واضح آرشیو وب فارسی:مهر: دوره تربيت مدرس قرآن مربيان مهدهاي كودك كشور در مشهد برگزار شد
دوره تربيت مدرس قرآن مربيان مهدهاي كودك كشور در مشهد برگزار شد
مشهد - خبرگزاري مهر: نخستين دوره تربيت مدرس قرآن ويژه مربيان مهدهاي كودك سراسر كشور در مشهد برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري مهر، سرپرست اداره كل فرهنگي سازمان بهزيستي كشور در مراسم افتتاحيه اين دوره اظهاركرد: با وجود اهميتي كه آموزش معارف ديني و قرآني در مهدهاي كودك دارد مجلس هيچ سهميهاي از نيم درصد بودجه كشور را كه به امور قرآني اختصاص دارد براي بهزيستي در نظر نگرفته است.
حجت الاسلام علي پهلوان بيان كرد: در حال حاضر 14 هزار و 700 مهد كودك در سراسر كشور به تعليم و تربيت كودكان مشغول هستند.
وي با اشاره به طرح پايش و نظارت سازمان بهزيستي از مهدهاي كودك گفت: بر اساس نتايج اين طرح كه در سه هزار مهد كودك در كل كشور صورت گرفته، 97 درصد آموزشها و فعاليتهاي فوقبرنامه مهدها مذهبي و قرآني است.
وي از افتتاح اولين مركز تخصصي فعاليتهاي قرآني ويژه كودكان زير 7 سال در كشور در هفته آينده با حضور رئيس جمهور خبر داد.
پهلوان گفت: اين مركز به 8 ميليون كودك زير 7 سال كه در حال حاضر در مهدهاي كودك در سراسر كشور حضور دارند خدمات قرآني ارائه و براي تحقق ايده مقام معظم رهبري در زمينه 10 ميليون حافظ قرآن تلاش خواهد كرد.
وي افزود: علاوه بر فعاليتهاي فرهنگي و ديني در مهدهاي كودك كه تا كنون انجام شده، طرح يكپارچه سازي متون آموزش ديني و تربيتي، راهاندازي تلفن گوياي قرآني و جشنوارههاي قرآني كه در دست اجراست از ديگر برنامههاي سازمان بهزيستي براي غنيسازي معنويات و مسائل تربيتي كودكان است.
سرپرست اداره كل فرهنگي سازمان بهزيستي در خصوص طرح تربيت مدرس قرآن در مهدها كه در مشهد آغاز شده گفت: در نظر داريم كه 200 مربي را در اولين مرحله اين طرح، توسط اتحاديه تشكلهاي قرآني و مدرسيني كه اين تشكلها در اختيار ميگذارند آموزش بدهيم كه اين افراد به استانهاي خودشان بروند و همين آموزشها را به 38 هزار مربي مهد كه براي اين آموزشها تناسب بيشتري دارند منتقل كنند.
نماينده مشهد و كلات در مجلس شوراي اسلامي نيز در اين مراسم گفت: مشهد به عنوان پايتخت معنوي كشور داراي رديف بودجه مستقل براي اين منظور است و ميتواند پرچمدار نهضت قرآني كشور باشد.
عفت شريعتي افزود: مشهد با توجه به پتانسيلهاي بسيار خوبي كه در زمينه قرآن و معارف ديني دارد اين ظرفيت و آمادگي را دارد كه براي برنامه تعليم و تربيت بر مبناي قرآن الگوي كشور قرار گيرد و براي ساير نقاط نيز الگوسازي كند.
وي ضمن اشاره به اين مطلب كه آموختههاي كودكان تا پايان عمر با آنها باقي ميماند گفت: مهد كودكها نقش و مسؤوليت سنگيني بر عهده دارند و بايد تعاليم كودكان را بر مبناي قرآن كه كتاب زندگي و خوشبختي انسان است استوار كنند.
رئيس فراكسيون قرآني مجلس شوراي اسلامي در زمينه اقدامات مجلس در اين بخش گفت: مجلس در هر زمينه و قسمتي كه توسعه فعاليتهاي قرآني نياز به تقنين داشته باشد با قوت وارد ميشود.
شريعتي از تشكلهاي قرآني و نهادهاي دولتي و غير دولتي مرتبط با اين امر خواست با برگزاري نشستهاي تخصصي، نقشه راه اين برنامه را تدوين و آن را به دولت و مجلس پيشنهاد كنند تا طرحهاي آينده در اين زمينه با برنامه و نقشه راه انجام شود كه به نتيجه مطلوب برسد.
مدير كل بهزيستي خراسان رضوي نيز در اين مراسم گفت: از دو سال پيش طرح آموزش مربيان قرآني و توسعه آموزش و فرهنگ نماز را در مهدها شروع كرديم كه به نتايج خوبي هم رسيده است.
تهمينه شكيب با بيان اينكه هدف از طرح نماز در مهدها آموزش نماز به خردسالان نيست گفت: هدف ما از اين طرح، آموختن شكرگذاري به كودكان در قبال نعمتهايي است كه خداوند به ما داده است تا فرهنگ قدرداني و شكرگذاري در آنان تقويت شود و معارف ديني را نيز بياموزند.
وي همچنين با اشاره به طرح مشاور ديني در مراكز شبانهروزي استان گفت: اين مشاورين در حل مشكلات و شبهات ديني و همچنين در خصوص سؤالاتي كه فرزندان ما در زمينه احكام ديني و ساير زمينههاي معرفتي دارند و نيز مشكلات روانشناختي به اين عزيزان مشورت ميدهند.
شكيب با بيان اينكه در حال حاضر 82 هزار كودك در مهدهاي سراسر استان نگهداري و تربيت ميشوند گفت: پرورش ديني كودكان، ميتواند احتمال بزهكاري در نوجوان آينده را كاهش دهد.
وي با تأكيد بر اينكه ترميم و تغيير فرهنگي در دراز مدت حاصل ميشود گفت: استمرار فعاليتهاي ديني در مهدها ميتواند به تغيير نگرش كودكان منجر شود و در خانوادههاي آنان نيز تأثير مثبت بگذارد.
شايان ذكر است نخستين دوره تربيت مدرس قرآن براي مهدهاي كودك سراسر كشور امروز در مشهد آغاز شد و تا روز دهم ديماه ادامه دارد.
© 2003 Mehr News Agency .
شنبه|ا|10|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 177]