واضح آرشیو وب فارسی:شبكه خبر دانشجو: استاد دانشگاه علوم پزشكي تهران: هدايت جوانان به خودباوري علمي وظيفه مديران كارآمد است
استاد دانشگاه علوم پزشكي تهران، هدايت جوانان به خودباوري علمي را وظيفه مديران كارآمد جامعه دانست و افزود: متاسفانه برخي مديران مياني دچار روزمرگي شده و برنامه ريزي منسجمي براي يك ايجاد جهاد علمي در راستاي رفع نيازهاي اساسي جامعه را ندارند.
دكتر احمد مسعود در گفتوگو با خبرنگار علمي «شبكه خبر دانشجو»، اظهار داشت: مديران كارآمد بايد با درك نيازهاي جامعه و شناسايي استعدادهاي جوان، اين استعدادها را در مسيري صحيح هدايت كنند.
وي با تاكيد بر لزوم جهان شمول بودن افكار مديران جامعه گفت: مديران جامعه بايد با برنامه ريزي منسجم و اختصاص بودجههاي كافي بستر مناسب را براي شكوفايي استعدادهاي جوان جامعه فراهم آورند.
مسعود با اشاره به منويات مقام معظم رهبري در خصوص دستيابي به جايگاه نخست منطقه در افق 1404 گفت: رهبر بزرگوار جامعه با دلسوزي و درايت، برنامه منسجمي را براي پيشرفت علمي ايران اسلامي پيشنهاد كرده اند كه اگر به درستي اجرا شود به نتايج مطلوب و اعجاب انگيزي خواهيم رسيد.
استاد دانشگاه علوم پزشكي تهران با بيان اينكه پيشرفت علمي جامعه مستلزم ارائه امكانات فني و فيزيكي، سرمايه گذاري مطلوب و برخورداري از متخصصاني كارآزموده است، اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب از پژوهشگران، نقادان و توليد كنندگان علم جامعه درخواست كرده اند كه با همكاري و هماهنگي نقشه جامعي را براي آينده علمي كشور ارائه دهند.
وي در ادامه با تاكيد بر لزوم بازنگري در برخي مديريتها گفت: متاسفانه برخي مديران در مراكزي كه هيچ گونه هماهنگي با تخصص و اطلاعات آنها ندارد، فعاليت ميكنند بنابراين جامعه فقط از رياست آنها استفاده ميكند نه از مديريتشان.
مسعود اغتشاش و اختلال را نتيجه اصلي به كارگيري مديران ناكارآمد دانست و افزود: هدايت جوانان پژوهشگر به سوي خودباوري علمي و استفاده بهينه از امكانات جامعه به مديريت و نوع نگرش مديران بستگي دارد.
استاد دانشگاه علوم پزشكي تهران ارتباط با جهان را از ديگر راههاي ارتقاي خودباوري علمي در جوانان عنوان كرد و افزود: ارتباط علمي با جهان بايد بر مبناي تعامل باشد نه تقابل تا بتواند زمينه رشد علمي جامعه را فراهم آورد.
وي در ادامه بيان داشت: در عصر اطلاعات، نبايد براي استفاده از اطلاعات علمي يك كشور لزوماً در آن كشور حضور داشت، بلكه ميتوان با برخورداري از امكانات الكترونيكي، اطلاعات علمي خود را كامل كرد.
مسعود برقراري ارتباط با كشورهاي هم تراز ايران را يكي از الزامات پيشرفت دانست و گفت: جوانان ايراني بايد به سوي علمي هدايت شوند كه نه تنها در ايران بلكه در كشورهاي هم تراز ايران نيز خريدار داشته باشد.
استاد دانشگاه علوم پزشكي تهران در خصوص وظيفه دانشجويان بسيجي در عرصههاي علمي كشور گفت: دانشجويان بسيجي افراد پاكي هستند كه ممكن است گاهي بدون توجه به نيازهاي جامعه به سوي علم حركت كنند در اين جاست كه يك مديريت منسجم و هماهنگ بايد اين استعدادهاي جوان به سوي رفع نيازهاي اساسي جامعه هدايت كند.
وي با تاكيد بر لزوم هدايت و حمايت جوانان بسيجي به سوي تحقيقات علمي مورد نياز جامعه اظهار داشت: نبايد خود را به نوشتن مقالات علمي متعدد داخلي ملزم كرد بلكه بايد بانگاهي جهان شمول، علم خود را به كشورهاي آفريقايي و آسيايي كه نيازمند علم و مديريت ما هستند، صادر كنيم.
استاد دانشگاه علوم پزشكي تهران عدم اختصاص اعتبارات كافي به پژوهش را يكي از موانع پيشرفت علمي كشور دانست و گفت: جاي سئوال است كه چرا محققان در ارائه نتايج علمي خود در كنگرههاي بين المللي با مشكلات عديده اي روبرو هستند، اين در حالي است كه نتيجه اين كار در نهايت جايگاه علمي ايران در جهان را تثبيت خواهد كرد.
وي در پايان اظهار اميدواري كرد تا جوانان ديندار ايران اسلامي با اطمينان قلبي به ياري خداوند و با توكل و تفويض امور به خداوند در راه اعتلاي علمي ايران اسلامي گام بردارند./انتهاي پيام/
دوشنبه 4 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبكه خبر دانشجو]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 183]