محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1846398552
نگاهي به شركتهاي حاضر در مزايده اپراتور سومكدام كنسرسيوم برنده ميشود؟
واضح آرشیو وب فارسی:دنياي اقتصاد: نگاهي به شركتهاي حاضر در مزايده اپراتور سومكدام كنسرسيوم برنده ميشود؟
م.ر.بهنام رئوفندا لهرديشمارش معكوس براي انتخاب برنده مزايده اپراتور سوم آغاز شده است و احتمال ميرود تا فردا نام برنده اين مزايده اعلام شود. هرچند كه روز گذشته از سوي سعيد مهديون، مجري برگزاري اين مزايده در خبرها آمده بود كه احتمال دو مرحلهاي شدن فرآيند بازگشايي پاكات قيمت اين مزايده وجود دارد.
طبق برنامه زمانبندي، پاكت «ج» مزايده اپراتور سوم كه مربوط به قيمتهاي پيشنهادي شركتكنندگان است، روز دوشنبه دوم ديماه بازگشايي خواهد شد و پس از آن برنده نهايي اين مزايده مشخص ميشود.
البته در اين مرحله پيشبيني ميشود كه قيمتهاي پيشنهادي كنسرسيومهاي واجد صلاحيت نزديك به يكديگر باشد و به همين خاطر احتمال ميرود كه اين فرآيند در دو مرحله انجام پذيرد.
مهديون در اين باره گفته است كه طبق مصوبه هيات دولت، بالاترين قيمت پيشنهادي مزايده بايد بيش از پنج درصد با قيمت دوم فاصله داشته باشد و چنانچه در بازگشايي پاكات اين نتيجه حاصل نشد زمان مجددي به شركتكنندگان براي ارائه دوباره پيشنهاد قيمت خواهيم داد.
به گفته وي طبق اين مصوبه، شركتكنندگاني كه حداقل امتياز را در مرحله پاكات الف و ب كه مربوط به نتايج بررسي كميته فنيبازرگاني واجدين صلاحيت حضور در مزايده اپراتور سوم است، به دست آوردند در مرحله تعيين قيمت نيز حضور خواهند داشت.هر پنج كنسرسيوم زينايران، عمرانتل، تامين اتصالات، فناوري موج و آبي- ايراتل كه پاكات خود را براي حضور در مزايده اپراتور سوم، تحويل داده بودند؛ به مرحله بازگشايي قيمت راه يافتند.كنسرسيوم زينايران شامل صندوق بازنشستگي صداوسيما، صندوق ذخيره فرهنگيان و شركت زين كويت است.
همچنين كنسرسيوم عمرانتل متشكل از شركت مبين ايران و شركت عمانتل، كنسرسيوم تاميناتصالات متشكل از شركت تامين تلهكام و شركت اتصالات امارات، و كنسرسيوم فناوريموج شامل شركت فناوري موج، سرمايهگذاري صبا و شركت ايندوسل اندونزي خواهد بود.در همين حال كنسرسيوم آبي- ايراتل نيز شامل شركت پارسايراتل، سرمايهگذاري ايران و شركت بهاراتيا هند است. هر پنج شركت راه يافته به مرحله بعدي بر اساس شرايط مزايده و معيارهاي اعلام شده حداقل هفتاد امتياز كسب كردهاند.
اپراتور سوم بايد در مدت 15 سال 17 ميليون سيم كارت وارد بازار كند و همين بازار باعث شده تا اين روزها حدس و گمانهاي بسياري در مورد برنده اين اپراتور در محافل مخابراتي زده شود.
نگاهي به شركتهاي ايراني
با توجه به عدم ارائه اطلاعات شفاف تا اين لحظه از سوي شركت كنندگان در اين مزايده در اين گزارش سعي شده است تا با استفاده از اطلاعات مندرج در سايتهاي اينترنتي شركتهاي حاضر حداقل شناختي نسبت به طرفهاي حاضر در اين مزايده بدست آيد.
كنسرسيوم زينايران شامل صندوق بازنشستگي صداوسيما، صندوق ذخيره فرهنگيان و شركت زين كويت يكي از مدعيان اپراتور سوم هستند.
صندوق ذخيره فرهنگيان در اواخر سال 73 با انديشه ارتقاي معيشتي و رفاه فرهنگيان مطرح گرديد و مسوولان وقت وزارت آموزش و پرورش را بر آن داشت تا با ارائه طرح افزايش قدرت مالي دوران بازنشستگي در راستاي تحقق اين هدف مهم تلاش نمايند.
در نهايت طرح در وزارتخانه كامل شد و با تصويب مجلس شوراي اسلامي موسسه صندوق ذخيره فرهنگيان در تاريخ 7/3/1374 در اجراي تبصره 63 قانون برنامه دوم توسعه اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي جمهوري اسلامي ايران طي تصويبنامه شماره 1359/ت14956-هـ
مورخ 11/2/74 هيات وزيران تاسيس و در اداره ثبت شركتها ثبت گرديد. موسسه صندوق ذخيره فرهنگيان به عنوان سازماني اقتصادي با برخورداري از اعتماد روزافزون در ميان قشر معلمان كشور و حمايت دولت ميكوشد تا با فعاليتهاي اقتصادي نظير اداره شركتها، سرمايهگذاري در سهام شركتها و صنايع بزرگ از جمله نفت / پتروشيمي و معادن و انجام امور خدماتي منافع اقتصادي و سطح رفاه فرهنگيان عضو را بهبود بخشد.
منابع مالي اين موسسه از حقالسهم ذخيره فرهنگيان حداكثر معادل 5درصد حقوق و مزاياي ماهانه آنان، كمك دولت معادل حقالسهم پرداختي فرهنگيان، حقالسهم ذخيره دانشآموزان، كمك اشخاص و موسسات حقيقي و حقوقي، دولتي و غيردولتي و حقالسهم ذخيره ساير سپردهگذاران تامين ميشود.
شركتهاي تابعه اين صندوق نيز تاكنون عبارتند از: بانك سرمايه، سرمايهگذاري فرهنگيان، ساختماني معلم، صنايع آموزشي، تامين مسكن فرهنگيان، ايران ارقام، تجهيزات مدارس، پژوهش و نوآوري صنايع آموزشي، بازرسي مهندسي و صنعتي ايران، ليزينگ و رفاه فرهنگيان، بيمه شرف اطمينان، زاگرس، آجرميرداد، بازرسي مهندسي ايران، خدمات بازرگاني آموزش ايران، خدمات ورزشي صنايع آموزشي، گروه صنعتي پلور سبز، شركت آلوپن، بيمه معلم (سهامي عام) و شركت پترو فرهنگ.
اما در مورد تاريخچه صندوق بازنشستگي صدا و سيما با توجه به تازه بودن سايت اينترنتي اين صندوق اطلاعات دقيقي موجود نيست.
صندوق بازنشستگي از سال ۱۳۷۹ فعاليت خود را در امر پذيرش و پخش آگهيهاي بازرگاني صدا و سيما شروع كرد.
از ابتداي سال ۱۳۸۶، سازمان مسووليت پذيرش و پخش آگهيهاي بازرگاني را به اداره كل بازرگاني محول كرد. در اين سال صندوق تصميم به ايجاد كانون تبليغاتي گرفت تا بتواند از تجربه ۷ ساله گذشته استفاده اجرايي نمايد و هم امكان جذب درآمد آگهي بازرگاني براي صندوق فراهم شود. در نتيجه كانون آگهي جام جم صبا به عنوان يكي از شركتهاي تابعه صندوق در تاريخ ۱۶/۴/۸۶ موفق به اخذ مجوز از وزارت ارشاد اسلامي تهران شد.
از ديگر شركتهاي زير مجموعه اين صندوق ميتوان به اين اسامي اشاره داشت: آژانس خدماتي سيما پرواز، شركت بازرگاني جام جم بازرگان كه عمده فعاليتهاي آن شامل واردات كاغذ روزنامه، شركت در مناقصات مربوط به صادرات سنگآهن، عقد تفاهمنامه با وزارت بازرگاني بعنوان مباشر، واردات كلينكر سيمان، عقد قرارداد جهت واردات محصولات مورد نياز شركت، كيميا تصوير(مواد شيميايي)، بررسي معاملات بازار سوآپ محصولات نفتي، واردات شركت آريا پلاستيك (مواد ضد حريق)، مذاكره براي واردات شمش فولاد و ميلگرد و مذاكره براي واردات روغن خوراكي و علوفه دامي است. شركت عمران پارس جام جم نيز از ديگر شركتهاي زير مجموعه صندوق بازنشستگي سازمان صدا وسيما است.
كنسرسيوم عمرانتل از ديگر مدعيان اپراتور سوم است كه متشكل از شركت مبين ايران و شركت عمانتل است، اما متاسفانه به جز اطلاعات مربوط به طرف خارجي، اطلاعاتي از طرف ايراني؛ يعني شركت مبين ايران در دنياي وب وجود ندارد.
كنسرسيوم تاميناتصالات متشكل از شركت تامين تلهكام و شركت اتصالات امارات هم از مدعيان تصاحب اپراتور سوم ايران است.
از شركت تامين تله كام تنها اطلاعاتي كه در اختيار است به وابستگي اين شركت به سازمان تامين اجتماعي باز ميگردد، اما باز هم با جستجوي نام اين شركت كه مدعي برنده شدن اپراتور سوم ايران است در گوگل به اطلاعات درخور توجهي دست نمييابيم.
از ديگر طرفهاي حاضر در اين مزايده ميتوان به كنسرسيوم فناوري موج شامل شركت فناوري موج، سرمايهگذاري صبا و شركت ايندوسل اندونزي اشاره كرد. در مورد طرف خارجي اين كنسرسيوم يعني اپراتور ايندوسل بايد به اين نكته اشاره كرد كه نه تنها اين شركت از يك سايت اطلاعرساني استاندارد برخوردار نبود؛ بلكه متاسفانه در سايت اين شركت حتي به زبان انگليسي نيز اطلاعاتي يافت نميشد.
كنسرسيوم آبي ايراتل نيز از ديگر مدعيان اپراتور سوم تلفن همراه ايران است. جدا از تعداد كاربران اپراتور بهاراتيا هند نام ايراتل به عنوان يكي از قديميترين نامهاي حاضر در عرصه مخابرات و ارتباطات كشور مطرح است.
ايراتل شايد نزديك به 50درصد شبكه تلفن همراه ايران را راهاندازي كرده و از گذشته تاكنون نيز در بخش مخابراتي كشور فعال بوده است. طرف ديگر اين كنسرسيوم شركت سرمايه گذاري ايران است كه متاسفانه تاكنون از اين شركت در اطلاعيههاي منتشر شده از سوي نهادهاي درگير برگزاري مزايده اپراتور سوم عنوان شركت سرمايهگذاري ايرانيان نام برده شده است.
اين شركت نيز يكي از فعال ترين شركتهاي بازرگاني و تجاري در كشور است كه تا به حال در تمام زمينههاي بازرگاني و تجاري فعاليت داشته است. البته ذكر اين نكته نيز خالي از لطف نيست كه شركتهاي حاضر در اين كنسرسيوم نيز فاقد سايت اطلاعرساني بودهاند.
معرفي شركتهاي خارجي در مزايده اپراتور سوم
اتصالات
شركت اتصالات در واقع يك اپراتور مخابراتي دولت امارات متحده عربي است كه در حال حاضر در 17 كشور دنيا در آسيا، آفريقا و خاورميانه فعاليت ميكند. اين شركت بزرگترين حجم ترافيك ارتباطات مخابراتي دنيا در خاورميانه و آفريقا را داشته و دوازدهمين اپراتور مخابراتي بزرگ دنيا به حساب ميآيد.
اتصالات تا ماه اكتبر سال 2008 تا 510 توافقنامه خدمات رومينگ در 186 كشور دنيا را امضا كرده است. اين شركت در روز هجدهم ماه اكتبر گذشته اعلام كرد كه درآمد خالص آن برابر 204/5 ميليارد دلار بوده و سود خالص آن هم به 989/1 دلار ميرسد.اين اپراتور كه در حال حاضر توسط «محمدحسن عمران» مديريت ميشود، نزديك به 6/1ميليون كاربر در سرتاسر دنيا دارد.اتصالات اينترنشنال در حقيقت بخش تجاري و بينالمللي اين اپراتور است كه در واقع مديريت امور خارج از كشور امارات را به عهده داشته و در كشورهايي مانند: هندوستان، افغانستان، بوركينافاسو، مصر، جمهوري آفريقاي مركزي، نيجر، نيجريه، عربستان سعودي، سودان، تانزانيا، توگو، پاكستان و اندونزي فعاليت ميكند.
اين اپراتور اولين سرمايهگذاري بينالمللي خود را به عنوان دومين اپراتور مخابراتي عربستان سعودي در اين كشور انجام داد. به اين ترتيب «اتحاد اتصالات» با سرمايهگذاري 25/3ميليارد دلاري شروع به كار كرد و اين روزها با نام «Mobily» به فعاليت خود ادامه ميدهد.
اتصالات همچنين در سال 2005 مديريت 26 درصد از شركت مخابرات پاكستان (PCTL) را با سرمايهاي برابر 56/2ميليارد دلار به عهده گرفت.اين شركت از طرفي با در اختيار داشتن 40درصد از بازار مخابراتي كشور نيجريه، در حال حاضر پنجمين اپراتور مخابراتي اين كشور است.اتصالات تا پايان ماه جولاي سال 2007 هم 17درصد از سهام شركت مخابراتي تانزانيا به نام «زانزيبار» را خريداري كرد.در آفريقا هم اين شركت بيش از 50درصد از سهام مخابرات آتلانتيك را در اختيار گرفته است. در افغانستان هم اتصالات توانست بعد از پيروزي در مزايده اپراتور مخابراتي چهارم اين كشور، شركت «اتصالات افغانستان» را در ماه مه سال 2006 تاسيس كند.اتصالات افغانستان اين مزايده را با سرمايه 1/40ميليون دلاري برنده شد.
بهارتي ايرتل
بهارتيايرتل كه در گذشته با نام «بهارتي تله ونچر ليميتد» شناخته ميشد، بزرگترين اپراتور موبايل كشور هندوستان است كه تعداد كاربران آن تا پايان ماه آگوست سال 2008 به بيش از 75ميليون كاربر رسيده است.
اين شركت كه در گروه بهارتي با مديريت «ساينل ميتال» فعاليت ميكند، خدمات مختلفي در زمينههاي تلفن ثابت، موبايل و اينترنت پرسرعت هم ارائه ميدهد.
اين شركت اما خدمات مخابراتي خود را با برند «ايرتل» عرضه ميكند.بهارتي ايرتل كه در سال 1985 تاسيس شده است، به صورت بينالمللي هم فعاليت ميكند و درحالحاضر در 23 كشور دنيا فعاليت دارد. بعضي كمپانيهاي بينالمللي برتر در زمينه مخابرات مانند Singtel(متعلق به كشور سنگاپور) و Vodafon، بخشي از سهام ايرتل را در اختيار دارند. بهارتيايرتل در سال 2005 به عنوان بهترين اپراتور عرضهكننده خدمات بيسيم و بهترين اپراتور مخابراتي سال در منطقه آسيايي پاسيفيك انتخاب شده است.اين شركت در ماه مارس سال 2008 با همكاري شركت Singtel خدمات نسل سوم تلفن همراه را در كشور سريلانكا ارائه كرد. بهارتي ايرتل همچنين با همكاري شركت Vodafon در روز 22 ماه آگوست گذشته iphone 3G شركت apple را در هند عرضه كرد. درآمد اين شركت در سال مالي 2008-2007 به حدود 6ميليارد دلار رسيده است.
عمان تل
عمانتل در واقع اولين و بزرگترين شركت مخابراتي كشور عمان است. اين شركت در حقيقت يك اپراتور دولتي به حساب ميآيد، چون 70درصد آن به دولت عمان تعلق دارد. عمانتل كه در سال 1987 تاسيس شده است، توسط «سلطانابن همدون الهارتي» مديريت ميشود. درآمد اين شركت در سال مالي 2008-2007 برابر 600ميليون دلار بوده و درآمد خالص آن در اين سال به 100ميليون دلار رسيده است. اين شركت داراي 2200كارمند بوده و دو زيرمجموعه به نامهاي «پاورنت» و «عمان موبايل» دارد. «پاورنت» در واقع تنها ارائهدهنده خدمات اينترنت در كشور عمان است. «عمان موبايل» اما بزرگترين اپراتور مخابراتي اين كشور است كه 80درصد كاربران موبايل عمان را در اختيار دارد. تعداد كاربران عمان موبايل در حال حاضر برابر يكميليون نفر است كه اين تعداد برابر نيمي از جمعيت كل كشور عمان را تشكيل ميدهند.
زين
اين شركت كه در گذشته با نام MTC فعاليت ميكرده، در سال 1983 در كشور كويت تاسيس شده است.
زين درحال حاضر در 22 كشور در قاره آفريقا و خاورميانه با بيش از 16000 كارمند فعاليت ميكند. تعداد كل كاربران «زين» تا روز سيام ماه سپتامبر سال 2008 به بيش از 3/56ميليون نفر رسيده است.اين اپراتور در منطقه خاورميانه در كشورهايي مانند، بحرين، لبنان، كويت، عراق، عربستان سعودي و سودان فعاليت ميكند. در قاره آفريقا اين اپراتور تا پايان ماه سپتامبر سال 2008 بيش از 9/36ميليون كاربر را به خودش اختصاص داده است.زين درحالحاضر در اين قاره در كشورهايي از قبيل بوركينا فاسو، چاد، جمهوري كنگو، گابون، كنيا، ماداگاسكار، نيجر، نيجريه، تانزانيا، اوگاندا و زامبيا فعاليت ميكند.
اين شركت تا پايان ماه سپتامبر سال 2008 به سرمايهاي برابر 4/23ميليارد دلار دست پيدا كرده است.
يکشنبه 1 دي 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: دنياي اقتصاد]
[مشاهده در: www.donya-e-eqtesad.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 344]
-
گوناگون
پربازدیدترینها