واضح آرشیو وب فارسی:شبكه خبر دانشجو: عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس: ايجاد فضاي تخريب در شان نظام نيست
عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس شوراي اسلامي با اشاره به سخنان مقام معظم رهبري در خصوص تعامل سه قوه تاكيد كرد: ايجاد فضاي تخريب به هيچ عنوان در شان نظام نيست.
فاطمه آليا در گفتوگو با خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، با اشاره به فرمايش گوهربار امام (ره) مبني بر اينكه حفظ نظام از واجبات است، اظهار داشت: نظام ما بر اساس سه ركن بنا نهاده شده است كه امام راحل و مقام معظم رهبري تاكيد دارند اين سه ركن بايد با يكديگر در تعامل بوده و يكديگر را تقويت كنند.
وي ادامه داد: متاسفانه گاهي اختلافاتي ميان قوه مجريه و مقننه كه به لحاظ قانونگذاري و اجرا ارتباط بيشتري با هم دارند، مطرح ميشود.
عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي با بيان اين مطلب كه اگر موارد پيش آمده بين دولت و مجلس در چارچوب وظايف و براي دقت و سرعت در امور خدمت به مردم باشد بسيار ارزنده است، تصريح كرد: گاهي مشاهده ميشود كه در قالب نقد و انتقاد فضاي تخريب به وجود ميآيد كه اين اتفاق به صلاح كشور و نظام نيست.
آليا با تاكيد بر اينكه ايجاد فضاي تخريب در كشور در شان نظام جمهوري اسلامي كه رهبري فرزانه در راس آن همواره دعوت به همكاري و تعامل ميكنند، نيست، گفت: گاهي منتقداني آگاهانه يا ناآگاهانه شيوه تخريب را در پيش ميگيرند؛ اين عده با توجه به اينكه دولت نهم برخاسته از آراي مردم و رئيس جمهور آن به تعبير ملت فردي از جنس مردم است، تلاش ميكنند تخريب خودشان را توجيه كرده و عنوان نقد دلسوزانه به آن بگذارند.
عضو فراكسيون زنان مجلس افزود: اگرچه بارها مقام معظم رهبري نقد دلسوزانه را تاييد و شاخصها و معيارهاي آن را تعيين فرموده اند، اما بازهم شاهديم در مواردي نقدها و انتقادها از شاخصها و معيارها فاصله ميگيرند و مورد اعتراض مردم كه حاميان واقعي دولت خدمتگزار هستند، واقع ميشوند.
وي با بيان اين مطلب كه برداشت دولت از صندوق ذخيره ارزي و يا بعضاً عدم پايبندي دولت به اجراي قوانين مطرح و بزرگنمايي ميشود، گفت: اين در حالي است كه وقتي در عمل، جلسات مشترك دولت و مجلس برگزار ميشود و طرفين ديدگاهها و عملكردهاي خود را مورد ارزيابي قرار ميدهند، ميبينيم كه فضاي توهم و اتهام از بين رفته و جاي خود را به فضاي تعامل و همكاري براي خدمت رساني به مردم و پيشرفت كشور ميدهد.
آليا تصريح كرد: تعجب از اين است كه بعضي از افراد و جريانات، آزموده را دوباره ميآزمايند و با توهمات خود عمداً يا سهواً دولت را تخريب ميكنند.
عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي بيان داشت: اين افراد هنگامي كه مورد عتاب و خطاب مقام معظم رهبري قرار ميگيرند تا مدتي به توجيه رفتار غيراخلاقي خود برميآيند، اما پس از مدتي دوباره كارهاي گذشته خود را شروع ميكنند.
وي اذعان داشت: متاسفانه بخشي از اين رفتارهاي سياسيكارانه و غيراخلاقي، متاثر از شتاب زدگي اين افراد و جريانات در سال منتهي به انتخابات رياست جمهوري است.
آليا با بيان اين مطلب كه ورود زودهنگام به فضاي انتخاباتي و اقدام مذبوحانه در جهت تخريب دولت خدمتگزار دو اشكالي است كه مقام معظم رهبري به اين فضا وارد ميكنند، گفت: با توجه به شرايط بين المللي و هجمههايي كه از سوي بيگانگان و دشمنان پيشرفت كشور متوجه دولت نهم و ديپلماسي فعال خارجي آن مي شود، هرگونه تضعيف و تخريب دولت در داخل كشور، در حقيقت همصدايي و همنوايي با بيگانگان و دشمنان ملت است.
عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي با اشاره به اينكه بارها دلسوزان نظام از جمله مقام معظم رهبري و مراجع و علماي بزرگوار و دلسوزان در مجلس و دولت تاكيد كرده اند كه اختلاف نظرها و اختلاف ديدگاهها در خصوص مصالح و مسائل كشور در جلسات كارشناسي و خصوصي بررسي و حل و فصل شده و به افكار عمومي در رسانهها كشيده نشود، گفت: اگرچه دانستن حق مردم است و بايد طبق قانون اساسي ملت در جريان همه مسائل كشور قرار بگيرند، اما اين بدان معنا نيست كه شايعات بي اساس و بعضي اختلافات جزئي با شيوههاي غيراصولي، افكار عمومي و مردم را دچار تشويش و نگراني كرده و به شائبه اختلاف بين دولت و مجلس دامن بزند و خوراك برخي رسانههاي بيگانه شود.
عضو فراكسيون زنان با بيان اين مطلب كه بارها مشاهده شده بيگانگان انتشار اين گونه اخبار و بعضي اظهارنظرهاي تخريبي عليه دولت را جدي گرفته و در جهت ايجاد شكاف و رخنه بين نيروهاي انقلاب تلاش ميكنند، تاكيد كرد: در چنين شرايطي تعامل هرچه بيشتر دولت و مجلس و حل اختلافات در كميتههاي مشترك و انسجام بيش از پيش نيروهاي انقلاب از اولويت جدي برخوردار است.
وي در ادامه با بيان اين نكته كه در اين ارتباط كميته اي متشكل از نمايندگان فراكسيون اصولگرايان و اعضاي وزراي دولت تشكيل شده است، گفت: محمدرضا ميرتاج الديني، دكتر زارعي، دكتر صدر، دكتر آقاتهراني و اسدالله بادامچيان از مجلس و معاون پارلماني رئيس جمهور و چند تن از وزرا از سوي دولت عضو كميته تعامل يا رفع سوءتفاهمات هستند.
آليا در خصوص اقدامات اين كميته افزود: تلاش براي پيدا كردن راه حل برخي مشكلات كه منتهي به سوال و استيضاح ميشود و همچنين مذاكره با استيضاح كنندگان براي استفاده از روشهاي ديگر مندرج در قانون و آيين نامه به جاي استيضاح از جمله اقدامات اين كميته است.
عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي با بيان اينكه رئيس مجلس و رئيس دولت اين افراد را تعيين كرده اند، افزود: ما بارها در كميتههاي مشترك شاهد بوديم كه وقتي ابهامات مطرح ميشود و رئيس جمهور در آن مورد توضيح ميدهد رفتاري صميمي به وجود ميآيد.
وي تصريح كرد: دكتر محمود احمدي نژاد كليشههايي را كه بين دولت و ملت فاصله ميانداخت، شكست و فضاي مهرورزي را بين دولت و ملت حاكم كرد.
آليا خاطرنشان كرد: البته تلاش خالصانه دولت نهم در مواردي نيز داراي اشكال است، اما سزاوار و خداپسندانه نيست كه اگر در مواردي صددرصد انتظارات تامين نشده و يا ابهامي براي شخصي به وجود آمده، كليه خدمات و تلاشهاي دولت مورد هجمه و تخريب واقع شود./انتهاي پيام/
دوشنبه 4 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبكه خبر دانشجو]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 178]