واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: رييس پليس امنيت اخلاقي ناجا: گاهي رسانهها پياز داغ مسائل را آنقدر زياد ميكنند كه «آش» قابل خوردن نيست! زندان براي اراذل چندان هم ناخوشايند نيست
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: اجتماعي - حوادث
رييس پليس امنيت اخلاقي ناجا گفت: گاهي رسانهها پياز داغ يك سري از مسائل را بسيار زياد ميكنند به طوري كه ديگر آن آش قابل خوردن نيست!
به گزارش خبرنگار «حوادث» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سردار روزبهاني صبح دوشنبه در حاشيه بازديد از نمايشگاه خبرگزاريها و مطبوعات با بيان اينكه نيروي انتظامي تعامل خيلي خوبي با رسانهها دارد افزود: شخصا با 50 تا 60 نفر از خبرنگاراني كه در حيطه كاري من فعاليت دارند ارتباطات بسيار خوبي دارم و مطمئنم هيچ مشكلي در بحث تعامل نيروي انتظامي با رسانهها وجود ندارد.
وي درباره سكوت نيروي انتظامي در خصوص قتلهاي زنجيرهاي آبادان ادامه داد: بحث آگاهي را از آگاهي بپرسيد و بحث امنيت را از من. گاهي اوقات تا پرونده يك موضوع بسته نشود نميتوان راجع به آن اطلاع رساني كرد. از طرفي تصميم گيري درباره مصاحبه براي برخي از پروندهها توسط قوه قضايي گرفته مي شود. بايد ديد در آن شرايط مسئله سياسي است يا امنيتي و يا اين مسئله رعب را در امور جامعه ايجاد ميكند يا نه.
رييس پليس امنيت اخلاقي ناجا ادامه داد: گاهي رسانهها پياز داغ يك سري از مسائل را بسيار زياد ميكنند به طوري كه ديگر آن آش قابل خوردن نيست!
وي افزود: درباره بحث قتلهاي زنجيرهاي جنوب نيز بايد پرونده تمام شود و با مجوز مصاحبه انجام گيرد چرا كه گاهي يك مصاحبه ممكن است افشاگري را به دنبال داشته باشد.
رييس پليس امنيت اخلاقي ناجا در خصوص احتمال افزايش گشتهاي ارشاد متذكر شد: در بحث ارتقاي طرح امنيت اجتماعي و اخلاقي كارمان را از سال 86 آغاز كرديم، قطعا اين روند استمرار خواهد داشت و بنا به فصل كاري تنها كمرنگ يا پررنگ خواهد شد. مثلا در فصل تابستان تفرجگاههاي ما بايد مورد توجه قرار بگيرد. اين طرح قطع نخواهد شد و با قدرت به كار خودمان ادامه خواهيم داد.
سردار روزبهاني با اشاره به اينكه پليس با لوحهاي فشرده غيرمجاز شديدا برخورد ميكند خاطرنشان كرد: گاهي اوقات حتي يك فيلم ايراني كه مجوز ضبط و پخش ندارد مورد برخورد قرار ميگيرد كه ما در اين زمينه نيز موفق بوديم.
وي تاكيد كرد: با سيديهاي غيرمجاز خصوصا فيلمهايي كه از مراسم خصوصي مردم بيرون ميآيد به شدت برخورد ميشود و آخرين كاري كه پليس در اين خصوص انجام داده است كشف 40 هزار سي دي از يكي از مرزهاي كشور بوده است.
وي افزود: گاهي بررسي اين موضوع طول ميكشد و يكي از مشكلات ما در اين زمينه خارج شدن متهمان از بازداشتگاه و تكرار توزيع سيديهاي غيرمجاز است.
رييس پليس امنيت اخلاقي ناجا درباره نتايج اجرايي طرح ارتقاي امنيت اجتماعي و اخلاقي يادآور شد: آيا واقعا نتيجه اين كار را نديديد؟ متاسفانه برخي از افراد براي زير سوال بردن اين طرح، بحث پوشش بانوان و آقايان را مطرح ميكنند؛ در حالي كه اين طرح مشمول مبارزه با مشروبات الكلي، باندهاي فساد و غيره نيز ميشود.
به گزارش ايسنا، وي ادامه داد: سوال ميكنم آيا دعواهاي شخصي و قمه كشي باز هم در تهران اتفاق ميافتد؟ قطعا شنيدهايد كه اكنون اراذل نيز كت و شلوار پوش شدهاند.
سردار روزبهاني با اشاره به اينكه باجگيري يكي از برنامههاي اراذل و اوباش است متذكر شد: زندان براي اراذل همچنان هم ناخوشايند نيست و تنها تفاوت آن با بيرون زندان آزادتر بودن افراد در خارج از زندان است. اعتقاد داريم بايد در اين زمينه كار فرهنگي صورت گيرد و اين كار را بايد از مهد كودك تا دانشگاهها ادامه داد؛ چرا كه قطعا در عرض چند ماه كار فرهنگي خروجي نخواهد داشت. به ملت دروغ نميگويم. در زندان مشاوران ما ميتوانند اراذل را نصيحت و به كتاب خواني توصيه كنند.
اصلا درباره بحث نصب دوربينها صحبت نميكنم!
رييس پليس امنيت اخلاقي ناجا با اشاره به اينكه اصلا درباره بحث نصب دوربينها صحبت نميكنم اظهار كرد: مطمئن باشيد كه در اين زمينه كار علمي و كارشناسي صورت گرفته است و ما از تجربيات كشورهاي مختلف در اين زمينه الگو برداري كرديم. بارها اين شعار را دادهام كه پليس كار خود را عالمانه، مدبرانه و توانمندانه انجام ميدهد. ما در كشوري زندگي ميكنيم كه 70 ميليون جمعيت و چند صد هزار پليس دارد قطعا در برخي مواقع برخوردي پيش ميآيد. هرگز نميگويم كه اجراي طرح ارتقاي امنيت و اخلاقي بينقص بوده است سعي ميكنيم با كاهش نواقص، محاسن را ارتقا بخشيم.
وي ادامه داد: ولي قبول كنيد كه وقتي يك خانم خودش را طوري مزين ميكند كه مطمئن است از جانب پليس تذكر ميشنود و شروع به فرياد زدن در برخورد با نيروهاي ما ميكند ديگر كاري از دست ما ساخته نيست. سعي ميكنيم به گشتها آموزش دهيم تا برخوردشان بهتر شود در اين زمينه انتقاداتي را نيز پذيرفتيم و آويزه گوش خودمان كرديم و به نتيجه نيز رسيدهايم.
رييس پليس امنيت اخلاقي ناجا افزود: قطعا نبايد خدمات ارزنده نيروي انتظامي را فراموش كرد. چرا مردم به اين مسائل توجه نميكنند. پيش از اين مردم پليس را در مقابل خودشان ميديدند ولي اكنون اين دو قشر در كنار يكديگر و در تعامل با يكديگر هستند.
به گزارش ايسنا، سردار روزبهاني در پاسخ به پرسش يكي از خبرنگاران مبني بر اينكه چه مسائلي جوانان را تهديد ميكند تصريح كرد: فضاي مجازي يكي از مسائلي است كه جوانان را تهديد ميكند. اينترنت تكنولوژي است كه بايد مورد استفاده قرار گيرد ولي متاسفانه ما فرهنگ اين كار را آموزش نداديم. متاسفانه پيش از آنكه مسئولان امر خانوادهها را با تكنولوژيهاي جديد آشنا كنند اين تكنولوژيها در دسترس مردم قرار ميگيرد.
وي افزود: از موارد ديگر نيز ميتوان به استفاده از بلوتوث گوشيهاي موبايل اشاره كرد. در خارج از كشور از اين تكنولوژي به عنوان راهنماي هتلها و راهها استفاده ميشود در حالي كه در كشور ما قشري بدون تفكر فيلم و عكس خانوادهها را توزيع ميكنند و هيچگاه به اين فكر نميكنند كه ممكن است اين مسئله براي خودشان نيز اتفاق بيافتد.
انتهاي پيام
دوشنبه 27 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 76]