واضح آرشیو وب فارسی:ابتکار: اخبار
گزارشهايي از اخذ اجباري وجه در مدارس داريم
معاون سازمان مدارس غير دولتي، مشاركتهاي مردمي و خانواده گفت: هنوز گزارشاتي در رابطه با دريافت اجباري وجه نقد از والدين دانشآموزان به دست ما ميرسد.
حسن شربتدار در گفتوگو با فارس، با بيان اينكه مسئولان مدارس دولتي نبايد از والدين به اجبار وجهي دريافت كنند، اظهار داشت: هنوز گزارشهايي در رابطه با دريافت اجباري وجه نقد از والدين دانشآموزان به دست ما ميرسد. وي با اشاره به اينكه بعضي از والدين تمايل دارند به مدرسه كمك مالي كنند، افزود: اين كمكها بايد به حساب انجمن اولياء و مربيان مدرسه واريز شود و از طريق اين انجمن به حساب مدرسه ريخته خواهد شد. معاون سازمان مدارس غير دولتي، مشاركتهاي مردمي و خانواده، اضافه كرد: پولي را كه والدين بر حسب تمايل خود به مدرسه ميدهند بايد با هماهنگي انجمن اولياء و مربيان خرج شود؛ در حقيقت مبالغي كه از سوي والدين براي كمك به مدرسه ارائه ميشود بايد صرف امور مدرسه و فعاليتهاي انجمن اولياء و مربيان شود.
ادامه پرداخت وام يك ميليون توماني شهرداري به زوجهاي تهراني
مسئول وام ازدواج شهرداري تهران از پرداخت سه هزار و 300 مورد وام ازدواج يك ميليون توماني به زوجهاي تهراني در سال 90 خبر داد و افزود: اين زوجها از طريق معاونتهاي اجتماعي مناطق توسط امور مددكاري براي دريافت وام معرفي ميشوند.
ميترا رشادتي در گفتگو با مهر با بيان اينكه طرح ارائه وام به زوجهاي جوان تهراني از سال 86 به تصويب رسيده است گفت: كل اعتبار وامهاي شهرداري تهران پنج ميليارد تومان است كه به هريك از زوجين 500 هزار تومان تعلق ميگيرد. وي افزود: به دليل پايين بودن اعتبارات اين وام در اين سالها تبليغات زيادي انجام نشده است تا وام ازدواج از طريق معرفي معاونتهاي اجتماعي مناطق شهرداري تهران به زوجهاي نيازمند اختصاص يابد. مسئول وام ازدواج معاونت رفاه سازمان رفاه و خدمات و مشاركتهاي اجتماعي شهر تهران اظهار كرد: يكي از مهمترين اهداف شهرداري تهران به بهانه وام ازدواج برگزاري كلاسها و كارگاههاي ويژه زوجين جوان اعم از كارگاه مهارتهاي زندگي، بهداشت و تنظيم خانواده، آيين همسرداري و پرسش و پاسخ است كه در سال جاري حدود 800 زوج جوان تهراني با حضور در برج ميلاد برخي از كارگاههاي ويژه و مهم را گذراندهاند. ميترا رشادتي كاهش آمار طلاق، تحكيم خانواده، جلوگيري از اختلافات ميان زوجين و تنظيم خانواده را از مهمترين دستاوردهاي اين كارگاهها عنوان كرد و افزود: با حدود 400 موسسه خيريه در سطح تهران همكاري داريم تا جهيزيه اين زوجهاي جوان هم از اين راه تامين شود. وي افزود: هر منطقه شهرداري تهران با سه خيريه در تعامل است، همچنين تفاهم نامهاي هم با مركز ساماندهي سازمانهاي مردم نهاد (به رياست مرتضي طلايي عضو شوراي شهر تهران) منعقد شده است تا با NGOهاي بيشتري در ارتباط باشيم و سهم هر منطقه براي پرداخت وام هم بر اساس محروميت تعيين شود. به عنوان مثال منطقه يك تهران 154 سهم و منطقه 20 تهران 346 سهم دارد.
اختلاف نظر در مجلس بر سر آمارهاي آموزش و پرورش
سخنگوي كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس گفت: «برخي ازمراكز استانها براي اينكه اقدامات خود را بزرگنمايي كنند در آمارهايي كه به وزارت آموزش و پرورش ميدهند، دخل و تصرف ميكنند.»
