واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: بازگشايي 145 هزار نامه مردم مازندران به رييس جمهور؛ مديركل ارزيابي، بازرسي و پاسخگويي به شكايات مردمي استان خبرداد: راهاندازي طرح سامد از هفته آينده
خبرگزاري دانشجويان ايران - ساري
سرويس: شهرستانها
مديركل ارزيابي، بازرسي و پاسخگويي به شكايات مردمي استانداري مازندران گفت: طرح سامد (سامانه الكترونيكي مردمي دولت) با ٣٠ كاربر طي هفته آينده در استانداري راه اندازي ميشود.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، منطقه مازندران، عباس خميري امروز پس از بازديد خبرنگاران از واحد بررسي نامههاي مردمي در سفر دوم رياست جمهوري به مازندران گفت: در دور اول سفر در آذر ماه ١٣٨٥، ١٧٦ هزار نامه به حوزه رياست جمهوري ارسال شد كه ٢٦ درصد يعني ٤٠ هزار نامه مربوط به بحث اشتغال بود.
وي با اشاره به اينكه ٢٥ درصد (٣٨ هزار نامه) درخواست و مساعدت كمك مالي بود، افزود: ٢١ درصد از كل نامهها مربوط به وام، تسهيلات بانكي، دير كرد و استمهال وامها بود.
خميري ٣/٦ درصد از نامهها را در بخش عمران شهري و روستائي عنوان كرد و گفت: دو دهم درصد نامهها مربوط به تخفيف شهريه دانشجويان و سه درصد از اين نامه ها هم به بحث شكايات مردم از دستگاههاي اجرايي و ١٨ درصد هم ساير موارد گزارش شد.
وي به بازگشائي ١٤٥ هزار نامه در سفر دوم رييس جمهور به مازندران اشاره كرد و گفت: حدود ١٠٩ هزار و ٩٨٤ نامه تلخيص وبازبيني و ١٠١ هزار و ١٥٠ نامه ثبت در رايانه شد.
به گزارش ايسنا، مديركل ارزيابي، بازرسي و پاسخگويي به شكايات مردمي استانداري مازندران با بيان اينكه كوچكترين نامه در اين سفر به وزن يك گرم بوده است، گفت: در اين نامه آمده است "جناب آقاي رئيس جمهور خواهش ميكنم به احترام خون برادر شهيد و جدم پيغمبر (ص) با من تماس بگيريد."
خميري افزود: در اين خصوص هم پيگيري لازم را انجام ميدهيم.
وي پرحجم ترين نامه در سفر دوم را يك نامه ٢٢٣ برگي عنوان كرد و گفت: اين نامه از سوي دانشجوئي مازندراني در خصوص برون رفت از مشكلات مازندران است.
خميري ثبت محرمانه نامهها را مربوط به نامههاي خانوادههاي بي سرپرست و بد سرپرست عنوان كرد و گفت: در اين دوره از بازبيني و ثبت نامه جهت به صفر رساندن خطاها از مديران دستگاههاي اجرائي درخواست كرديم تا كارشناسان ارشد و كاربران خبره را براي اين كار به ما معرفي كنند.
اين مسوول تعداد افرادي را كه براي رسيدگي به نامههاي مردم انتخاب شدهاند ٢٠٠ نفر عنوان كرد.
وي در پاسخ به سوال خبرنگاري در رابطه بحث اشتغال كه بيشترين حجم از نامهها را به خود اختصاص ميدهد، گفت: مردم انتظارات متفاوتي در اين رابطه دارند ولي هدف ما كوچك كردن حجم دولت است و بر اين اساس اكثر افراد را به تشكيل تعاونيها سوق ميدهيم.
خميري با بيان اينكه ميزان نامه هاي ارسالي مردم به روساي جمهور در طول انقلاب كمتر از يك سوم نامههايي بوده كه طي سه سال و نيم اخير به دكتر احمدي نژاد ارسال شد، افزود: در دور دوم سفر ٤٥٠٠ مازندراني توانستند با قائم مقام وزراء ملاقات چهره به چهره داشته باشند.
وي تصريح كرد: به اعتراف مسوولان نهاد رياست جمهوري مردم مازندران در طول سفر استاني رييس جمهور با محبت ترين و مهمان نواز ترين مردم بودند.
خميري در پاسخ به سوال خبرنگار ايسنا مبني بر اينكه تا كي بايد نياز هاي مردم را بر اساس ارسال نامه از سوي آنان متوجه شد گفت:ما قبل از انقلاب كشوري طاغوت زده بوديم و هم چنان با مشكلاتي كه استكبار جهاني براي ايران فراهم مي كند مواجه هستيم.
وي ادامه داد: تمام تلاش مسوولين اين است كه بخشي از مشكلات مردم كه توسط نامه بيان ميشود، حل شود.
مديركل ارزيابي، بازرسي و پاسخگويي به شكايات مردمي استانداري مازندران در اين رابطه از راه اندازي طرح سامد (سامانه الكترونيكي مردمي دولت) در استان طي هفته آينده خبر داد و افزود: با راه انداز ي اين سيستم مردم مازندران مي توانند با شماره تلفن ١١١ مشكلات و خواسته خود را بيان كنند.
خميري خاطرنشان كرد: براي اين سامانه ٣٠ كاربر در نظر گرفته شده است تا تلفنهاي مردم را ضبط و ثبت كنند.
وي با بيان اينكه اين سيستم در مركز استانداري مازندران تعبيه خواهد شد، گفت: دستگاههاي اجرائي استان و ادارت شهرستان ها نيز در آينده نزديك از اين سامانه برخوردار مي شوند.
خميري كاهش هزينه، كاهش ترافيك در استان و افزايش رضايت ارباب رجوع و مردم را از مزاياي اجراي اين طرح ذكر كرد.
به گزارش ايسنا، عظيمي مسوول ستاد ارتباطات مردمي مازندران نيز در اين بازديد با اشاره به اينكه به بيش از ٧٠ درصد نامه هاي دور اول سفر پاسخ مثبت داده شد، خاطرنشان كرد: اين درصد به منزله اين نيست كه به همه توقعات مردم در اين نامه ها پاسخ داده شده است زيرا بسياري از توقعات با چارچوب قانوني مطابقت نداشت.
وي با بيان اينكه ٢٠ درصد از اعتبارات صندوق مهر امام رضا(ع) به سفر رياست جمهوري در دور اول اختصاص يافت، افزود: با تلاشهايي كه همه مسوولان و كاركنان داشتهاند، ستاد ارتباطات مردمي مازندران رتبه نخست را كسب كرد و از سوي مهدي هاشمي سرپرست وقت وزارت كشور نيز اين موفقيت اعلام شد.
انتهاي پيام
يکشنبه 10 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 154]