واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مدير عامل سازمان تداركات پزشكي هلال احمر در گفتوگو با فارس خبر دادانتقال فناوري توليد داروهاي تخصصي و تجهيزات پزشكي به كشور در سال آينده
خبرگزاري فارس: مدير عامل سازمان تداركات پزشكي هلال احمر از انتقال آخرين فناوري روز دنيا در زمينه توليد تركيب داروهاي تخصصي و تجهيزات پزشكي در سال آينده خبر داد.
يعقوب امنزاده در گفتوگو با خبرنگار اجتماعي باشگاه خبري فارس «توانا»، با بيان اينكه سازمان تداركات پزشكي هلال احمر از يك سو به عنوان بازوي اقتصادي جمعيت هلال احمر و از سوي ديگر در همكاري با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي به عنوان يكي از اركان نظام سلامت محسوب ميشود، اظهار داشت: اين سازمان ضمن انجام رسالت خود در تأمين و توزيع به موقع داروهاي مورد نياز جامعه و داروهاي يارانهاي با هدف رفع دغدغههاي نظام، دو برنامه مهم توسعه سازمان و اصلاح ساختار سازماني را در دستور كار خود قرار داده است.
وي بسترسازي براي تحقق اهداف عملياتي سازمان تداركات پزشكي هلال احمر را از سياستهاي سازمان تداركات پزشكي هلال احمر در سال آينده عنوان كرد و گفت: مشاركت راهبردي با شركتهاي داخلي و خارجي در زمينه توليد داروهاي جديد با تكنولوژي بالا، توسعه صادرات و ورود به بازارهاي جهاني با استفاده از فرصتهاي موجود و توسعه شبكه داروسازي با استفاده از توانمنديهاي موجود از جمله برنامههاي سازمان در سال 88 است.
امنزاده تصريح كرد: توسعه توليد داروهاي گياهي بويژه در زمينه طب سنتي و گسترش ارتباط با دانشگاهها با هدف تبديل دانش به فناوري، انجام پژوهشهاي مستمر براي دستيابي به فناوريهاي جديد با همكاري دانشگاهها و مراكز تحقيقاتي و پيگيري پروژههاي توليدي جديد و در دست بررسي جهت بهرهبرداري به عنوان اهداف عملياتي سازمان با در نظر گرفتن مصالح نظام و جمعيت هلال احمر از سياستهاي اجرايي ما در سال آينده محسوب ميشود.
وي بهرهمندي از نيروهاي متخصص و دلسوز، حسن شهرت و اعتماد سازمانهاي دولتي و مردمي، تعامل مثبت با رقبا، انباشت تجربيات و اطلاعات طي سالهاي طولاني خدمترساني را از ويژگيهاي منحصر به فرد اين سازمان عنوان و خاطرنشان كرد: بستر لازم به منظور حركت رو به توسعه و تسريع در تحولات اساسي در اين سازمان وجود دارد كه موفقيتهاي اين سازمان در سال 87 از مصاديق عيني آن به شمار ميرود.
مدير عامل سازمان تداركات پزشكي هلال احمر با اشاره به فعاليتهاي سازمان تداركات پزشكي هلال احمر در سال 87 بيان داشت: افتتاح فاز اول مجتمع بزرگ داروي سها در چهارباغ كرج با حضور وزير بهداشت و مسئولان جمعيت هلال احمر از جمله اين فعاليتهاست.
وي اظهار داشت: اين مجتمع با بهرهمندي از دستگاههاي روز دنيا مطابق با استانداردهاي جهاني به عنوان يكي از بزرگترين كارخانههاي داروسازي كشور و منطقه به اهدافي از جمله توليد و صادرات داروهاي نو، انتقال تكنولوژي و نيز توليد واكسنهاي انساني جامع عمل ميپوشاند.
امنزاده گفت: ورود به عرصههاي توليد داروهاي تخصصي و حياتي و قابليتهاي بالا جهت توليد داروهاي صادراتي و تجهيزات پزشكي با فناوري روز دنيا، اين سازمان را بر آن داشته كه طرح ارتباط صنعت و دانشگاه را به عنوان يك راهبرد مهم مورد نظر قرار دهد؛ به نحوي كه امسال با برگزاري همايشي بدين منظور و دعوت از استادان دانشكدههاي داروسازي سراسر كشور، اولين گام جهت تحقق اين مهم برداشته شد.
وي بيان داشت: تدوين برنامه راهبردي و عملياتي سازمان و طراحي ساختار تشكيلاتي بر اساس برنامههاي تعيين شده، اصلاح فرايند تداركات دارو و تجهيزات پزشكي از منابع داخلي و خارجي و توسعه منابع خارجي با توجه به اهداف راهبردي و عملياتي سازمان از ديگر فعاليتهاي امسال سازمان محسوب ميشود.
مدير عامل سازمان تداركات پزشكي هلال احمر توسعه خدمات دارويي از طريق فعاليت رسمي شركت پخش سها هلال را از ديگر برنامههاي انجام شده عنوان و تصريح كرد: هدف از تأسيس اين شركت ساماندهي، افزايش دقت و تسريع در توزيع داروهاي فوريتي و تأمين به موقع نياز مردم در عرصه دارو با استفاده از زيرساختهاي الكترونيكي كشور است؛ تا زمينه حضور مؤثر و قدرتمند سازمان تداركات در عرصههاي دارويي در سطح ملي و بينالمللي فراهم آيد.
وي اضافه كرد: در اين بين طراحي سامانه درخواست دارو از طريق sms و شبكه اينترنت براي داروخانههاي هلال احمر و داروخانههاي زير مجموعه دانشگاهها، طرح يكپارچه شدن خدمات دارويي در داروخانههاي هلال احمر سراسر كشور و امكان عرضه دارو از داروخانههاي معتبر بخش خصوصي را ميتوان از جمله اقدامات در اين حوزه نام برد.
امنزاده گفت: از ديگر اقدامات صورت گرفته در راستاي تكريم ارباب رجوع ميتوان به كاهش زمان انتظار براي دريافت دارو از 2 ساعت به نيم ساعت در داروخانه مركزي اشاره كرد.
وي برنامهريزي براي صادرات داورهاي توليد شده در شركتهاي وابسته و شركتهاي داروسازي عضو دبيرخانه توسعه صادرات دارو با استفاده از فرصتهاي موجود در جمعيت هلال احمر، اصلاح ساختار و ارتقاي سامانه نيروي انساني و همچنين برقراري انضباط مالي و اداري در سطح سازمان و واحدهاي زير پوشش، مطالعه ايجاد خطوط جديد توليدي به خصوص توليد انواع فرآوردههاي خوني، كيسه خون و فيبر مورد نياز فيلترهاي گياهي را از ديگر برنامههاي انجام شده سازمان تداركات پزشكي هلال احمر در سال جاري برشمرد.
مدير عامل سازمان تداركات پزشكي هلال احمر در پايان خاطرنشان كرد: اميدواريم سال 1388 توأم با دستاوردهاي علمي و عملي براي مجموعه نظام باشد و سازمان تداركات پزشكي نيز به سهم خود براي پايان بخشيدن به دغدغه معضلات دارويي كمر همت بسته تا در راستاي سياستهاي دولت و وزارت بهداشت و نيز براي كاهش آلام دردمندان جامعه تلاش كند.
انتهاي پيام/ر
چهارشنبه|ا|14|ا|اسفند|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 435]