تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 11 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هرکس نماز را سبک بشمارد ، بشفاعت ما دست نخواهد یافت.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1836456102




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

چگونه كمتر خشمگين شويم؟


واضح آرشیو وب فارسی:قدس: چگونه كمتر خشمگين شويم؟
سيد علي طباطبايي

قبل از ورود به بحث امروز، يك سري مي زنيم به كلاس شيمي نوجواني و يك آزمايش كوچك را با هم پيش مي بريم. لطف كنيد يك كودك ناز و مهربان و دوست داشتني را برداريد، به آن كمي غرور اضافه كنيد، مقداري هم علاقه به تجربيات نو بيفزاييد، سپس كلي تغيير و تحولات جسمي دوران بلوغ را هم داخل آن بريزيد، والديني كه هيچ علاقه اي به تغيير فرزندشان ندارند هم به معجون اضافه كنيد، دست آخر هم دوستان جديد و استرس درس و يك دنياي كاملاً متفاوت را به مقدار لازم به ظرف بيفزاييد، دست آخر هم نوبت به اكسير نهايي؛ يعني هيجانات روحي نوجواني مي رسد... هنوز هم مي توان ادامه داد، ولي قبول كنيد كه هر ظرفي بود تا همين مرحله يا منفجر شده بود، يا ذوب شده بود و يا حداقل سرريز شده بود. پس خيلي هم تعجب ندارد كه يك نوجوان گاهگاه از كوره در برود و استرسهاي خودش را با خشم تخليه كند. ما قبلاً هم درباره كنترل خشم با شما صحبت كرده ايم و حسابي تاكتيكهاي ابراز سالم خشم را براي شما تشريح كرده ايم. اما امروز مي خواهيم يك قدم عقب تر بگذاريم و اصلاً ببينيم كه...
همان طور كه گفتيم، خشم مثل سوپاپ اطمينان ديگ بخار است كه به شما كمك مي كند انرژيهاي منفي كه درون شما جمع شده است را تخليه كنيد. پس بهترين راه براي پيشگيري از بروز خشم اين است كه از توليد و تجمع اين انرژيهاي منفي جلوگيري كنيد.
گام نخست: سعي كنيد در طول شبانه روز حتماً به اندازه كافي بخوابيد. كم خوابي يكي از عوامل مهم تحريك پذيري است و به شما اجازه نمي دهد كه در شرايط فشار با دقت فكر كنيد. در هنگام خواب است كه عضلات بدن شل مي شوند و بسياري از تنشهاي جسماني و رواني تخليه مي شوند و ظرفيت شما را در برابر تنشهاي جديد افزايش مي دهند.
گام دوم: در برنامه روزانه و يا حداقل هفتگي خودتان حتماً يك تفريح مورد علاقه تان را جا دهيد. قدم زدن، ورزش كردن، گذراندن وقت با دوستان و خانواده، خريد، تماشاي فيلم و خيلي كارهاي آرامش بخش ديگر مي توانند اين نقش را در زندگي شما ايفا كنند. معمولاً كساني كه حداقل در قسمتي از برنامه كاري خودشان كاري را انجام مي دهند كه دوستش دارند كمتر عصباني مي شوند.
گام سوم: سعي كنيد خشم و علايم بروز آن را بشناسيد. اين از آن جهت مهم است كه هرگاه متوجه عود آن شديد، مي توانيد به سرعت خودتان را از محيط استرس زا دور كنيد تا از عصبانيت شما پيشگيري شود. البته اين كار تمرين زيادي مي طلبد و خود شما هم بايد به عصباني نشدن پايبند باشيد. اينكه بتوانيد در هنگام شروع عصبانيت، خودتان را قانع كنيد كه واكنشي نشان ندهيد و در عوض موضوع را تغيير دهيد، كار بسيار بزرگي است.
گام چهارم: هنر تمركز را تجربه كنيد. گرچه يوگا و ذن ممكن است براي بسياري از مردم كمك كننده باشد، ولي مطمئناً تنها راه تمرين تمركز نيستند. شما ممكن است با نوشتن و يا حتي يادآوري يك خاطره خوب خودتان موفق شويد، مقدار زيادي از انرژي منفي خودتان را با انرژي مثبت تصوراتتان خنثي كنيد. اما از همه اينها بهتر تمرين تمركز در نماز است. نماز فرصت بسيار خوبي است تا شما هنر تمركز خودتان را صيقل دهيد و مواقع لزوم به كار ببنديد.
گام پنجم: سعي كنيد عوامل تنشهاي زندگي تان را شناسايي كنيد و صادقانه، قاطعانه و محترمانه با آنها برخورد كنيد پيش از آنكه احساسات شما به خشم تبديل شود. معمولاً استرسها از تفاوت ميان انتظارات ما و شرايط موجود در محيط ايجاد مي شوند، پس روش مبارزه با استرس بسيار واضح و مشخص است، يا بايد توقعاتمان را كم كنيم و يا بايد محيط را تغيير دهيم. براي اصلاح توقعاتمان كافي است منطقي فكر كنيم و قبول كنيم كه هميشه آن چيزي كه مورد علاقه ماست، فراهم نخواهد شد. در عوض بايد سعي كنيم تا جاي ممكن با تلاش و مذاكره خواسته هاي خود را در محيط فراهم كنيم.
 سه شنبه 7 آبان 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: قدس]
[مشاهده در: www.qudsdaily.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 1069]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن