واضح آرشیو وب فارسی:فارس: آيتالله خاتمي در خطبه اول نماز جمعه تهران مطرح كرد
خبرگزاري فارس: امام جمعه موقت تهران با اشاره به 12 شباهت جريان فتنه با ناكثين، قاسطين و مارقين، گفت: نخستوزير انگليس از ۲۲ خرداد تا ۲۲ تير ۸۸، ۷ بار و وزارت خارجه آمريكا از ۲۲ خرداد ۸۸ تا سوم خرداد ۸۹، ۲۹ بار به صراحت از اغتشاشگران و فتنهگران حمايت كردند.
به گزارش خبرنگار سياسي خبرگزاري فارس، آيتالله سيداحمد خاتمي امامجمعه موقت تهران در خطبه اول نماز جمعه امروز پايتخت، با بيان اينكه آنچه در اين دنيا انجام دادهايم، در آخرت مورد بازجويي قرار ميگيرد، اظهار داشت: برخي كولهبار سنگيني براي اين سفر طولاني با خود ميبرند، اعمال صالح فراوان با خودشان ميبرند و آنان سربلندهاي قيامتند.
وي افزود: اين افراد بر اساس حق و عدالت بازگويي ميكنند و كولهبار شايستهاي از عمل دارند و جزو رستگاران قيامت محسوب ميشوند.
آيتالله خاتمي در بخش ديگري از سخنانش به حماسه تاريخي ملت بزرگ كشورمان در ۹ دي اشاره و تصريح كرد: حماسه ۹ دي از مقاطع افتخارآفرين تاريخ انقلاب و روز تجلي بصيرت عاشورايي مردم و روز تجديد بيعت با شكوه ملت بزرگ ايران با ولايتفقيه بود.
وي افزود: اگر بخواهيم براي فتنهاي كه فتنهگران در سال ۸۸ آفريدند، مشابهي در تاريخ پيدا كنيم، مشابه آن سه جرياني هستند كه در برابر امام علي(ع) صف كشيدند، يعني جبهه ناكثين، قاسطين و مارقين.
امام جمعه موقت امروز تهران در بخش ديگري از سخنانش تصريح كرد: امام علي(ع) در خطبه ۹۳ نهجالبلاغه، كه به خطبه فتنهشناسي معروف است، نام اين جريانها را جريان فتنه ميگذارد.
وي ادامه داد: همه چيز با تحليل اين سه جريان در خصوص فتنه به دست ميآيد، اينكه انگيزه و ابزار و ويژگيهاي فتنه چه بود؛ ۱۲ وجه شباهت بين جريان فتنه 88 با عصر حكومت امام علي(ع) وجود دارد.
اين عضو هيئت رئيسه مجلس خبرگان رهبري در ادامه سخنانش راه برونرفت از فتنه را با سه چراغ "بصيرت"، "ولايتفقيه" و "تقوا" دانست و تصريح كرد: در كلمات مولا سه چراغ معرفي شده كه انسان با استفاده از آنان در فضاهاي فتنه، گرد و غباري نميشود و راه را گم نميكند و چراغ اول "بصيرت" است؛ بصيرت يعني فرد ظاهربين نباشد و عمق مسائل را بنگرد و فريب شعار را نخورد، بلكه به محتواي شعارها بيانديشد.
وي يادآور شد: امام علي(ع) فرمود "بايد ديد در اردوگاه حق و در اردوگاه باطل چه كساني هستند و دشمن در كدام اردوگاه است"؛ اگر كسي كمي انصاف داشته باشد و يك نگاه سطحي به اردوگاه جريان فتنه 88 بيندازد، شاهد آن خواهد بود كه اين اردوگاه مملو از حضور دشمنان ملت ايران است و آنان از همان روزهاي اول از فتنهگران و اغتشاشگران حمايت كردند و تعبيرشان اين بود كه "اين افراد در حال شكل دادن به تاريخ ايران هستند".
"قصه "تقلب" در انتخابات 88 را قبل از آغاز انتخابات، وزير خارجه آمريكا گفت، حاميان اين اردوگاه اين افراد هستند، نخستوزير انگليس از ۲۲ خرداد تا ۲۲ تير ۸۸، ۷ بار به صراحت از اغتشاشگران حمايت كرد، وزارت خارجه آمريكا از ۲۲ خرداد ۸۸ تا سوم خرداد ۸۹، ۲۹ بار از فتنهگران حمايت كردند و رسانههاي انگليس نيز ۱۷۵ بار از فتنهگران گفتند."
امامجمعه موقت امروز تهران با بيان اينكه ۳۲ عضو منافقين، ۱۵ عضو برجسته بهائيت، ۷ چپ مسلح و ۹ جاسوس در جريان فتنه دستگير شدند، تأكيد كرد: آيا با همه اين دلايل باز هم شك و ترديدي باقي ميماند كه اين اردوگاه يزيدي است؟
وي تأكيد كرد: چراغ دوم در فضاي فتنه، چراغ "ولايتفقيه" است، مواضعمان بايد جهت شرعي داشته باشد و جهت شرعي ما نيز امام معصوم است و امام معصوم امروز ما و اميد همه انبياء، حضرت عصر (عج) است و در غيبتش نيز دهها دليل ميگويد كه نايب او وليفقيه است.
آيتالله خاتمي با ذكر اين نكته كه ذرهاي انحراف از خط ولايت، افتادن در خط "فتنه" است، گفت: ادبيات ما بايد ادبيات ولايتفقيه باشد، رهبر معظم انقلاب اغتشاشات ۸۸ را "فتنه" مينامد، اما گويا برخي از به كار بردن اين تعبير ابا دارند، رهبر معظم انقلاب 9 دي را روز تجلي بصيرت مردمي مينامد، اما گويا برخي سختشان است كه بگويند "بصيرت"، رهبر معظم انقلاب از قيامهاي مردم منطقه به "بيداري اسلامي" تعبير ميكنند، ما نيز بايد همين تعبير و ادبيات را داشته باشيم و اين چراغ پيدا كردن راه در شرايط فتنه است.
وي تصريح كرد: آن فتنه گذشت، ولي فتنههاي ديگر در پيش است، اگر ميخواهيم در فتنهها غرق نشويم، بايد پيوسته چراغ "ولايتفقيه" پيشرو ما باشد.
اين عضو هيئت رئيسه مجلس خبرگان رهبري در ادامه سخنان خود "تقوا" را سومين چراغ روشن براي عبور از فتنهها دانست و متذكر شد: كسي كه خدايي موضع بگيرد و الهي عمل كند، در فتنهها نميافتد و در تاريكيها راه گم نميكند.
وي گفت: تقواي سياسي آن است كه ما به دشمنان نگاه سياسي داشته باشيم و باورمان شود كه رسانههاي بيگانه دشمن و فاسقند.
آيتالله خاتمي بر همين اساس از موضوع ثبتنام كانديداهاي نمايندگي مجلس نهم سخن به ميان آورد و تصريح كرد: تقواي سياسي يعني آنكه كانديداها، مردم، مجريان و مسئولان در هر مرحلهاي از انتخابات "خدا" را در نظر داشته باشند و مصلحت شخصي را به مصحلت نظام ترجيح ندهند و باغ سبز دروغين به مردم نشان ندهند و به مردم دروغ نگويند.
وي در خاتمه سخنانش در خطبه اول نماز جمعه تهران به سخني از امام علي (ع) اشاره كرد و گفت: مولا علي (ع) فرمود "اگر ميخواهيد در فتنهها غرق نشويد، با تقوا راه را دنبال كنيد".
انتهاي پيام/
جمعه|ا|9|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 179]