واضح آرشیو وب فارسی:حيات: معاون بهداشت و درمان بنياد شهيد وامور ايثارگران:استقلال و سربلندي هر كشور مديون قهرمانان ملي آن كشور است
تهران - حيات
معاون بهداشت و درمان بنياد شهيد و امور ايثارگران گفت: استقلال و سربلندي و افتخارات هر كشور مديون قهرمانان ملي آن كشور است.
به گزارش خبرنگار حيات، حسن عراقي زاده در مراسم افتتاحيه سمينار تجربيات مشترك ايران و ژاپن با موضوع «عوارض ناشي از سلاح هاي شيميايي» گفت: استقلال، افتخار و پيشرفت امروزه كشور ايران مديون جانبازي، فداكاري و ايثارگري شهدا و جانبازاني است كه در زمان جنگ تحميلي متحمل شده اند.
وي افزود: بخش عمده اي از جانبازان و مجروحين كشور ايران جانبازان شيميايي هستند كه بدون اينكه جرمي را مرتكب شوند صرفا براي دفاع از كشور و ميهن و اعتقادات خود درگير جنگ تحميلي شدند و توسط سلاح هاي شيميايي كه دشمن در طول جنگ استفاده كرد مصدوم شدند و اكنون با گذشت سال هاي متمادي شاهد رنج ودرد جانبازان شيميايي هستيم.
وي ادامه داد: بركسي پوشيده نيست كه بيشترين حجم سلاح هاي شيميايي در تاريخ جهان در جنگ عراق عليه ايران استفاده شد و در اين جنگ دشمن بيشترين تنوع سلاح هاي شيميايي را عليه سربازان و مردم ايران به كار گرفت.
عراقي زاده ضمن اشاره به جنايات اتفاق افتاده در هيروشيما و ناكازاكي ژاپن گفت: اين جنايات و استفاده ناجوان مردانه از سلاح هاي شيميايي را در جبهه ها و در شهرهاي مثل سردشت، حلبچه و ساير شهرهاي مرزي ايران را مشاهده كرديم.
وي ضمن اشاره به اينكه پزشكان ايراني و ژاپني وظيله اي سنگيني برعهده دارند گفت: بايد از همه توان خود براي به دست آوردن بهترين نتايج براي درمان قربانيان سلاح هاي شيميايي استفاده كنيم .
وي افزود: براي جلوگيري از تكرار اين فجايع و معرفي جانبازان ومصدومان شيميايي و ابعاد گسترده اين جنايت به جهان بايد مراكز تحقيقات واقع در ايران، ژاپن و ساير نقاط جهان تلاش كنند و با مطالعه وتحقيق وشناساندن عوارض ناشي از كاربرد سلاح هاي شيميايي به اين موضوع بپردازند و اصحاب رسانه و سياست مداران با اطلاع رساني در محافل جهاني جهانيان را از پيامد هاي كاربرد سلاح هاي شيميايي آگاه سازند.
وي اضافه كرد: ما در كشور براي خدمات رساني به جانبازان سيستمي طراحي كرديم كه بر سه اصل، مسووليت پذيري، كيفيت و عدالت متكي است و نيازهاي درماني اين قشر از جامعه در ابعاد مختلف را تحت پوشش قرار داده است.
عراقي زاده ضمن اشاره به اينكه مراكز خدمات رساني توسط نظام جمهوري اسلامي ايران در اختيار جانبازان قرار گرفته است، افزود: بيمارستان هايي در شهرهاي تهران، مشهد، اصفهان، تبريز، كرمانشاه و همچنين مراكز دانشگاهي واستان هاي ديگر كشور وجود دارد كه بخش عمده اي از فعاليت هاي جدي خود را به طور خاص و ويژه به مصدومين شيميايي اختصاص داده اند.
معاون بهداشت و درمان بنياد شهيد و امور ايثارگران ادامه داد: علاوه بر مجموعه خدمات درماني كه در داخل كشور انجام شده است بخشي از اين خدمات بر حسب نياز درماني جانبازان و مصدومان شيميايي در كشورهاي ديگري همچون ژاپن، آلمان، انگلستان و ساير كشورهاي ديگركه برخي امكانات بهتر و مجهزتري وجود دارد انجام شده است و جمهوري اسلامي ايران از متخصصين در حوزه درمان از ساير كشور چه در گذشته و آينده استفاده كرده است.
وي سمينار پزشكي ايران و ژاپن را زمينه مناسبي براي انجام تحقيقات و پژوهش هاي گسترده و شناخت ابعاد شناخته نشده استفاده از سلاح هاي شيميايي دانست، و گفت: درمان اين بيماران مي تواند در دستور كار محققان و پزشكان ايراني، ژاپني و ساير نقاط جهان قرار گيرد.
عراقي زاده تصريح كرد: ما براي هر كار تحقيقاتي و پژوهشي مشترك با ابعاد، زمان بندي، اهداف و اعتبارات مشخص بين دو كشور ايران و ژاپن حمايت مي كنيم.
وي در پايان اظهار اميدواري كرد: نتيجه تحقيقات و اقدامات درماني ضمن كاهش دردهاي مصدومين سلاح هاي شيميايي باعث جلوگيري از بروز فجايع شيميايي در همه جهان شود.
پايان پيام
سه|ا|شنبه|ا|13|ا|اسفند|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: حيات]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]