واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: سردار باقرزاده در تجمع دانشجويان در فرودگاه مهرآباد: بيدارسازي از لوازم آزادسازي قدس است
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: سياسي
رييس بنياد حفظ آثار و نشر ارزشهاي دفاع مقدس گفت: نزديك به 20 محور از فرمان مقام معظم رهبري برداشت شده است. وقتي كه مقام معظم رهبري چفيه مياندزاند، من پاسدار بايد آماده جنگ شوم و امت بايد به خروش بيايند. اين حضور شما يك نوع الگو به جوانان جهان است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سردار ميرفيصل باقرزاده، ظهر پنجشنبه با حضور در ميان تحصن كنندهها در فرودگاه مهرآباد با گراميداشت ياد و خاطره شهدا و امام راحل و شهداي مظلوم فلسطين و به ويژه غزه گفت: من اينجا آمدهام تا از شما تشكر كنم. در پيش از انقلاب ما دو نوع حركت داشتيم. يكي حركتهاي گروهي و ديگري حركتهاي فردي كه در سطح اسلام هم همين گونه بوده است.
وي افزود: ولي آن چه كه امام (ره) در پي آن بود حركتهاي جمعي بود. در دين ما به حركتهاي جمعي و سازماندهي شده تاكيد بسياري شده است. هر كاري كه ميشود بايد براي خدا باشد و با همراه با سازماندهي. خدا يك رعب سراسري در ميان آناني كه به غير خدا اعتقاد دارند مياندازد كه مومنين نبايد اين گونه باشند و تكيهشان تنها ميبايست بر خدا باشد.
سردار باقرزاده در ادامه با بيان اين كه امروز بسياري در پي اعلام پيام رهبري در مورد حمله رژيم صهيونيستي به غزه ميپرسند به راستي چه بايد كرد؟ گفت: قدس عزيز زماني آزاد ميشود كه انرژي جهان اسلام آزاد شود كه در اين راستا بايد ما چند كار انجام دهيم. اولين مورد رسواسازي سران استكبار، آمريكا و رژيم صهيونيستي و ايادي آنهاست كه ميتواند ديدگاه خوبي براي كار كردن به دست دهد. دومين كار بيدارسازي امت اسلامي است كه ما در اين زمينه آنچنان مشكلي در داخل نداريم؛ ولي بايد اين را دانست كه عدهاي هنوز مواضع جمهوري اسلامي ايران را چه در داخل و در خارج ايران نميدانند؛ بنابراين، بيدارسازي يكي از لوازم آزادسازي قدس شريف است.
رييس بنياد حفظ آثار و نشر ارزشهاي دفاع مقدس گفت: سومين كار در اين زمينه، تقويت حماس است. زيرا كه خط اول جبهه تقابل اسلام و كفر است. انسجام در مردم غزه بسيار است زيرا همه قوم و خويشاند و همين است كه دشمنان را به استيصال كشانده است؛ پس تقويت حماس يك واجب شرعي عيني است.
وي افزود: مسوولان در اين زمينه بايد بيش از پيش تلاش كنند و در حد اعلاء از پتانسيل حاضر استفاده كنند زيرا وقتي رهبري پيامي ميدهند جامعه را محك ميزنند. ولي بايد دانست كه نميتوان سر را به زير انداخت و رفت و جنگيد چرا كه بايد قبل از آن آموزشهاي گوناگوني از جمله آموزشهاي نظامي، سياسي و ... به داوطلبان نظامي آموزش داده شود.
او در ادامه چهارمين كار را مرعوبسازي دشمن در پرتوي قدرتي كه در داخل نيروهاي خودي به دست ميآورند، دانست.
باقرزاده درباره نابودي رژيم صهيونيستي گفت: اين كار، كار جهان اسلام است و با يك نفر و يك تشكل كار تمام شده نيست و آمادهسازي جهان زماني صورت ميگيرد كه نخبگان و اساتيد داخل و خارج از كشور به يك آگاهي مناسبي دست يابند. من در زماني كه وقايع رفح صورت گرفت به طلاب گفتم كه برويد الازهر و به آنجا به اعتراض بنشينيد.
