واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: /ديروز،امروز و فرداي عدالتخواهي درجنبش دانشجويي/ مسوول بسيج دانشجويي دانشكده حقوق وعلوم سياسي دانشگاه تهران: مطالبه عدالت بايد به فرهنگ عمومي جامعه تبديل شود
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: سياسي
مسوول بسيج دانشجويي دانشكده حقوق و علوم سياسي دانشگاه تهران اظهار كرد: پس از گذشت سي سال از انقلاب به اين نتيجه رسيدهايم كه براي طراحي مانيفست حركت جنبش دانشجويي مسلمان راهي جز پيگيري بحث عدالتخواهي وجود ندارد؛ چرا كه با رصد كردن بيانات مقام معظم رهبري در طول دو سال گذشته ايشان به بحث عدالتخواهي تاكيد كردهاند.
به گزارش خبرنگار سياسي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اميرحسين ثابتي در نشستي با عنوان «ديروز، امروز و فرداي عدالتخواهي در جنبش دانشجويي» كه بعدازظهر امروز (دوشنبه) در دفتر بسيج دانشجويي اين دانشكده برگزار شد، با اشاره به فلسفه برگزاري اين برنامه گفت: مقام معظم رهبري در سال گذشته فرمودند كه دانشجويان گفتمان عدالتخواهي را روي كار آوردند اين سخن جداي از ظاهر اين جمله، پيام مهمي مبني بر اينكه دانشجويان هر كاري را بخواهند ميتوانند انجام دهند و اين مسير را به درستي انتخاب كردند. همچنين ايشان در جاي ديگري دهه چهارم انقلاب را دهه پيشرفت و عدالت ناميدند كه اين موضوع صحهگذاري بر گفتمان عدالت خواهي است. بر اين اساس مطالبه عدالت بايد به فرهنگ عمومي جامعه تبديل شود كه براي پيگيري اين موضوع ميتوان از همين مكان يعني گرد هم آوردن تشكلهاي دانشجويي شروع و آن را تبديل به فرهنگي در جامعه كرد.
اين فعال دانشجويي خاطر نشان كرد: با نگاهي به گذشته ميتوان دريافت كه عدالتخواهي در جنبش دانشجويي از سال 32 با شهيد شدن سه دانشجوي دانشكده فني آغاز و تاكنون ادامه پيدا كرده است اما آنچه كه امروز احساس ميشود اين است كه در طول سه سال گذشته اين موضوع تبديل به فرهنگي شده است.
وي ادامه داد: دولت اصلاحات آرمانش را تحقق جامعه مدني و همچنين توسعه اقتصادي ميدانست اما حداقل دولت نهم در سخن، عدالت خواهي را مطرح ميكند كه اين موضوع شجاعت خاصي ميخواهد. اينكه فردي علمي را به نام عدالتخواهي در دست گيرد و فرياد زند شجاعت بسياري خواسته و ما نبايد وي را تنها گذاشته بلكه بايد به او كمك كنيم.
ثابتي خاطر نشان كرد: اما در مواقعي در همين دولت عدالتخواه و آرمانخواه كارهايي همچون بحث وزير كشور و آبروريزيهاي صورت گرفته رخ ميدهد. در اين موضوع مطرح ميشود كه مگر اين دولت آرمانخواه نيست پس چرا وزير كشورش اين طور است و چراهاي ديگر؟
مسوول بسيج دانشجويي دانشكده حقوق و علوم سياسي دانشگاه تهران با تاكيد بر اينكه طرح گفتمان عدالت توسط دولت يك شجاعت بود و قابل انكار نيست، گفت:اينكه فردي بعد از 16 سال اين سخنان را ميزند شجاعتي ميخواهد اما بايد توجه كرد كه ممكن است در همين زمينه آفتي گريبانگير شود كه يك روز در قالب وزير كشور و روز ديگري در قالب شخص ديگري باشد با اين وجود مسير در حال طي شدن به سمت قله است و بايد در اين مسير ما كمك كنيم.
وي خاطر نشان كرد: نبايد اين گونه باشد كه بعد از سه سال برخي نقاب عدالتخواهي را به صورت زده و جلو بيايند خيلي از افراد صاحب اين گفتمان نيستند و از آنجايي كه ميبييند اين سخنان خوش رنگ و لعاب است صحبت از عدالتخواهي ميكنند ولي آنها اگر دوباره كشور را در دست گيرند همين عدالت را با خاك يكسان ميكنند.
ثابتي ادامه داد: اگر روزنامهاي در بحث كردان متمركز ميشود آن روزنامه در پرونده هاوايي و امثال اينها كجا بود؟ اين در حالي است كه برخي از آنها به همين روش دكترا گرفته و عضو هيات عملي شدهاند.
اين فعال دانشجويي در ادامه با تاكيد بر اينكه گفتمان عدالت هنوز در كشور حاكم نشده، بلكه جاري شده است، گفت: مدير مسوول سايت عدالتخانه اخباري را به نقل از برخي خبرگزاريها و رسانهها راجع به متهم هستهيي منتشر ميكند ولي مديرمسوول اين سايت محكوم ميشود آيا به دليل آنكه پشت پرده اين سايت هيچ كسي نيست بايد با آن برخورد شود.
ثابتي با بيان اين كه در تجمع سال گذشته تشكلهاي دانشجويي در مقابل قوه قضائيه قاضي مرتضوي قولهايي را به دانشجويان داد، مدعي شد كه تاكنون به آن قولها عمل نشده است.
اين فعال دانشجويي گفت:در بحث پرونده دانشگاه آزاد تاكنون دانشجويان در اين زمينه پيگير بودهاند اما تا كي آنها بايد دنبال اين پرونده باشند؟
به گفته وي سليمي نمين چندين بار مداركي را به برخي مسوولان قضايي ارائه كرده اما تاكنون جوابي دريافت نشده است يا اينكه هر بار برنامهاي با موضوع بررسي عملكرد دانشگاه آزاد با حضور ايشان برگزار ميشود عدهاي براي بر هم زدن آن برنامه حاضر ميشوند و اين در حالي است كه زاكاني اسنادي را درباره دانشگاه آزاد ارائه كرده اما سايتش را فيلتر كردهاند.
اين فعال دانشجويي ابراز عقيده كرد كه اگر بحث دانشگاه آزاد به نتيجه نرسد مردم به نظام بدبين ميشوند. جاسبي تا كي ميخواهند خود را پنهان كنند برنامهاي نبوده كه در آن افراد وابسته به دانشگاه آزاد آن را به هم نريزنند.
ثابتي اظهار كرد: رييس جمهور از تريبوني برخي مفاسد را مطرح ميكند. رييس جمهور در مراسم توديع و معارفه بانك مركزي مسائلي را مطرح كردند مبني بر اينكه اگر كشاورزي پرداخت وامش يك ماه عقب بيفتد همه او را توبيخ ميكنند اما فردي 110 ميليارد وام گرفته و سپس در مسكن سرمايهگذاري ميكند او را دستگير نميكنند. پس از اين سخنان بود كه خبر دستگيري اين فرد اعلام شد اما اگر رييس جمهور در جلسه اين سخنان را بيان نميكرد آيا اين اتفاقات ميافتاد.
وي با بيان اين عقيده كه بحث دانه درشتها در قوه قضاييه كليشه شده است و مسوولان اين دستگاه در دانشگاه حاضر نشده و به دانشجو پاسخ نميدهند، گفت: اين در حالي است كه آقاي احمدينژاد در دانشگاه آمد و حتي عكسش را آتش زدند.
به گزارش ايسنا، مسوول بسيج دانشجويي دانشكده حقوق و علوم سياسي دانشگاه تهران با اشاره به دريافت تسهيلات صد ميليون توماني نمايندگان مجلس گفت: تاكنون هيچ پاسخ قانع كنندهاي دراين زمينه دريافت نشده است. سخن ما اين است كه طبق فرموده حضرت علي مسوولان بايد همچون ضعيفترين مردم زندگي كنند. مسوولان در رابطه با دريافت 20 ميليون تومان براي خريد ماشين چه پاسخ قانع كنندهاي دارند؟ آقايون اصولگرا بايد پاسخ دهند آنها قبل از انتخابات حرف از معيشت مردم ميزنند اما امروز از اين تسهيلات استفاده ميكنند.
ثابتي با تاكيد بر اينكه ديدار دانشجويان با رييس جمهور از گذشته بيشتر شده است، گفت: در آخرين ديدار هنگامي كه يكي از دانشجويان با لفظ تندي از رييس جمهور انتقاد كرد وي در جواب گفت كه بنده افتخار ميكنم كه هنوز دانشجوياني با انتقادات آرمانخواهانه وجود دارند و اين نقطهي اميدي براي ماست. رييس جمهور و دولت نه تنها از اين انتقادات ناراحت نميشوند بلكه استقبال ميكنند. بايد قدر اين فرصت را دانسته و آن را از دست ندهيم.
وي با تاكيد بر اينكه اصولگرايي يك مكتب آرماني است، گفت: ما اگر در جايي احساس كنيم به خوبي وارد آن موضوع شده و برنامهاي اين چنيني را تشكيل ميدهيم. ما از اين دولت و به افراد ديگر نقد داشته و آن را مطرح ميكنيم.
ثابتي همچنين در پايان خاطر نشان كرد: اين برنامه از اين جهت كه ما خود را صاحب گفتمان عدالت ميدانيم برگزار شده است؛ از اين رو هر از چندگاهي تذكر به مسوولان ميدهيم اما اگربحث دفاع از آرمانها و گفتمان انقلاب باشد اولين كساني كه پاي اين گفتمان ميايستند همين افراد هستند.
انتهاي پيام
دوشنبه 29 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 169]