تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 11 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):بالاترین عبادت، عفت شکم و شهوت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1836425677




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

گنجشک لالا سنجاب لالا


واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق: مشكلات خواب كودكمان را چطور رفع كنيم





بعضي والدين گاهي شاكي مي.شوند كه كودك.شان خيلي كم يا خيلي زياد مي.خوابد. اكثر متخصصان نوزادان و كودكان بر اين عقيده.اند كه ميزان خواب، اهميت چنداني ندارد، در عوض آنچه مهم است اينكه هر كودك برحسب نيازهاي جسمي به اندازه و با كيفيت بخوابد. خواب خوب تاثير بسزايي در رشد كودك داشته و نه تنها به برطرف شدن خستگي.هاي جسمي و عصبي روزانه او كمك مي.كند بلكه در يادگيري و به خاطر سپاري مسائل در طول روز هم مؤثر است.


نوزادان حين خواب گاهي صداهايي شبيه گريه از خود درمي.آورند

نوزادان و كودكان وقتي خواب هستند صداهاي مختلفي را از خود درمي.آورند. غُر زدن يا گريه خطر گونه حتي طي خواب كاملا طبيعي است و والدين نبايد دخالت كنند و اين را پاي گرسنگي يا ناراحتي فرزندشان بگذارند. گريه از سرگرسنگي يا ناراحتي كاملا مشخص است و مادر را متوجه خواهد كرد، در غير اين صورت نبايد نوزاد را به خاطر صداهايي كه درمي.آورد از خواب بيدار كرد. معمولا كودكان خر و پف نمي.كنند اما نوعي خرناس به.خصوص دارند كه اين نشانه بيماري نيست. خر و پف مثل آنچه در بزرگسالان هست در كودكان شايع نيست اما اگر وجود داشته باشد، نشانه مشكل. حلق و بيني است كه بايد در اين رابطه با پزشك مشورت كرد.







نوزادان و كودكان در هر سني به چه ميزان خواب نياز دارند؟

در هفته اول حيات به.ويژه چند روز اول، نوزادان به ميزان قابل توجهي مي.خوابند و تقريبا مي.توان گفت ميزان نياز آنها به خواب 14 تا 16 ساعت است و 6 تا 7 بار خوابيدن و بيدار شدن را تجربه مي.كنند. هرچه سن بيشتر مي.شود مثلا در هفته چهارم، مقدار خواب ممكن است بسيار متغير باشد. يعني ممكن است يك نوزاد بسيار خواب.آلود بوده و زياد بخوابد و يك نوزاد كم.خواب باشد. در اين سن بين 9 تا 15 ساعت خواب طبيعي است. به مرور كه سن بالاتر مي.رود، ساعت خواب نيز كاهش پيدا مي.كند و كودكان هوشيارتر مي.شوند، البته باز هم نمي.توان ميزان معيني براي خواب تعيين كرد يعني بر فرض يك كودك 4 ساله به 10 ساعت خواب نياز دارد. ممكن است كودكي بسيار هوشيار بوده و كم بخوابد و كودك ديگر خواب.آلوده.تر باشد. نمي.توان استانداردي براي ساعات خواب كودك درنظر گرفت. خواب نوزادان بسيار سبك است و فاز خواب سبك كه بدن.شان در آن حركت زيادي دارد و چشمان.شان تكان مي.خورد بسيار طولاني.تر از فاز خواب سنگين است. يك فاز بينابين هم دارند. يعني نوزادان غالبا يا در خواب سبك هستند يا فازي مابين خواب سبك و سنگين و خواب عميق بسيار كوتاهي دارند. در ضمن سيكل خواب نوزادان كوتاه.تر از سيكل خواب افراد بالغ بوده و هر سيكل خواب بين 50 تا 60 دقيقه بيشتر دوام ندارد درحالي.كه سيكل خواب بالغان حدود 5/1 ساعت است. هر چه كودكان بزرگ.تر مي.شوند مسلما سيكل خواب آنها طولاني.تر و عميق.تر مي.شود.







نشانه.هاي خواب آلوده بودن نوزادان

سيگنال.هاي خوابيدن يك كودك با كودك ديگر متفاوت است. از جمله نشانه.هاي معمولي مي.توان به تمايل نداشتن به بازي يا برقراري ارتباط عاطفي و چهره به چهره، شل شدن و تنبل شدن، ماليدن چشم.ها و... اشاره كرد. اگر در اين زمان والدين اجازه خوابيدن به كودك ندهند، اختلال در خواب به.وجود مي.آيد و تكرار آن سبب بدخوابي مي.شود. نوزادان در حال تكامل روحي و جسمي هستند و خوردن مقدار بسيار زيادي شير و هضم و جذب آن از كارهاي اصلي نوزاد است كه انرژي زيادي مي.طلبد. همين شير خوردن نوزاد را خسته مي.كند و نياز او را به خوابيدن افزايش مي.دهد. حين خواب تمامي اطلاعاتي كه نوزاد كسب كرده دسته.بندي شده و به او در آموختن زبان و درك محيط اطراف كمك مي.كند. متأسفانه والدين گاهي به نوزادان و كودكان اجازه داشتن وقت كافي براي پردازش آموخته.ها را نمي.دهند و با بدخواب كردن آنها در روند تكاملي آنها اختلال ايجاد مي.كنند.



از كجا بفهميم كودك ما كم.خواب شده؟

كودكان دچار كم.خوابي، هميشه خواب.آلوده.اند و كمتر هوشيار به.نظر مي.رسند. خيلي از پزشكان توصيه مي.كنند نوزادان را هر 2 تا 3 ساعت يك.بار براي خوردن شير بيدار كنيد. اگر نوزادي برحسب فيزيولوژيك بدن به 4 تا 5 ساعت خواب نياز داشته باشد، بعد از 2 ساعت بيدار كردن او در سيكل خوابش اختلال ايجاد مي.شود. اين موضوع، هم بر تغذيه او اثر مي.گذارد و هم روند تكاملي خواب و بيداري او را بر هم مي.زند. اين نوزادان معمولا به.دليل محروميت از خواب هميشه خواب آلوده هستند. اگر والدين مزاحم نوزاد نشوند او بعد از گذراندن سيكل كافي خواب، هوشيار خواهد بود. درحالي.كه اگر مدام در خواب او اختلال ايجاد كنند در نهايت مجبور به، به كار گرفتن سياست.هايي براي خواباندن او مي.شوند. مثلا مجبور مي.شوند شرايط خاصي براي خواب او مهيا كنند.








توصيه به آن دسته از والدين كه فرزندشان بد مي.خوابد

بچه.ها وقتي خسته. هستند، مي.خوابند. فقط والدين بايد متوجه باشند وقتي كوچولو خسته است و مي.خواهد بخوابد مزاحم خواب او نشوند. هيچ تدبير خاصي براي خواباندن كودكان لازم نيست. همين كه مزاحم او نشويم كافي است. مشكلي كه اكثر والدين دارند اين است كه وقتي بچه مي.خواهد بخوابد، حالا به دلايل مختلف، با او بازي مي.كنند تا بيدار بماند و اين، خواب كودك را به هم مي.ريزد و سبب بدخوابي مي.شود. يكي از توصيه.هاي ما به والدين براي اينكه فرزندشان خواب خوبي داشته باشد اين است كه بعد از تولد نوزاد به.تدريج او را با سيكل شبانه.روزي تاريكي و روشنايي آشنا كنند. خود نوزاد طي دوران بارداري و هورمون.هايي كه در بدن مادر ترشح مي.شده اين سيكل را رعايت مي.كرده. بعد از تولد اگر همه.چيز طبيعي باشد، نوزاد با خوابيدن والدين مي.خوابد و با بيداري آنها بيدار مي.شود. متأسفانه در فرهنگ ما ايراني.ها آنچه متداول شده اينكه خودمان كاري مي.كنيم كه نوزاد مهارت اوليه را از دست بدهد. مثلا توصيه مي.شود اگر فرزندتان در طول روز مي.خوابد، نيازي نيست كه همه.جا را ساكت كنيد. اين موضوع مي.تواند سبب بدخوابي كودك شود. از سوي ديگر شب كه موقع خواب است نبايد تلويزيون را با صداي بلند نگاه كرد. اين موضوع باز هم سبب بدخوابي كودك مي.شود زيرا در شب، كودك علاوه بر تاريكي به سكوت هم براي خوابيدن نياز دارد. براي آنكه كودك خواب خوبي داشته باشد و بدخواب نباشد، والدين بايد شيوه و سبك زندگي.شان را تغيير دهند و طبيعي.تر كنند. گاهي والدين حتي شب.ها هم چراغ را روشن مي.گذارند تا كودك بخوابد. اين عادت اشتباهي است و باعث مي.شود سيكل روز و شب كودك به هم بريزد. تلاش اضافي براي خواباندن كودك لازم نيست. همين كه والدين مزاحم كودك نشوند و خيلي به.خود و كودك سخت نگيرند و به نيازها و فيزيولوژيك او توجه كنند، كافي است.


بهترين حالت براي خواباندن يك نوزاد به كدام سمت است؟

خواباندن به پشت و به شكم مي.تواند احتمال مرگ ناگهاني را افزايش دهد. در چند ماه اول تولد هم نيازي به متكا نيست و اگر نوزاد را در سطح صاف بخوابانند بهتر است. به پشت خواباندن مي.تواند تا حدي سبب صاف شدن پشت جمجمه نوزاد شود كه مسئله قابل توجهي نيست زيرا جمجمه كودك با بزرگ شدن تغيير شكل پيدا كرده و عادي مي.شود. در مورد نوزاداني كه مبتلا به ريفلاكس هستند توصيه مي.شود نيمه نشسته يا به پشت بخوابند مگر اينكه در موارد خاصي پزشك تصميم بگيرد نوزاد را بايد به شكم خواباند.







این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فان پاتوق]
[مشاهده در: www.funpatogh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 114]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن