تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 11 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هركس به خدا و روز قيامت ايمان دارد، بايد سخن خير بگويد يا سكوت نمايد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1836646113




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

حضور چشمگير ترك‌‏ها در نمايشگاه نساجي براي ورود به بازار ايران؛ وزارت صنايع بدون چاره‌‏انديشي


واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: حضور چشمگير ترك‌‏ها در نمايشگاه نساجي براي ورود به بازار ايران؛ وزارت صنايع بدون چاره‌‏انديشي


تهران- خبرگزاري كار ايران
محصولات صنعت نساجي ايران كه تا سه دهه گذشته يكي از عمده‌ترين اقلام صادراتي ايران به بازارهاي اروپايي بوده است، هم‌اكنون حتي توان توليد براي بازار داخلي خود را ندارد.

به گزارش ايلنا، تا چندي پيش صنعت نساجي ايران يكي از صنايعي بود كه توليدات آن در بازارهاي معتبر دنيا جايگاهي در خور توجه داشت تا جايي كه سهم عمده‌اي از بازار پارچه كشورهاي اروپايي را به خود اختصاص مي‌داد؛ اما در شرايط فعلي به دليل پاره‌اي از شرايط، اين صنعت حتي در داخل كشور حرفي براي گفتن ندارد، زيرا بسياري از واحدهاي نساجي در حال تعطيلي است.
اين امر با برگزاري نمايشگاه صنايع نساجي در تهران به گونه‌‏اي ديگر به نمايش درآمد، حضور فعال شركت‌‏هاي تركي و چيني در نمايشگاه نساجي نشان داد كه توليد‌‏كنندگان داخلي توان رقابت با توليد‌‏كنندگان ساير كشورها را ندارند و به زودي در بازار نساجي با توجه به عزم توليد‌‏كنندگان كشور دوست و همسايه تركيه از لباس‌‏هاي تركي اشباع خواهد شد.
در نمايشگاه نساجي كه هفته پيش در تهران برگزار شد، شركت‌‏كنندگان تركيه در كنار شركت‌‏هاي چيني حاضر در نمايشگاه نشان دادند كه خود را براي انتفاع از بازار ايران آماده كرده‌‏اند و دراين فرصت كه وزارتخانه تلاشي براي نجات اين صنعت نمي‌‏كند، اين گروه سود خود را خواهند برد.
طي سال‌‏هاي گذشته مسايل مختلف از جمله باز پس‌‏گيري وام‌‏هاي اعطايي به اين صنعت به يورو شوك اصلي را به اين صنعت وارد كرد و در كنار فرسوده بودن ماشين آلات و رقابت با رقبا عرصه را براين صنعت تنگ‌‏تر از پيش شد و هر چند كه چندي پيش برخي اخبار اعلامي از سوي وزارتخانه از باز پس‌‏گيري وام‌‏هاي اعطايي به صنايع به دلار خبر داد اما به نظر نمي‌‏رسد اين امر نيز بتواند ضرر وارده به اين صنعت را آنچنان كه بايسته است جبران كند.
در اين بين حضور چشمگير توليدكنندگان تركي در بازار ايران كه بنا به اظهارات خودشان قصد دارند تا در دوئل ميان تركيه و چين فاتح رقابت بوده و بازار ايران را از آن خود كنند، حاكي از يك برنامه‌‏ريزي سنجيده شده دارد كه البته اين امر هنوز با هيچ واكنشي مواجه نشده و تا چندي ديگر شاهد جايگزيني تركيه‌‏اي‌‏ها به جاي چيني‌‏ها خواهيم بود. هر چند كه برخي از كارشناسان نساجي حضور تركيه را با توجه به كيفيت محصولاتشان بهتر از چين مي‌‏دانند اما جلوي شكوفايي صنايع نساجي ايراني را خواهد گرفت.
در اين راستا گولشن، مدير شركت گولجمان تركيه كه در نمايشگاه نساجي به همراه ديگر هم صنف‌‏هاي تركيه‌‏اي خود درخشيده و در تدارك قبضه بازار نساجي ايران است با تأييد آمادگي نساجي تركيه براي حضور چشمگير در بازار ايران گفت: يك سال است كه در بازار ايران حضور داريم و مي‌‏خواهيم مشتريان خود را افزايش دهيم.
وي افزود: بازار ايران پل ارتباطي خوبي با آسياي دور است و به خوبي مي‌‏دانيم كه پارچه‌‏هاي ايراني از چين وارد مي‌‏شود بنابراين تقابل در بازار ايران ميان تركيه و چين است.
گولشن كيفيت پارچه‌‏هاي تركيه‌‏اي را بسيار بهتر از پارچه هاي چيني خواند و اظهار داشت: شانسي براي اخذ بازار با توجه به قيمت پارچه نداريم اما بر روي كيفيت مطمئن هستيم.
وي واردات تركيه به ايران را بيشتر در حوزه لباس زنانه عنوان كرد و گفت: بازار ايران تشنه لباس است و تركيه مي‌‏تواند با توجه به كيفيت لباس اين بازار را از دست چيني‌‏ها خارج كند.
همچنين سليمان گرسوي، نماينده شركت مولير تركيه نيز با بيان اين كه 6 سال است كه درايران فعاليت مي‌‏‌‏كند، گفت: به صورت رسمي لباس به ايران وارد نمي‌‏كنيم و بيشتر براي مشتريان خاص خود لباس مي‌‏آوريم.
وي با گلايه از گران بودن تعرفه‌‏هاي ايران گفت: براي واردات لباس به ايران گمركي زيادي پرداخت مي‌‏كنيم و زماني كه به بازار عرضه مي‌‏شود براي ايجاد فضاي رقابت مجبور هستيم ارزان‌‏تر بفروشيم.
در اين بين هرچند كه توليد‌‏كننده‌‏هاي ترك از بازار بكر ايران رضايت دارند اما توليد‌‏كننده‌‏هاي داخلي از مجموعه سياست‌‏هاي اتخاذ شده براي بخش نساجي گلايه دارند و اعتراضات خود را با زبان ديگري اعلام مي‌‏كنند.
دراين راستا رئيس هيات مديره يك شركت توليدكننده كت وشلوار در نمايشگاه نساجي گفت: با وجود سرمايه درگردش بالاي اين صنعت، بانك‌‏ها شرايط را درك نكرده و تسهيلات اعطايي خود را قطع كرده‌‏اند.
وي با گلايه از بي‌‏كيفيت بودن پارچه ايراني افزود: اين امر موجب شده به سراغ پارچه‌‏هاي خارجي برويم كه با توجه به عدم تسهيلات‌‏دهي كار را بسيار سخت كرده است.
همچنين مدير فروش يك برند معروف كت و شلوار نيز در گفت‌‏وگو با خبرنگار ايلنا درباره موانع توليد در ايران گفت: مشكل اصلي در بحث توليد و كلاً صنعت نساجي حضور دست‌‏هاي پنهان در قاچاق غير قانوني لباس و پارچه است كه باعث شده صنعت نساجي ايران رشد نكند.
وي ادامه داد: صنعت نساجي ايران فرسوده است و اگر بتوان تكنولوژي‌‏هاي روز را در آن وارد كرد مي‌‏توان به حضور دوباره ايران اميدوار بود.
اين مديرفروش تصريح كرد: از سوي ديگر مسايل سياسي و توقيف كارت‌‏هاي بازرگاني به دليل عدم پرداخت ماليات و همچنين عدم گشايش LC به دليل نوسانات بازار مشكلات ديگري را به وجود آورده‌‏اند.
صاحب يك واحد توليدي نساجي درخصوص مشكلات واحدهاي نساجي كشور نيز گفت: زمستان سال گذشته، يكي از مشكلات عمده تعطيلي واحدهاي نساجي بود با توجه به اينكه سرماي زمستان گذشته بسيار سنگين و طولاني شد، مسؤولان براي تامين سوخت واحدهاي مسكوني اقدام به كاهش سهميه سوخت واحدهاي توليدي كردند كه اين مساله براي واحدهاي توليدي و صنعتي مشكل‌آفرين شد.
كاهش نقدينگي در سال جاري، عدم توليد مناسب در سال گذشته، تعطيل شدن واحدهاي صنعت نساجي، مشكل تامين سوخت در زمستان و... از جمله مشكلاتي است كه براي كاهش صادرات محصولات نساجي ايران به بازارهاي اروپايي عنوان مي‌شود، اما محمد مروج، رييس هيات مديره انجمن صنعت نساجي ايران پيش ازاين در اظهار نظري علاوه بر اين فاكتورها به نحوه اداره اقتصاد كشور اشاره كرده و گفت: مشكل واحدهاي توليدي ناشي از تزريق درآمدهاي نفتي به اقتصاد كشور است.
وي افزود: با افزايش قيمت نفت شرايط اقتصادي نامناسب مي‌‏شود و درست زماني‌كه قيمت نفت در بازارهاي جهاني كاهش مي‌‏يابد، توليد در كشور رونق مي‌گيرد.
رييس هيات مديره انجمن صنايع نساجي با اشاره به مشكل تامين مواد اوليه از سوي واحدهاي توليدي و تعيين غير منطقي تعرفه واردات نخ و پنبه تصريح كرد: در حالي كه واحدهاي توليدي با سياست‌هاي ناصحيح بانك مركزي با مشكل تامين نقدينگي براي تهيه مواد اوليه مواجه هستند، تعرفه واردات نخ از سوي دولت 10‌ درصد و تعرفه واردات پنبه به عنوان ماده اوليه توليد در صنعت نساجي 15‌درصد تعيين شده كه اين امر موجب توقف توليد و رونق بازار واردات مي‌شود.
مروج با انتقاد از سياست‌هاي بانك مركزي در ارائه تسهيلات نيز گفت: از زماني كه بانك‌ها براي پرداخت تسهيلات به توليدكنندگان نمي‌توانند از منابع بانك مركزي استفاده كنند و فقط ملزم هستند از منابع مالي خود به واحدهاي توليدي تسهيلات ارائه كنند، واحدهاي توليدي با مشكل مواجه شده‌اند.
وي با اشاره به عرضه پوشاك چيني در بازار افزود: كم‌‏اظهاري واردكنندگان پارچه و پوشاك و ورود كالاي قاچاق منجر شده تا صنعت نساجي در كشور با كاهش ظرفيت توليد و تعطيلي مواجه شود.
مسائل و مشكلات متعدد منجر شده تا صنعت نساجي ايران در توليد با مشكلات عمده‌اي مواجه شود و سهم خود را از بازار صادراتي كشورهاي اروپايي از دست بدهد.
پايان پيام

كد خبر: 453654
 شنبه 4 آبان 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايلنا]
[مشاهده در: www.ilna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 220]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن