تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 11 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مسلمان آينه برادر خويش است، هرگاه خطايى از برادر خود ديديد همگى او را مورد حمله قرار ند...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1836612771




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

حاشيه‌هاي دومين نمايشگاه ملي رسانه‌هاي ديجيتالنمايشگاهي بدون اينترنت


واضح آرشیو وب فارسی:دنياي اقتصاد: حاشيه‌هاي دومين نمايشگاه ملي رسانه‌هاي ديجيتالنمايشگاهي بدون اينترنت
مريم عسگرياز برگزاري دومين نمايشگاه ملي رسانه‌هاي ديجيتال حدود يك هفته مي‌گذرد و طي اين مدت انتقادات زيادي نسبت به نحوه برگزاري و مديريت اين نمايشگاه از سوي بازديدكنندگان و همچنين غرفه‌داران و شركت‌كنندگان به اين نمايشگاه وارد شده است.اگر سري به اين نمايشگاه كه از يكم تا دهم آبان‌ماه در مصلي تهران برگزار مي‌شود، بزنيد سكوت غرفه‌ها و چهره ناراضي غرفه‌داران توجه شما را به خود جلب مي‌كند.


پاي صحبت غرفه‌داران كه بنشيني اكثرا از چند مورد گلايه‌مندند، قطعي اينترنت، مديريت ضعيف اجرايي نمايشگاه و ...
البته گروهي از غرفه‌داران پس از ابراز گله و شكايت خود به اين نكته نيز اشاره مي‌كنند كه اين نمايشگاه، دومين نمايشگاه رسانه‌هاي ديجيتال است و نمي‌توان از چنين نمايشگاه جواني كه در سطح محلي برگزار مي‌شود انتظار زيادي داشت. مدير غرفه مركز اطلاع‌رساني ايران در اين زمينه مي‌گويد: اگرچه برگزاري اين نمايشگاه با مشكلاتي چون قطعي اينترنت، عدم هماهنگي بين مجري نمايشگاه و شركت‌هاي خدمات‌دهنده و ... همراه بود، اما از حق نگذريم اين نمايشگاه نسبت به سال گذشته كه به صورت سنتي شده رشد بيشتري كرده و مي‌توان اميدوار بود طي سال‌هاي آتي شاهد برگزاري هر چه بهتر اين نمايشگاه باشيم.
البته صفارهرندي، وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي نيز با اين غرفه‌دار نظري هماهنگ دارد و گفته است، دومين نمايشگاه ملي رسانه‌هاي ديجيتال بسيار پربارتر از دوره گذشته در حال برگزاري است و با ادامه اين روند نمايشگاه ملي رسانه‌هاي ديجيتال در سال‌هاي آينده به صورت بين‌المللي خواهد شد.
وي افزود: نمايشگاه ملي رسانه‌هاي ديجيتال بايد با ‌توجه به نياز مردم گسترش يابد و با شناسايي فعالان اين بخش از تمام توليدكنندگان و صاحبان فن براي حضور در نمايشگاه دعوت شود.
اگر چه وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي و گروه اندكي از غرفه‌داران، برگزاري اين نمايشگاه را از لحاظ سطح كيفي در حد مطلوب‌تري نسبت به سال گذشته دانستند، اما حقيقت اين است كه نمايشگاه امسال نسبت به سال گذشته با انتقادات بيشتري همراه بوده است و سوالي كه مطرح است اين است كه اين نمايشگاه تا چه حد مي‌تواند در راستاي رشد نرم‌افزارهاي چندرسانه‌اي گام بردارد و تا چه حدي به اهداف از پيش تعيين شده متوليان اجراي آن نزديك شده است.
نقش نمايشگاه در رشد صنعت نرم‌افزارهاي چندرسانه‌اي
اگر چه به عقيده برخي افراد برگزاري اين نمايشگاه در سطح كيفي نامطلوبي بوده و نتوانسته‌ است متوليان برپايي اين نمايشگاه را به اهداف خود برساند، اما كارشناسان در اين باره نظرات متفاوتي دارند.
يك كارشناس، در اين زمينه مي‌گويد: از آنجا كه صنعت ITدر كشور ما بسيار ضعيف است و فعاليت چنداني روي آن نشده است هر نوع تبليغي در اين زمينه و برگزاري هر نمايشگاهي مي‌تواند كمك بزرگي در اين زمينه باشد. به همين دليل اين جشنواره با وجود كاستي‌هايي كه دارد مي‌تواند مفيد باشد. كاوه ثروتي، عضو هيات مديره سازمان نظام صنفي رايانه‌اي و كارشناس حوزه نرم‌افزارهاي چند رسانه‌اي نيز در اين زمينه مي‌گويد: به طور كلي من عقيده دارم برگزاري چنين نمايشگاهي با وجود تمام كاستي‌هايش موثر است.
به گفته وي، اين نمايشگاه مانند بخشي از زنجيره است كه بايد قبل و بعد از راه‌اندازي آن اقداماتي شود و تعاملاتي با ارگان‌ها و شركت‌كنندگان آن صورت گيرد.
ثروتي در زمينه تاثير اين نمايشگاه و نمايشگاه‌هايي از اين قبيل در رشد و توسعه صنعت نرم‌افزارهاي چندرسانه‌اي گفت: برگزاري اين نمايشگاه در اين راستا تاثيرگذار است و براي رشد اين صنعت بايد از بعد صنعتي به آن نگاه شود نه بعد تفنني و سرگرمي.
به عبارتي نرم‌افزارهاي اين صنعت بايد از كيفيت و استانداردهاي حرفه‌اي برخوردار باشند و قابل مقايسه با نرم‌افزارهاي خارجي باشند.
در اين صورت است كه صنعت نرم‌افزارهاي چندرسانه‌اي به سمت درآمدزا شدن پيش مي‌روند.
وي افزود: در اين بخش بايد از يارانه‌هاي دولتي استفاده شود، اما اين استفاده مداوم نباشد و اين صنعت بايد خود مولد باشد؛ چرا كه دولت وظيفه ندارد از صنايع مادام‌العمر پشتيباني كند و از طرفي سوبسيد دولتي هميشه جسارت لازم را در هر حوزه‌‌اي خواهد گرفت.
به گفته وي، يكي ديگر از راه‌هاي توسعه اين صنعت اين است كه صنايع مختلف از جمله خودرو، نفت و گاز و ... در آن دخيل شوند و از آن استفاده كنند و مخاطبين آن تنها فعالان حوزه IT نباشند. در اين صورت اين صنعت به يك صنعت مولد تبديل مي‌شود.
حواشي نمايشگاه
موضوعي كه اكثريت قريب به اتفاق غرفه‌داران نسبت به آن گله دارند اينترنت در سالن‌هاي اين نمايشگاه طي مدت برگزاري نمايشگاه است.
غرفه‌هاي موجود در طبقه دوم كه مربوط به بخش انقلاب اسلامي و دستاوردهاي آن است جملگي به اينترنت وصل نيستند و بسياري از غرفه‌هاي طبقه همكف نيز از اين مشكل گله‌مندند.
طبق اعلام غرفه‌داران از اولين روز برگزاري نمايشگاه مسوولان اجرايي وعده اتصال غرفه‌ها به اينترنت را داده‌اند كه تاكنون اين وعده محقق نشده است و تعداد كمي از غرفه‌ها به اينترنت متصل شده‌اند.
مسوول غرفه مديا سنتر در اين رابطه گفت: با وجودي كه غرفه‌ها براي معرفي محصولات و وب‌سايت‌هاي خود نيازمند اتصال به اينترنت هستند، اما امكان دسترسي به آن تاكنون فراهم نشده است.
مسوول غرفه شركت مسير فن‌آوري اطلاعات نيز كه تخصص آن در ايجاد پورتال‌هاي سازماني و دانشگاه‌هاي مجازي است، گفت: براي معرفي وب‌سايت و محصولات خود به اينترنت نيازمنديم، اما تاكنون موفق به استفاده در اين شبكه نشده‌ايم و تاكنون نه تنها ما بلكه ساير غرفه‌ها رسما فلج بوده‌اند. وي گفت: تنها پاسخي كه در اين رابطه شنيده‌ايم ناهماهنگي شركت ارائه‌دهنده خدمات اينترنتي (تراشه سبز) و نمايشگاه بوده است.
مسوول سايت كتاب‌نيوز نيز در اين باره گفت: طي چند روز گذشته موفق به معرفي محصولات خود از طريق اينترنت نشده‌ايم و تنها به طور سنتي به فروش كتاب مي‌پردازيم.
به گفته وي، ظرف دو تا سه روز گذشته اكثر غرفه‌داران به مسوولان نمايشگاه اعتراضات زيادي كرده‌اند و حتي تصميم به ترك نمايشگاه و خالي كردن غرفه‌ها گرفته‌اند كه نتيجه اين اعتراضات وصل شدن برخي از غرفه‌ها پس از حدود يك هفته به اينترنت بوده است.
مسوول غرفه بنياد بازي‌هاي رايانه‌اي نيز گفت: متاسفانه در اين نمايشگاه بازي تحت شبكه نداريم. چراكه با توجه به مشكلاتي كه در اين زمينه در اين نمايشگاه وجود دارد امكان اجراي چنين بازي‌هايي وجود ندارد.
براي يافتن پاسخ اين سوال كه قطعي اينترنت غرفه‌ها به چه علت است ستاد اجرايي نمايشگاه‌ ما را به شركت تراشه سبز معرفي كرد.
يكي از مسوولان اين شركت در اين رابطه گفت: اين ادعا كه از روز اول غرفه‌ها به اينترنت متصل نشده‌اند صحت ندارد و حتي اگر صحت هم داشته باشد مشكل از ما نيست. چراكه غرفه‌داران بايد به غرفه شركت تراشه سبز مراجعه مي‌كردند و IP دريافت مي‌كردند كه اين اتفاق نيفتاد و از طرفي از آنجا كه برخي غرفه‌داران حتي راه صحيح وصل شدن به اينترنت را نمي‌دانستند از طريق ديگري كه اشتباه بود سعي كردند به اين شبكه وصل شوند كه اين موضوع باعث بروز مشكلاتي در اين زمينه شد.
در طبقه دوم سالن محل بزرگي براي فروش بن كارت وجود دارد كه به فروش بن‌كارت‌هاي 10،‌ 20 و 40هزار توماني تخفيف مي‌پردازد. اما اين كارت‌ها عملا بلااستفاده هستند. چراكه غرفه‌‌ها فاقد دستگاه كارت‌خوان هستند.
به گفته مسوول فروش اين بن‌كارت‌ها، بن‌كارت‌هاي تخفيف با پشتيباني بانك پاسارگاد و از طرف وزارت ارشاد به نام شخص صادر مي‌شوند و قابل شارژ هستند. وي افزود: اين بن‌كارت‌ها چند ماه قبل از برگزاري نمايشگاه از طريق اينترنت به طور رايگان به متقاضيان كه ثبت‌نام كرده‌اند واگذار شده است، اما ساير متقاضيان خريد نيز مي‌توانند با پرداخت مبلغ 10، 20 و 40هزار تومان اين بن‌كارت‌ها را خريداري كنند.
ايرادي كه به اين بن‌كارت‌ها شده در وهله اول اطلاع‌رساني ضعيفي است كه براي فروش آنها در ايام قبل از برگزاري نمايشگاه بوده است. از طرفي دارندگان اين بن‌كارت‌ها و همچنين غرفه‌داران عملا اين بن‌كارت‌ها را غيرقابل استفاده دانستند. زيرا اكثر غرفه‌ها فاقد دستگاه كارت‌خوان هستند. براي يافتن پاسخ اين مشكل نيز به سراغ غرفه بانك پاسارگاد كه متولي ارائه اين بن‌كارت‌ها است، رفتيم. مسوول اين غرفه نيز گفت: اين مشكل ناشي از عدم هماهنگي وزارت ارشاد و بانك پاسارگاد است. زيرا مسوولان برگزاري نمايشگاه بايد به غرفه‌داران اعلام مي‌كردند براي دريافت دستگاه كارت‌خوان به غرفه بانك پاسارگاد مراجعه كنند، اما اين كار را نكردند. به گفته وي، تاكنون دويست دستگاه كارت‌خوان به غرفه‌داران تحويل داده شده است و ساير غرفه‌داران نيز بايد براي دريافت اين دستگاه‌ها به غرفه بانك پاسارگاد مراجعه كنند. اين در حالي است كه غرفه‌داران معتقدند بارها به غرفه بانك پاسارگاد مراجعه كرده‌اند، اما پاسخي در اين رابطه دريافت نكرده‌اند. شنيده‌ها حاكي است كه قرار بر اين بوده دومين نمايشگاه ملي رسانه‌هاي ديجيتال از 21 تا 29 مهرماه برگزار شود. اما تاريخ برگزاري نمايشگاه تغيير كرده و اين تغيير اندكي دير به اطلاع غرفه‌داران و مردم رسيده است. در نتيجه غرفه‌داران سرگردان شده و نتوانسته‌اند آن طور كه بايد مقدمات حضور در نمايشگاه را فراهم كنند. طبق اعلام يكي از غرفه‌داران اين نمايشگاه، علاوه بر اين مشكل، اطلاع‌رساني در سطح نمايشگاه نيز بسيار ضعيف بوده و نه تنها مسيرهاي نمايشگاه به درستي مشخص نشده است، بلكه چيدمان غرفه‌ها نيز چندان مناسب نيست.
غرفه‌هاي خلوت
در بين غرفه‌هاي مختلفي كه در اين نمايشگاه حضور دارند تنها دو غرفه نرم‌افزارهاي گوشي تلفن‌همراه و بازي‌هاي رايانه‌اي تا حدودي شلوغ و پرمراجعه هستند و ساير غرفه‌ها تقريبا خلوت هستند. در بخش نرم‌افزارهاي موبايل نيز غرفه گوشي‌هاي نوكيا كه به معرفي نرم‌افزارهاي گوشي‌هاي سري N، E و برخي مدل‌هاي محدود مي‌پرداخت تا حدودي ميزبان مراجعان بود.
در بخش بازي‌هاي رايانه‌اي نيز كه به دو بخش بازي‌هاي رايانه‌اي و بازي‌هاي سالم دسته‌بندي شده بود شاهد حضور كودكان هستيم كه در تايم‌هاي زماني كوتاه مي‌توانستند بازي كنند. البته تمام بازي‌ها خارجي بودند و غير از بازي لطفعلي‌خان زند كه البته هيچ استقبالي نيز از آن نشده بود بازي ايراني ديگري به چشم نمي‌خورد. شايد بهتر بود مسوولان اين بنياد با معرفي بهتر بازي‌هاي ايراني به هدف خود كه طبق اعلام مسوولان آن معرفي بازي‌هاي ايراني است توجه مي‌كردند.
در بخش بازي‌هاي سالم نيز بازي بوكس كه بازي تقريبا خشني است مورد استقبال قرار گرفته بود. مسوول اين غرفه در پاسخ به اين سوال كه چرا بازي‌هاي خشن در چنين غرفه‌اي ارائه مي‌شود؟ گفت: ناچاريم به نياز مصرف‌كنندگان پاسخ دهيم.
در بخش كودكان اين نمايشگاه همچنين ربات‌هايي وجود دارند كه مي‌توانند با كودكان پس از يك شارژ ده‌دقيقه‌اي صحبت كنند. اما هر چه منتظر شديم اين شارژ ده‌دقيقه‌اي به اتمام نرسيد و پس از گذشت نيم ساعت ربات سخنگو به حرف نيامد.
جالب اينجا است كه كودكان نيز استقبال چنداني از اين ربات‌ها نكردند. البته ربات ديگري در اين نمايشگاه حضور داشت كه تنها براي نواختن موسيقي‌هاي انقلابي طراحي شده بود. اين ربات تك‌كاره نيز به موزه برج آزادي تعلق داشت و توليد شركت فن‌آموز تجهيز آسياست. مسوول اين غرفه در اين مورد گفت: در‌حال‌حاضر اين ربات تنها مي‌تواند آهنگ‌هاي انقلابي را بنوازد.
به هر حال اين نمايشگاه با ايرادات و انتقادات زيادي كه به آن وارد است در حال برگزاري است و تا 10 آبان‌ماه به فعاليت خود ادامه مي‌دهد.
شايد طي سال‌هاي آينده شاهد برگزاري اين نمايشگاه در سطح كيفي بهتر ‌باشيم.
 سه شنبه 7 آبان 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: دنياي اقتصاد]
[مشاهده در: www.donya-e-eqtesad.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 2070]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن