واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: مسوول نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه محقق اردبيلي: با عافيت طلبي در دانشگاه بايد فاتحه استقلال كشور در آينده را خواند
خبرگزاري دانشجويان ايران - اردبيل
سرويس: شهرستانها
مسوول نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه محقق اردبيلي گفت: عافيت طلبي نشانه غيردانشجويي است و اگر اين شاخصه در ميان دانشجويان حضور يابد، بايد فاتحه استقلال كشور در آينده خوانده شود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، حجت الاسلام صابر اكبري جدي در همايش تجلي اخلاص كه به همت دانشگاههاي سراسر استان و به منظور تجليل از دانشجويان فعال فرهنگي دانشگاهها به مناسبت روز دانشجو در سالن آمفي تئاتر دانشگاه علوم پزشكي اردبيل صبح امروز برگزار شد، با بازخواني حادثه كودتاي 28 مرداد 1332 و نتايج آن و وقوع حادثه 16 آذر افزود: بازگشت شاه، باز شدن پاي آمريكا در كشور به جاي انگلستان و وقوع حادثه تاريخي و تلخ 16 آذر بود.
وي تصريح كرد: كساني كه آن زمان تلاش كرده و حتي جانشان را در مسير مبارزه با استبداد و استكبار فدا كردند رسالتي سنگين بر دوش گذاشتند كه بايستي اين رسالت به سر منزل مقصود برسد.
اكبري جدي حركت دانشجويي را يك حركت و جريان مستمر خواند و گفت: اگر از آن غفلت كنيم و فهم درستي از جريانات و حوادث آن نداشته باشيم مطمئنا كشور با خسارتهاي زيادي رو به رو خواهد شد.
وي تاكيد كرد: در جريان دانشجويي روح علم و به دنبال عدالت و عدالت خواهي بودن و مبارزه با استكبار و استبداد وجود داشته است و در اين حركت مسائل ضد ارزشي و استبداد و استكبار سازگاري ندارد.
وي تاكيد كرد: هر حركتي كه فكر سياسي دانشجويان را به ركود بكشد و تحليل سياسي را از آنان بگيريد يك جريان خائنانه است و بايستي تحليل دانشجويان فراتر از بازيهاي سياسي ديگر باشد و اين كه در جريان دانشجويي دانشجويان به بازي گرفته شده و به عنوان پياده نظام استفاده شوند، شايسته دانشگاههاي ما نيست.
وي زمان دانشجويي را زمان شكل گيري تفكر سياسي دانشجو دانست و افزود: اگر دانشجو نتواند آينده كشور را در ذهن خود ترسيم كند و تحليل و تفكر سياسي نداشته باشد نميتواند در آينده ايفاي نقش درستي در جامعه داشته باشد زيرا مسوولي امروز در مسووليتهاي اجتماعي، سياسي و اقتصادي موفق است كه در دوران دانشجويي فعال بوده است.
اكبري جدي با اشاره به عقلاني بودن و از روي منطق بودن جريان دانشجويي افزود: بخشي از هويت دانشجو بخش اعتراض گرايي و داشتن جسارت اوست.
وي شهود، نترسي، بي باكي و جسارت را شاكله دانشجو اعلام كرد و تاكيد كرد: عافيت طلبي نشانه غير دانشجويي است، بايستي اگر دانشجو حرفي براي گفتن دارد اجازه داده شود و پيام 16 آذر نيز اين است كه دانشجو بايد حرفش را با منطق و با صلابت بگويد و هزينهي آن را نيز پرداخت نمايند زيرا اگر به دانشجو در يك فضاي شاد و فعال بگوييد ساكت باش تبديل دانشگاه به قبرستان حتمي است زيرا انسان زنده احساس و عكسالعمل نشان ميدهد و هر قدر اين عكسالعمل تند، سريع و زنده باشد، نشان از هوشياري آن است.
رييس بنياد دايره المعارف استان اردبيل تاكيد كرد: بايستي به دانشجو اعتماد داشته باشيم و بدانيم كه فهم او فهمي است كه ميتواند حق را از باطل تشخيص دهد.
اكبري جدي تصريح كرد: ميزگردها و مناظرهها جايش دانشگاه است و اگر كسي حرف مستدل دارد نبايد بترسد زيرا ميزگرد و مناظره لازمهي زنده بودن دانشگاه است.
وي با انتقاد از كساني كه قصد استفاده از دانشجويان و جريان دانشجويي به نفع گروه، احزاب و حتي جريانهاي غير ملي دارند، گفت: در اين خصوص هيات نظارت دانشگاه بيدار بوده و اين را خوب خنثي ميكند و خود فضاي متعارف دانشگاه ميطلبد كه فضاي دانشگاه فضاي شاد و فعال باشد.
در پايان اين مراسم از فعالان فرهنگي دانشگاههاي آزاد، محقق اردبيلي، پيام نور و علمي كاربردي استان تجليل شد.
انتهاي پيام
شنبه 16 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 80]