واضح آرشیو وب فارسی:شبكه خبر دانشجو: نوآوري و شكوفايي در سالي كه گذشت- 3 روستاآزاد: شعار نوآوري بايد در برنامه پنجم توسعه كشور به واقعيت تبديل شود
معاون پژوهشي دانشگاه صنعتي شريف ضمن انتقاد از كمرنگ بودن نوآوري و شكوفايي در مديريت تكنولوژي كشور گفت: شعار نوآوري بايد در برنامه پنجم توسعه كشور به واقعيت تبديل شود.
دكتر رضا روستاآزاد در گفتوگو با خبرنگار علمي «شبكه خبر دانشجو»، با بيان اينكه نوآوري و شكوفايي در دو حوزه تكنولوژي و مديريت تكنولوژي تجلي مي يابد، اظهار داشت: با توجه به اينكه نوآوري و شكوفايي در حوزه علم و فناوري از سال ها پيش در كشور آغاز شده است، بنابراين مقام معظم رهبري در پيام نوروزي شان به ملت ايران، نوآوري و شكوفايي در حوزه مديريت تكنولوژي را مدنظر داشتند.
وي همچنين گفت: متاسفانه تاكنون تحول عظيمي كه منجر به ايجاد نوآوري در شيوه ها و عملكرد علم و فناوري و مديريت تكنولوژي كشور شود، به وجود نيامده است.
معاون پژوهشي دانشگاه صنعتي شريف با اشاره به دستاوردهاي نوآورانه جمهوري اسلامي در پرتاب ماهواره اميد و تحولات عرصه پزشكي و هسته اي گفت: اگر چه حركت ها نوآورانه خوبي در كشور آغاز شده است، ولي تاكيد اصلي ما بايد بر ايجاد نوآوري در مديريت تحولات و مديريت توليد علم و فناوري باشد.
روستاآزاد در ادامه بيان داشت: با توجه به اينكه در آستانه دهه چهارم انقلاب اسلامي و تدوين برنامه پنجم توسعه كشور هستيم بايد تحولاتي در قانونگذاري و شيوه نامه هاي اجرا در كشور ايجاد شود تا بسياري از گره هاي رشد و موفقيت را باز كند.
وي با بيان اينكه هنوز دستاورد مشهودي در زمينه مديريت علم و فناوري كشور ديده نشده است، گفت: اگرچه حركت هاي نوآورانه اي همچون طراحي نقشه جامعه علمي كشور و تدوين مستندات، قوانين و سياست هاي برنامه پنجم توسعه آغاز شده، ولي هنوز به نتايج قطعي مشخصي دست نيافته ايم.
معاون پژوهشي دانشگاه صنعتي شريف در ادامه بيان داشت: تنها در صورتي مي توان گفت كه مديريت تكنولوژي كشور از وضعيت خوبي برخوردار است كه گردش كار جامعه به نحوي باشد كه همه مردم در توليدات علمي، فرهنگي، اجتماعي و اقتصادي مشاركت داشته باشند.
روستاآزاد همچنين گفت: متاسفانه گردش عمومي كار در جامعه به گونه اي نيست كه بتوانيم استعدادها، ظرفيت ها و توانمندي هاي خود را به ظهور برسانيم.
وي نوآوري و شكوفايي را بحثي مستمر و دائمي دانست و افزود: دستيابي به نوآوري نيازمند فعاليتي مستمر و برنامه ريزي سياستگذاري هاي بلندمدت است.
معاون پژوهشي دانشگاه صنعتي شريف با اشاره به راه اندازي مديريت ارتباطات پژوهشي به عنوان يك حركت نوآورانه در دانشگاه شريف گفت: استادان و محققان دانشگاه شريف به دليل مشغله علمي و فناوري چندان فرصت اظهاروجود و معرفي فعاليت هاي علمي خود را پيدا نمي كنند، بنابراين معاونت پژوهشي دانشگاه شريف، خود به سراغ نوآوران و متخصصان دانشگاه مي رود و با آنها ارتباط برقرار مي كند.
روستاآزاد در ادامه بيان داشت: در اين برنامه دستاوردهاي علمي محققان از طريق مطبوعات و صدا و سيما معرفي مي شود تا ضمن تقويت روحيه محققان، ساير استادان و دانشمندان كشور نيز با اطلاع از اين دستاوردهاي در جريان هم افزايي علمي دانشگاه مشاركت داشته باشند.
وي در پايان خاطرنشان كرد: دانشگاه صنعتي شريف در سال نوآوري و شكوفايي در حوزه هاي نفت، مخابرات، محيط زيست و مهندسي پزشكي به دستاوردهاي خوبي دست يافته است./انتهاي پيام/
دوشنبه|ا|12|ا|اسفند|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبكه خبر دانشجو]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 271]