واضح آرشیو وب فارسی:ایسکانیوز: اولين دوره آموزش قصهگويي براي معلمان مدارس برگزار شد
تهران - خبرگزاري ايسكانيوز:اولين گروه از معلمان مدارس تهران در كلاسهاي آموزشي كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان شركت كردند تا مهارتهاي قصه گويي را فرا گرفته و از آن به عنوان يك شيوه آموزشي تاثير گذار در مدارس استفاده كنند.
به گزارش گروه فرهنگي - هنري باشگاه خبرنگاران دانشجويي ايران "ايسكانيوز"به نقل از روابط عمومي كانون، اولين دوره آموزش مربيان مدارس وزارت آموزش و پرورش طي روزهاي 17 تا 19 اسفند امسال با شركت 36 معلم منتخب مقطع ابتدايي شهر تهران در مركز آموزش كانون برگزار شد و در آن دكتر فرشته مجيب عضو هيات علمي دانشگاه علامه طباطبايي و علي خانجاني كارشناس مسوول كانون پيرامون قصهگويي و اهميت آن و مهارت هاي قصه گويي سخن گفتند و كارگاه برپا كردند.
اين دوره به گفته عباس طريقت مدير مركز آموزش كانون، بر اساس توافق وزير آموزش و پرورش و مدير عامل كانون براي گسترش همكاري هاي كانون با مدارس كشور طراحي و به مرحله اجرا در آمده است.
وي افزود: آموزش و پرورش به دنبال اين است كه روشهاي رايج آموزشي در مدارس به ويژه براي دانشآموزان مقطع ابتدايي را دست خوش تغيير كند و با ايجاد تحول در زمينه يادگيري كودكان، مدرسه را به مدرسه زندگي تبديل كرده و آموزه هاي كاربردي را در اختيار بچهها قرار دهد.
مدير مركز آموزش كانون با اشاره به نحوه برگزاري اين دوره به مدت 20 ساعت براي معلمان تهراني، خاطرنشان كرد كه در كانون ودر حوزه شيوههاي آموزشي، تجربههايي 40 ساله وجود دارد كه اين تجربهها ميتواند در اختيار معلمان آموزش و پرورش قرار گيرد.
طريقت از برگزاري دورههاي ديگري با عنوانهاي روشهاي پرورش خلاقيت، نمايش خلاق، سفالگري، نقاشي خلاق و تئاتر عروسكي براي معلمان مدارس تهران و معلمان منتخب از سراسر كشور، توسط كانون در آيندهاي نزديك خبر داد.
وي همچنين توضيح داد كه شركت كنندگان در اين دوره با حضور در مركز 20 كانون واقع در ميدان راه آهن تهران - كه داراي گود قصهگويي است - پاي قصهگويي مربيان كانون نشستند و در كارگاهي عملي در اين مركز، قصهنويسي، قصهپردازي و قصهگويي را فرا گرفتند ضمن اين كه در كنار اين دوره نمايشگاهي نيز از كتابهاي مناسب قصهگويي براي دانشآموزان مقطع ابتدايي در محل مركز آموزش كانون برپا شده بود.
معاون فرهنگي كانون نيز ضمن ابراز خوشحالي از برگزاري اين دوره آموزشي، بر ضرورت ايجاد تحول در نظام آموزشي در مقطع ابتدايي و استفاده از روشهاي آموزش غيرمستقيم در مدارس تاكيد كرد.
صدرالله اسد بيگي افزود: در شيوههاي فعلي آموزش در مدارس، معلم تلاش ميكند تا درس را به كودكان تفهيم كند و بچهها مقاومت ميكنند در حالي كه بايد به جاي واژه ياد دادن از واژه ياد گرفتن بيشتر استفاده كنيم.
وي در پايان با تاكيد بر اهميت بهره گيري از قصهگويي به عنوان يك واسطه و ابزارتربيتي خواستار استفاده بيشتر نظام آموزشي از تجربه هاي كانون در اين زمينه شد./120
چهارشنبه|ا|21|ا|اسفند|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایسکانیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 231]