رييس بنياد حفظ آثار و نشر ارزشهاي دفاع مقدس اظهار كرد: كشورهايي چون مصر و اردن كه در مسير قدس شريف هستند بايد آماده ورود نيروهاي آزاديبخش قدس شريف شوند. در لبنان هم كه 20 هزار نفر جوان آماده مبارزه هستند. براي آزادي فلسطين يك راهپيمايي سراسري از سوي كشورهاي مختلف به سمت قدس نياز است كه ميبايستي از كشورهايي به طور مثال هندوستان، پاكستان و ديگر كشورهايي كه آمادگي حضور در چنين عرصهاي را دارند صورت پذيرد ولي در مورد اين كه يك عدهاي اندك در يك نقطهاي جمع شوند تا كار را به پايان برسانند من ميگويم كه بايد بر روي آن بحث شود.
او در مورد انتقاد از عملكرد سازمان صدا و سيما در پوشش اخبار وقايع اخيري كه در حمايت از مردم غزه صورت پذيرفته است، گفت: سوال من اين است كه صدا و سيما در چه چيزي ترديد دارد؟ صدا و سيما بايد دست اين جوانان را ببوسد كه براي آزادي قدس آمدهاند و در اين جا حاضر شدهاند و حتي با تعطيلي برخي از برنامههايشان بايستي به انعكاس اين اخبار بپردازند.
سردار باقرزاده ادامه داد: ما بايستي سازماندهيهايمان را در جهت بسيج نيروها در خارج از مرز نيز دنبال كنيم و راه فعال كردن نيروهاي خارجي را بيابيم.
وي در پاسخ به اين سوال كه فرماندهي و مركزيت اين جريان را چه كسي و چه سازماني بر عهده داشته باشد؟ گفت: روز گذشته من به دكتر رحماندوست، مسوول جمعيت حمايت از فلسطين گفتم كه بايد ما تهديد را به فرصت و فرصت را به منفعت تبديل كنيم و بايد اين مركز را به يك نقطهي مركزي تبديل كنيم. من از وزارت امور خارجه خواستهام تا با مذاكره با مقامات عراقي، مقدمات ورود جبهه آزاديبخش فلسطين كه در آينده بايستي شكل بگيرد را براي نزديكي به نوار غزه فراهم كنند.
سردار باقرزاده در جواب به اين سوال كه امام راحل (ره)، به سوي هدف ميرفتند و سربازان و پيروان خود را ميگفتند كه بياييد، حال فرمانده در اين جبهه آزاديبخش بايد چه كسي باشد؟ آيا شما اين فرماندهي را برعهده مي گيريد؟ اظهار كرد: من فرمانده دارم و از فرماندهام بايد اجازه بدهد. اگر فرمانده من به من فرمان بدهد، من ميآيم.
وي كه مجددا با سوالهاي پي در پي تحصنكنندگان در مورد چگونگي فرماندهي جمع كردن نيروهاي داوطلب براي آزادي فلسطين روبهروشده بود، گفت: شما ميتوانيد نامهاي به رييسجمهور به عنوان بالاترين مقام اجرايي كشور بنويسيد و با ايشان رايزني كنيد تا ايشان بتوانند از طرق گوناگون كه ميتوانند شما را در موارد مختلف ياري دهند و ديگر سازمانها ميتوانند در اين زمينه به شما ياري برسانند از جمله سپاه، ارتش، ناجا، صداوسيما و سازمانهاي مردم نهاد تا بتوانيد ستاد آزادسازي يا هرچه كه اسمش بگذاريد را تشكيل بدهيد تا ماموريت، سازماندهي و تاكتيك آن از ابتدا مشخص باشد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در ادامهي اين مراسم از سردار باقرزاده پرسيده شده كه آيا از ابتدا نبايد گروهي از دانشجويان داوطلب به نزديك مرزهاي نوار غزه فرستاده شوند تا شروعي باشد براي ادامه اين حركت؟ كه وي پاسخ داد: امروز سيلي كوبنده بر صورت رژيم صهيونيستي، حركت توفنده تودههاي ملتهاي مسلمان است. ما امروز به بيداري آحاد مردم جهان اسلام نيازمنديم.
تحصن دانشجويان برخي از دانشگاههاي سراسر كشور در فرودگاه مهرآباد كه هر روز به تعداد آنها اضافه ميشود، امروز به سومين روز برگزاري خود رسيده است و هر روزه در آن برخي از مسوولان لشگري و كشوري حاضر شده و به سخنراني در مورد اقدامات اخير دولت در مورد حمايت از مردم غزه و نيز در خصوص اتفاقات روي داده در اين زمينه در چند روز اخير ميپردازند.
انتهاي پيام
پنجشنبه 12 دي 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 159]