي موجود نمايشگاهي در تمامي استان هاي كشور به نحو مطلوب استفاده شود.
چهارمين جشنواره بينالمللي هنرهاي تجسمي فجر در رشتههاي نقاشي، خوشنويسي، نگارگري، سفال، مجسمهسازي، عكاسي، كاريكاتور، تصويرسازي ، پوستر و فيلم هاي مستند هنرهاي تجسمي 10 بهمن تا 14 اسفند ماه برگزار ميشود.
دوشنبه|ا|3|ا|بهمن|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: همشهری]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 69]