تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 9 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):نماز قلعه و دژ محکمی است که نمازگزار را از حملات شیطان نگاه می دارد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1835455872




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

؛گمانه زني رسانه هاي غربي از سياست اوباما درباره ايران


واضح آرشیو وب فارسی:خراسان: ؛گمانه زني رسانه هاي غربي از سياست اوباما درباره ايران
؛ متكي: دولت اوباما نيازمند خاورميانه شناسان جديد است
؛بيهقي- در نخستين اظهارنظر از مقام هاي ايران پس از آغاز رسمي دوره رياست جمهوري باراك اوباما، منوچهرمتكي، وزيرخارجه روز گذشته در همايش سراسري سازمان هاي مردم نهاد در حمايت از مردم مظلوم غزه با بيان اين كه مردم منطقه از سياست هاي آمريكا متنفر و منزجرند، تاكيد كرد: دولت جديد آمريكا نيازمند خاورميانه شناسان جديدي است كه به اين دولت بگويند چه تصويري از آمريكا ميان مردم خاورميانه وجود دارد. همچنين در اولين ساعات پس از برگزاري مراسم تحليف اوباما، رسانه هاي غربي در گزارش هاي تفصيلي به طرح گمانه هايي درباره سياست خارجي اوباما در خاورميانه و به ويژه در قبال ايران پرداختند. خبرگزاري رويترز در اين باره تصريح كرد: اوباما ترجيح مي دهد يك ديپلماسي خشن را عليه ايران در پيش بگيرد. آخرين اظهارات اوباما درباره ايران مبني بر اين كه اين كشور درصدد دستيابي به سلاح هسته اي و صدور تروريسم است مويد گزارش رويترز است. خبرگزاري فرانسه نيز در گزارشي آورده است: اوباما تعامل ديپلماتيك را با ايران وعده داده است، اما هيلاري كلينتون، وزيرخارجه وي بارها موضع دولت بوش را مبني بر اين كه هيچ گزينه اي را از روي ميز كنار نخواهيم گذاشت، تكرار كرده است.

؛متكي: خاورميانه جديدي در حال تولد است
؛ايسنا گزارش داد: منوچهرمتكي، وزيرخارجه در سخناني در همايش سراسري سازمان هاي مردم نهاد در حمايت از مردم مظلوم غزه با تاكيد بر اين كه امروز خاورميانه جديدي درحال تولد است و در روش هاي سنتي مسائل آن قابل طرح نيست گفت: نسل جوان و توفنده آن به دنبال نفي سلطه طلبي و هژموني قدرت هاي بزرگ و نيز حق طلبي است و دولت جديد آمريكا نيازمند خاورميانه شناسان جديدي است كه به اين دولت بگويند چه تصويري از آمريكا ميان مردم خاورميانه وجود دارد. وي افزود: وقتي بوش سخنراني خداحافظي خود را در اروپا برگزار كرد گفت: كه مردم اروپا مردم آمريكا را دوست دارند و به آن ها علاقه مندند؛ اگرچه رئيس جمهورش را دوست نداشته باشند؛ اين يكي از حرف هاي درست آقاي بوش بود. اگر در منطقه اين مسئله را تصوير كنيم همين نتيجه حاصل مي شود. مردم منطقه از سياست هاي آمريكا متنفر و منزجرند. وي خطاب به دولت جديد آمريكا گفت: اگر اين دولت مدعي شعار تغيير است بايد به اين مسئله توجه كند. دولت قبلي ٢ بحران نيمه تمام چونان استخواني در لايه زخم با چند شكست براي دولت جديد به ارث گذاشته است.

