واضح آرشیو وب فارسی:الف: قاليباف: طرحهاي شهرداري بايد پيوست اجتماعي و فرهنگي داشته باشد
قاليباف: طرحهاي شهرداري بايد پيوست اجتماعي و فرهنگي داشته باشد
شهردار تهران با اشاره به ضرورت وجود رويكرد اجتماعي در امور شهري گفت: تمام طرحهاي عمراني و خدماتي شهرداريها بايد پيوست اجتماعي و فرهنگي نيز داشته باشند تا هم آثار فرهنگي و اجتماعي اين فعاليتها مشخص شود و هم جنس كار ما اجتماعي باشد.
به گزارش مهر، دكتر محمدباقر قاليباف با بيان اين مطلب در جمع اعضاي كميسيون اجتماعي و فرهنگي كلانشهرهاي كشور گفت: نگرش اجتماعي جامع ترين نگرش است چرا كه ابعاد اقتصادي، سياسي و فرهنگي را نيز در دل خود دارد. حتي موضوع امنيت را نيز مي توان صرفا از دريچه ابعاد و مسايل اجتماعي نگاه كرد.
شهردار تهران افزود: نبود نگاه جامع اجتماعي يكي از ضعفهاي امروز كشور است در حالي كه نگاه اجتماعي بسيار جامع و كامل است و چنين نگرشي بايد در شهرداريها نيز به وجود آيد. جامعه ما در حال حاضر شهرداري را به عنوان يك نهاد خدماتي محسوب مي كند كه فقط بايد جاده و پل احداث كند و به امور نظافتي شهر بپردازد و حرف هم نزند.
وي با اشاره به ضرورت وجود رويكرد اجتماعي در امور شهري گفت: تمام طرحهاي عمراني و خدماتي شهرداريها بايد پيوست اجتماعي و فرهنگي نيز داشته باشند تا هم آثار فرهنگي و اجتماعي اين فعاليتها مشخص شود و هم جنس كار ما اجتماعي باشد.
قاليباف با اشاره به نقش مهم معاونت اجتماعي در شهرداري گفت: حوزه معاونت اجتماعي بايد تاثيرگذارترين معاونتها باشد چرا كه مسايل فرهنگي و اجتماعي مهمتر از امور خدماتي و عمراني صرف است.
وي با بيان اينكه لازم است فلسفه وجودي شهرداري مشخص شود افزود: شهرداري بايد توجه داشته باشد كه شهروندان بر شهر تقدم دارند و از شهر مهمتر هستند. بنابراين توسعه فضاهاي كالبدي شهر به منظور تامين آرامش و راحتي شهروندان از اهميت خاصي برخوردار است.
شهردار تهران تصريح كرد: ما در شهرداري با روح و روان مردم سر و كار داريم و اين نوع رويكرد اجتماعي مي تواند آرامش را در شهر فراهم كند.
قاليباف با طرح اين سئوال كه آيا پر كردن چاله آسفالت مهم است يا حل چالشهاي اجتماعي گفت: البته مدير عاقل كسي است كه هر دوي اينها را در نظر داشته باشد. با اين حال پرداختن به آسيبهاي اجتماعي اهميت بيشتري دارد و واجب تر است چرا كه شهروندان روح و روان آرام را به فعاليتها و امور ديگر ترجيح مي دهند.
وي با اشاره به مسئوليت جامعه و حكومت در برابر آسيبهاي اجتماعي افزود: به ازاي هر جرمي كه در شهر رخ مي دهد سه نفر مسئول هستند: فرد مجرم، جامعه و مسئولان. ولي در كشور ما سهم جامعه و دولت در زمينه آسيبهاي اجتماعي ديده نمي شود. اگر در كشور ما دانشجويان و فارغ التحصيلان با بيكاري مواجه هستند ما به عنوان حكومت در اين موضوع سهم داريم.
شهردار تهران تاكيد كرد: رويكرد اجتماعي و فرهنگي را بايد در اولويت امور شهري قرار دهيم و چنين كاري پول نمي خواهد بلكه ذوق و سليقه و اراده مي طلبد. ما بايد قانون و ضوابط را با اخلاق مداري و احسان همراه كنيم تا بتوانيم به شكل مطلوبتري به شهروندان خدمت كنيم.
قاليباف در پايان سخنان خود خاطرنشان كرد: در دوراني كه ما در شهر مديريت مي كنيم اگر نمي توانيم شهروندان را نسبت به آينده شهرداري اميدوار كنيم حداقل كار ما بايد اين باشد كه تلخيها و خاطرات ناخوشي را كه از شهرداري در ذهن مردم وجود دارد پاك كنيم.
هفدهمين نشست كميسيون اجتماعي و فرهنگي كلانشهرهاي كشور كه به ميزباني معاونت اجتماعي و فرهنگي شهرداري تهران و با حضور شهرداريهاي مشهد، قم، اصفهان، شيراز، تبريز، كرج و اهواز از روز شنبه آغاز شده بود پس از دو روز به كار خود پايان داد.
يکشنبه|ا|11|ا|اسفند|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: الف]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 110]