واضح آرشیو وب فارسی:ابتکار: اخبار كوتاه
6 ماه زندان و 5 سال محروميت فعاليت اجتماعي براي فائزه هاشمي
وكيل مدافع فائزه هاشمي رفسنجاني از محكوميت موكلش به 6 ماه حبس تعزيري و 5 سال محروميت از برخي حقوق اجتماعي خبر داد.
غلامعلي رياحي در گفتوگو با ايسنا، در اينباره افزود: موكلم درخصوص اتهام تبليغ عليه نظام، به شش ماه حبس تعزيري و بهعنوان تتميم مجازات به پنج سال محروميت از عضويت و فعاليت در احزاب، گروهها، انجمنها، فضاي مجازي و فعاليت رسانهاي و مطبوعاتي محكوم شده است. وي خاطر نشان كرد: روز سهشنبه با مراجعه به شعبه 15 دادگاه انقلاب، راي دادگاه بدوي صادره به اينجانب ابلاغ شد و من نيز به آن اعتراض كردم. براساس اين گزارش، اولين جلسه رسيدگي به اتهامات فائزه هاشمي رفسنجاني قرار بود صبح روز يكشنبه ـ 23 مرداد ماه 90 ـ در شعبه 15 دادگاه انقلاب، به رياست قاضي صلواتي برگزار شود كه به دليل درخواست استمهال وكيل پرونده و براي تداركات دفاع و موافقت دادگاه با اين درخواست، جلسه دادگاه به تاخير افتاد و وقت رسيدگي نيز براي 3 دي ماه تجديد شد و در اين جلسه فائزه هاشمي و وكيل او به دفاع پرداختند. اين پرونده با اعلام جرم دادستاني تهران و به اتهام فعاليت تبليغي عليه نظام تشكيل شدهاست و اتهام انتسابي به «فائزه هاشمي» نيز به دليل مصاحبه او با سايت روزآنلاين بوده است.
پاسخ ثمره هاشمي به شائبه دخالت دولت در انتخابات
دستيار ارشد رئيسجمهور درخصوص طرح برخي دغدغهها در زمينه احتمال دخالت دولتيان در انتخابات پيش رو گفت: قانون بر روند برگزاري انتخابات حاكم است و جاي دغدغهاي در اين زمينه نيست.
مجتبي هاشمي ثمره در گفتوگو با مهر درخصوص طرح برخي دغدغهها در زمينه احتمال دخالت دولت در انتخابات گفت: در آستانه هر انتخاباتي اين گونه بحثها مطرح ميشود و اين مرتبه اول نيست، ولي هيچ زماني در عمل چنين اتفاقي رخ نداده است. وي افزود: انتخابات رياستجمهوري يكي از همين موارد بود كه دولت را دائما متهم به دخالت در انتخابات ميكردند، درحاليكه صحت نداشت. دستيار ارشد رئيسجمهور با اعلام اين كه دولت در جريان انتخابات فقط يك وظيفه قانوني دارد، گفت: تنها اجراي انتخابات برعهده وزارت كشور است و دولت درحالي انتخابات را برگزار ميكند كه هم ناظران كانديداها، هم شوراي نگهبان و هم نمايندگان فرمانداريها در جريان برگزاري انتخابات نظارت دارند. وي همچنين گفت: جمع 5 يا 6 نفره بر سر هر صندوق حضور دارند و اين گروهها از كوچكترين و كم جمعيتترين مناطق گرفته تا حوزههاي پرجمعيت، به طور يكسان اين نظارت را اعمال ميكنند. ثمره هاشمي با تاكيد بر اين كه قانون بر روند برگزاري انتخابات حاكم است، تصريح كرد: جاي دغدغهاي در اين زمينه نيست. وي ادامه داد: البته فكر ميكنم، طرح بسياري از اين مسائل، سياسي است و اين هم مشي سياسي خاصي است كه برخي در آستانه انتخابات در پيش گرفتهاند.
محاكمه مديرمسئول"9 دي" در روز"19 دي"
مديرمسئول هفتهنامه"9 دي" هفته آينده به اتهام چاپ تصويري از سيدمحمد خاتمي در دادگاه ويژه روحانيت محاكمه ميشود.
به گزارش فارس، هيئت نظارت بر مطبوعات روز دوشنبه بيست و سوم خرداد، هفتهنامه"9 دي" را به دليل"انتشار مطالب اقتصادي بدون قيد زمينه آن در مجوز نشريه، انتشار طرحي از سيدمحمد خاتمي با لباس روحانيت و تغيير صاحبامتياز بدون اطلاع هيئت نظارت" توقيف كرد. حجتالاسلام حميد رسايي در اعتراض به رأي مذكور براساس تبصره 2 ماده 10 قانون مطبوعات كه تصريح دارد:"تصميمات هيئت نظارت بر مطبوعات مانع از شكايت و اقامه دعواي ذينفع در محاكم نخواهدبود"، از هيئت نظارت به دستگاه قضايي شكايت كرد و خواستار رفع توقيف از نشريه متبوعش شد. شكايت او طي دو مرحله در شعبه 34 مجتمع قضايي شهيدبهشتي تهران مورد رسيدگي قرار گرفت و رئيس شعبه رسيدگيكننده، دستور رفع توقيف از"9 دي" را صادر كرد. از آنجاكه هيئت نظارت بر مطبوعات، نسبت به نقض حكم خود در مهلت قانوني اعتراض نكرد، حكم قضايي صادره اجرايي و هفتهنامه"9 دي" پس از رفع توقيف، مجددا منتشر شد. قرار است دادگاه ويژه روحانيت بهعنوان مدعيالعموم، مديرمسئول"9 دي" را چندماه پس از رفع توقيف و انتشار مجدد اين هفتهنامه، به اتهام انتشار تصويري از خاتمي، روز 19 دي محاكمه كند. محاكمه"9 دي" قرار بود، روز چهارشنبه هفتم ديماه و در آستانه يومالله 9 دي برگزار شود؛ اما برگزاري دادگاه به تعويق افتاد و به دوشنبه آينده موكول شد كه در تقويم رسمي كشور بهعنوان روز قيام خونين مردم قم در سال 56 نامگذاري شده است.
باهنر: ميليارد دلار كم داريم
نايبرئيس مجلس شوراي اسلامي، گفت: براي ثابت نگهداشتن نرخ بيكاري در كشور بايد سالانه بيش از يك ميليون شغل ايجاد كنيم كه اين بهمعني سرمايهگذاري سالانه ميليارد دلار است.
به گزارش ايلنا، محمدرضا باهنر در هفتمين جشنواره قهرمانان صنعت و اقتصاد، تصريح كرد: در خوشبينانهترين حالت، تمام منابعي كه ميتوانيم براي ايجاد اشتغال در كشور ايجاد كنيم، از تا ميليارد دلار فراتر نميرود. نايبرئيس مجلس شوراي اسلامي ادامه داد: براي رسيدن به رشد بالاي شش درصد و ايجاد بيش از يك ميليون اشتغال در سال، ميليارد دلار بودجه كم داريم. وي افزود: دولت به ما خرده ميگيرد كه چرا با ايجاد 5/2 ميليون اشتغال در سال مخالفت ميكنيد، ما ميگوييم اعداد و ارقام بايد قابل پذيرش باشد، هرچند دولت بسيار تلاش ميكند، اما بايد گفت همين سرمايه موجود هم خوب مديريت نميشود. باهنر متذكر شد: در اين شرايط، يك تناقض وجود دارد. از يك طرف مسئولان درد و مشكل را ميفهمند و با تمام وجود آن را لمس ميكنند و طي چهار سال گذشته نيز در مجلس اقدامات متهورانهاي براي آزادسازي فضاي كسب و كار انجام داديم، اما از جانب ديگر درباره اجراي درست اصل با دولت، اختلاف روش داريم و معتقديم برخي رفتارهاي دولت ميتواند بهتر باشد.
محمدنبي حبيبي: انتخابات پرشوري درپيش است
دبير كل حزب موتلفه اسلامي بااشاره به ثبت نام برخي عناصر برجسته، گروهها، احزاب و شخصيتهاي مستقل براي انتخابات نهمين دوره مجلس شوراي اسلامي گفت: انتخابات پرشوري با حضور اضلاع رقابت در پيش داريم.
به گزارش ايسنا، محمدنبي حبيبي در پايان نشست حزب موتلفه اسلامي، به اهميت انتخابات مجلس نهم اشاره و خاطرنشان كرد: ناظران جهاني و ملتهاي جهان، به نوع رقابتها و نيز حضور مردم در انتخابات آينده كشورمان نگاه ميكنند. حبيبي با بيان اينكه"انتخابات آينده صحنه رقابت اصولگرايان و اصولستيزان نيست"، تصريح كرد: ما بايد با تمرين و تجربه ادبياتي در رقابتهاي سياسي به فضايي دست يابيم كه در اين فضا فقط به مطالبات برحق مردم و رهبري پاسخ داده شود. وي ادامه داد: ما بايد در درون گفتمان پيشرفت، خدمت و عدالت حركت كنيم و همه راهها به اين نتيجه منجر شود. رقابت در انتخابات، صحنه تسويهحساب سياسي گروهها،احزاب و رجال سياسي و مذهبي نيست. اين بيراههاي است كه طراحان جنگ نرم در برابر سياستمداران كشور قرار دادهاند. بايد به فكر مردم و پيشرفت كشور باشيم و از حاشيهسازي پرهيز كنيم. دبير كل حزب موتلفه اسلامي تاكيد كرد: مردم، يك مجلس ولايتپذير، آمريكاستيز، پاكدست، خدوم، سادهزيست و از همه مهمتر با التزام عملي به اسلام و انقلاب ميخواهند و اين حق مردم است كه بايد در انتخابات آينده آن را ادا كرد.
بادامچيان: مردم به رجايينماها راي نميدهند
قائممقام حزب موتلفه گفت: مردم به رجاييگونهها راي ميدهند، نه به رجايينماها، مردم به آدمهايي راي ميدهند كه بتوانند امانتشان را حفظ كنند.
اسدالله بادامچيان، در گفتوگو با اعتدال افزود: آقاي احمدينژاد جريان انحرافي را قبول ندارد؛ روزنامه ارگانش ميگويد: جريان انحرافي موهوم است و كلا اين بحث را نميپذيرد؛ وي ميگويد اين افراد بهترينند و جريان انحرافي نيستند؛ ليكن بايد بدانند كه ملت به جريان انحرافي راي نميدهد، مثل آقاي سجادي كه براي وزارت ورزش معرفي شده بود. هركس شائبهاي در ارتباطش با اين گروه باشد، ازسوي ملت و نمايندگان مردود خواهدشد.
تابش: برخي ميخواهند سر به تن اصلاحطلبان نباشد
دبير كل فراكسيون اقليت ميگويد: اگر اصلاحطلبان در انتخابات آينده ليست انتخاباتي هم بدهند، رد صلاحيت ميشوند.
محمدرضا تابش در گفتوگو با خبرآنلاين با بيان اينكه تعداد زيادي از اصلاحطلبان به دليل سرخوردگي در انتخابات ثبت نام نكردند، اظهار داشت: شرايط اقتصادي كشور سخت است. در عرصه سياست خارجي هم وضعيتي را داريم كه عقل و منطق و دلسوزي براي انقلاب حكم ميكند كه آدم براي انجام وظيفه بيايد. ولي برخي آنقدرتنگنظرهستند كه در هر صورت ميخواهند سر به تن هيچ اصلاحطلبي نباشد! حال در اين شرايط آدم با چه دلخوشي در اين عرصه فعاليت كند؟
ارسال نظر
چهارشنبه|ا|14|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ابتکار]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 94]