«سعدالله نصيري قيداري» در گفتوگو با ايلنا در مورد گزارش مركز پژوهشهاي مجلس مبني بر دسترسي نداشتن بيش از 3 ميليون نفر از افراد مشمول تحصيل و آموزش گفت: «بايد ببينيم منبع آماري مركز پژوهشهاي مجلس چه بوده است.» وي در مورد اختلاف آمار مركز پژوهشهاي مجلس با وزارت آموزش و پرورش در اين زمينه گفت: «اگر مركز پژوهشهاي مجلس تعداد افرادي را كه به صورت آموزش از راه دور به تحصيل مشغولند نيز لحاظ ميكرد اين اختلاف تا حدي بر طرف ميشد.» سخنگوي كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس خاطرنشان كرد: «يكي از دلايل اين اختلاف آمار هم بر ميگردد به آمار واطلاعاتي كه ازاستانها به وزارت آموزش و پرورش ارائه ميشود كه در برخي از آنها آمار واقعي اعلام نميشود.» وي اضافه كرد: «همين مساله باعث ميشود كه آمارهاي وزارت آموزش و پرورش با مركز پژوهشهاي مجلس همخواني نداشته باشد.» نصيري قيداري، اقدامات آموزش و پرورش را در زمينه پوشش تحصيلي قابل قبول عنوان كرد و افزود: «در برخي از مناطق كشور به دليل سختگذر بودن مسير و يا اجازه ندادن خانوادهها براي تحصيل دختران خود به روستاهاي مجاور، دانش آموزان از تحصيل باز ميمانند.» وي در مورد اين بخش از گزارش مركز پژوهشهاي مجلس كه «هنوز نظام آموزشي ما در نگهداري و پايداري دانش آموزان در مدرسه موفق نبوده است» گفت: «سال گذشته كه از مدارس قشم بازديد كرديم متوجه شديم دانش آموزان داخل كانكس تحصيل ميكنند و با اين شرايط طبيعيست كه اين دانش آموزان به اجبار در كلاس نگهداري ميشوند.» سخنگوي كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس با تاكيد براينكه مدارس كشور بايد درشان دانش آموزان ما باشد، افزود: «اگرچه درچند سال اخير درزمينه ساخت و ساز مدارس بسيار خوب كار شده است و با بازديدي كه ازمراكزآموزشي دراصفهان داشتيم به مدرسهاي برخورد كرديم كه ازمدارس ژاپن بهتربود، اما هنوز در مناطق محروم مدارسي وجود دارد كه ازفضايي مناسبي برخوردارنيستند.»
دانشگاههاي ايران، نيازمند 500 ميليارد تومان بودجه
معاون اداري مالي و مديريت منابع وزارت علوم، تحقيقات و فناوري گفت: دانشگاهها براي رفع نيازمنديهاي خود در سال جاري نيازمند 500 ميليارد تومان بودجه هستند.
علي اكبر متكان در گفتوگو با ايسنا افزود: دانشگاهها امسال به عنوان متمم براي رفع مشكلات موجود خود نيازمند 500 ميليارد تومان بودجه هستند، كه در اين زمينه به دولت پيشنهاد كردهايم كه مبلغ 500 ميلياردي جهت رفع مشكلات دانشگاهها اختصاص دهد تا برخي مشكلات موجودشان در سال جاري رفع شود. وي خاطر نشان كرد: دانشگاهها تعهداتي داشتند كه براي اجراي اين تعهدات خود نيازمند حمايت دولت ميباشند و ما به عنوان متمم پيشنهاد كرديم كه 500 ميليارد تومان براي كمك به دانشگاهها اختصاص يابد.
تكذيب قاچاق انسان از طريق فرودگاههاي كشور
هيچ گونه قاچاق انسان در پروازهاي ورودي و خروجي از طريق فرودگاههاي كشور گزارش نشده است، برخي به صورت غير واقعي به اين مطلب دامن ميزنند در صورتي كه چنين موضوعي كاملا بياساس است.»
رييس پليس فرودگاههاي كشور در رابطه با قاچاق انسان و مشروبات الكلي از طريق پروازهاي ورودي و خروجي به ايلنا گفت: «بحثي به نام قاچاق انسان در فرودگاههاي كشور وجود ندارد همچنين قاچاق مشروبات الكلي نيز به صورت باندي وسازمان يافته گزارش نشده است.» نبي الله حيدري افزود: «گاهي پليس فرودگاه مقداري اندك مشروبات الكلي از مسافران كشف و ضبط ميكند كه فقط براي استفاده شخصي وارد شده و به صورت باندي وسازمان يافته نبوده است.»
ارسال نظر
شنبه|ا|17|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ابتکار]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 221]