؛سي.ان.ان: انتظار مي رود دولت اوباما به تعامل با ايران بپردازد
؛در همين حال، در نخستين گزارش هاي رسانه هاي غربي درباره رويكرد احتمالي اوباما در خاورميانه و در قبال ايران، كريستين امان پور، گزارشگر ارشد شبكه خبري سي.ان.ان در گزارشي در مورد «آنچه جهان از اوباما مي خواهد» نوشت: انتظار مي رود از سرگيري روابط قطع شده ٣٠ساله آمريكا و ايران به عنوان اولويتي كليدي از سوي دولت جديد آمريكا مورد بررسي قرار گيرد. باراك اوباما، رئيس جمهور و هيلاري كلينتون وزيرخارجه آمريكا هر ٢ گفته اند كه مي خواهند برخورد در سكوت و انزوا را كه دولت هاي قبلي در پيش گرفته بودند رها و تلاش كنند به عنوان بخشي از راه حل مشكلاتي نظير برنامه هسته اي ايران و نفوذش در عراق و افغانستان با تهران به تعامل بپردازند.

؛ريچاردهاس: اوباما بايد درباره ايران دست به انتخاب بزند
؛ريچاردهاس، رئيس شوراي روابط خارجي آمريكا نيز در مطلبي نوشت: اميدهايي كه درمورد رياست جمهوري باراك اوباما وجود دارد، خوب است و يادآوري مي كند كه احساسات ضدآمريكايي در سراسر جهان كه بسيار آشكار است، هميشگي نيست و نبايد باشد. اما انتظارات از اوباما يك مشكل است؛ زيرا براي او برآوردن انتظارات بسيار مشكل و در برخي موارد غيرممكن است. از نظر هاس اولين مشكل اوباما پرداختن به اوضاع اقتصادي آمريكاست. هاس افزود: شايد اوباما مجبور باشد ميان حمله به تاسيسات هسته اي ايران و زندگي در كنار ايراني كه قابليت ساخت سلاح هسته اي را ظرف چند هفته خواهد داشت، دست به انتخاب بزند.

؛فوربس: سياست خاورميانه اي اوباما همانند دوران كلينتون خواهد بود يا بوش؟
؛مجله فوربس هم در گزارشي به قلم مايكل يانگ نوشت: وقتي مسئله به خاورميانه مربوط باشد، رئيس جديد يعني باراك اوباما،شبيه به رئيس قديمي عمل خواهد كرد و تنها اختلاف در اين مورد است كه كدام رئيس قديمي،جورج بوش يا بيل كلينتون،بايد ديد آن ها كه انتظار مي رود در زمينه امورمنطقه تصميم گيري كنند،بيشتر در دوران كدام دولت خدمت كرده اند.اشتياق اوباما به تغيير ظاهرا به سال هاي كلينتون بازمي گردد. ما بار ديگر اسامي مشابه اسامي آن دوران نظير دنيس راس، مارتين ايندايك و دانيل كورترز را خواهيم شنيد كه همگي در دهه ٩٠ ميلادي درامورخاورميانه خدمت كرده اند. ريچاردهالبروك كه در توافق صلح ديتون براي بوسني هرزگوين مذاكره كرده بود، يكي ديگر از مقامات سابق دولت كلينتون است كه ممكن است در توافقاتي در مورد موضوعات منطقه اي شركت داشته باشد. او مرد منتخب اوباما در امور افغانستان و پاكستان خواهد بود. در ادامه اين مطلب با اشاره به اين كه اوباما از مشاوره زبيگنيوبرژينسكي، مشاور جيمي كارتر، رئيس جمهور اسبق آمريكا استفاده مي كند به اين فرض پرداخته شده كه اوباما پيرو مسير بوش خواهد بود و نه كلينتون. اين گزارش مي افزايد: حتي اين ايده كه بوش در جنگ طلبي منحصربه فرد بود ممكن است زماني كه اوباما دخالت نظامي در افغانستان را افزايش دهد يا متوجه شود گفت وگوي بدون پيش شرط با ايران آن طور كه پيشتر پيشنهاد كرده بود باعث توقف ايران در برنامه هسته اي نمي شود، ممكن است با اوباما تطابق پيدا كند. دليل اين كه اوباما در خاورميانه دنباله روي بوش خواهد بود اين است كه فضاي متفاوت بودن درحال حاضر بسيار اندك است. بوش در دوره دوم رياست جمهوري اش خود را با آن چه اوباما مدعي است قصد دارد انجام دهد، تطبيق داده بود؛ نظير همكاري با ديگر كشورها، توسل به حقوق و نهادهاي بين المللي و پرداختن به تهديدهاي درحال ظهور از طريق ديپلماسي. اما در مورد نومحافظه كاران هم بايد گفت كه در دوره دوم رياست جمهوري بوش به زحمت ديده مي شوند.با نگاهي به دولت دوم بوش مي توان مشاهده كرد كه چه تعداد از دستورهاي سياست خارجي نومحافظه كاران كنار گذاشته شد.

؛آسوشيتدپرس: هيلاري كلينتون موضع بوش را درباره ايران تكرار كرده است
؛هم زمان، خبرگزاري آسوشيتدپرس در گزارشي درباره چالش هاي فراروي اوباما نوشت: اوباما در صورتي كه به ايران مسير روشن تري را براي روابطي عادي تر پيشنهاد كند حسن نيت جهان را جلب مي كند؛ همان طور كه بوش آموخت اما روشن نيست كه آيا ايران تمايل دارد از تسريع برنامه هسته اي اش به هر قيمتي دست بردارد يا خير.خبرگزاري فرانسه هم در گزارشي آورده است: اوباما تعامل ديپلماتيك با ايران را وعده داده است اما هيلاري كلينتون بارها موضع دولت بوش را مبني بر اين كه «هيچ گزينه اي را از روي ميز كنار نخواهيم گذاشت»، تكرار كرده است.

؛رويترز: اوباما ديپلماسي خشن را در قبال ايران در پيش مي گيرد
؛به گزارش مهر، رويترز در تشريح سياست هاي اوباما در قبال ايران اعلام كرد: اوباما ترجيح مي دهد ديپلماسي خالي از احساسات يعني يك ديپلماسي خشن را در قبال ايران در پيش بگيرد. اوباما اعلام كرده كه حاضر است به طور مستقيم با تهران وارد مذاكره شود و اين مسئله اي است كه روساي جمهور سابق آمريكا با آن مخالف بودند. اما در اين ميان اوباما از جملاتي استفاده مي كند كه ممكن است موجب بدتر شدن وضعيت شود جملاتي همچون استفاده از فشارهاي بيشتر در صورت ادامه برنامه هسته اي ايران و اشاره اوباما به در پيش گرفتن سياست چماق و هويج در قبال ايران، مي تواند تمام فرصت هاي گفت و گو را از بين ببرد زيرا تهران بارها اعلام كرده كه مذاكرات همراه با پيش شرط را نخواهد پذيرفت.

همچنين بي بي سي گزارش داد: از نظر رهبران ايران، اين آمريكا است كه بايد براي تغيير شرايط و بازكردن راه عادي سازي روابط با ايران پيشقدم شود و در سياست هاي جاري خود به طور بنيادين تجديدنظر كند.اما به نظر نمي رسد كه باراك اوباما اراده و ياحتي تمايلي به پاسخ دادن به پيش شرط هايي داشته باشد كه خود مبناي اختلافات و موضوع اتهاماتي بوده اند كه ٢ كشور را رودرروي هم قرار داده اند.پاسخ آمريكا به شروط مطرح شده از سوي رهبران جمهوري اسلامي، تنها زماني مي تواند مثبت قلمداد شود كه آمريكا سياستي سراسر تازه در قبال مسائلي چون جنگ عليه تروريسم، بحران خاورميانه، پرونده اتمي ايران، حقوق بشر، نقش ايران در عراق و منطقه اتخاذ كند و مسيري عكس آن چه را تا امروز پيموده در پيش گيرد.نخستين واكنش ها و اظهارات اوباما و هيلاري كلينتون، وزير خارجه جديد آمريكا، كوچك ترين نشانه اي از اين كه ميهمانان تازه كاخ سفيد چنين قصدي داشته باشند، به دست نداده است.اما در اين ميان، آنگلا مركل صدراعظم آلمان اعلام كرد كه هرچند مي فهمد چرا باراك اوباما مي خواهد در قبال ايران و سوريه از ديپلماسي مستقيم استفاده كند، اما او نسبت به شانس موفقيت چنين اقدامي ترديد دارد.
 پنجشنبه 3 بهمن 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خراسان]
[مشاهده در: www.khorasannews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 115]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن