تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 9 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):دعاى شخص روزه‏دار هنگام افطار مستجاب مى‏شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1835551456




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

طرح اوليه «مجمع مشاوران»


واضح آرشیو وب فارسی:ايتنا: طرح اوليه «مجمع مشاوران»
ايتنا - سعيد احمدي پويا - در سازمان‌هاي كه مديران‌ آنها در يك ساختار شبه‌دموكراتيك بر مسند قدرت تكيه زده‌اند، راهكار مناسبي براي ارتباط پايين به بالا در ساختار سازمان آنها وجود ندارد و نياز به حضور زيرمجموعه، فقط در موسم انتخابات احساس مي‌شود.

براي همين هيچ‌گاه پتانسيل و توانايي فكري افراد زيرمجموعه در تصميم‌گيري‌ها به كار گرفته‌ نمي‌شود. افراد هيچ‌گاه احساس تعلق به آن مجموعه نمي‌كنند و در بزنگاه منفعت شخصي را بر مصلحت سازماني ترجيح مي‌دهند.
در اين‌گونه مجموعه‌ها، در بهترين حالت نتيجه انتخابات، به مسند نشستن افراد دلسوز و متفكر با پتانسيل فكري محدود است در حالي كه اگر ارتباط انتقال ايده و فكر، جهتي پايين به بالا داشت، مديران آن مجموعه از پتانسيل نامحدودي مي‌توانستند بهره‌ بگيرند.

با مقدمه فوق، پيشنهاد طرحي داده مي‌شود كه نمايندگان منتخب مشاوران در اولين دوره آن را پايه‌گذاري كنند تا بدين‌سان، شاخه مشاوران به پويايي و بالندگي مطلوب برسد.

اين نكته كه مشاوران فقط در ايام انتخابات، نمايندگان خويش را ببينند، ضرري دوسويه دارد.
ضرر مشاوران اين‌است كه نمي توانند از امكانات و توانايي‌هاي سازمان در جهت منافع خويش و بالا بردن موقعيت علمي و صنفي خود استفاده كنند.
ضرر نمايندگان هم اين‌است كه در هيئت‌مديره در برابر 18 نماينده مجرب و كاركشته شاخه‌هاي شركت‌ها و فروشگاة‌ها منفعل مي‌شوند و نمي‌توانند ايده‌هاي كارشده و قابل طرح در هيئت‌مديره داشته باشند و شايد ناگزير به دام باندهاي صنفي و گروهي بيفتند.

طرح مذكور كه يك پيشنهاد اوليه است و بايد در چالش با نظرات ساير مشاوران بالنده و بهينه شود، «مجمع‌مشاوران» نام دارد.
اين ساختار يك ساختار داخلي در شاخه مشاوران است كه سعي در بهينه‌سازي روابط مشاوران با نمايندگانشان دارد و هيچ منافاتي با اركان‌ها و ساختار رسمي سازمان نظام‌صنفي ندارد.

مشاوران با حضور در اين مجمع، توانايي‌ها و پتانسيل‌هايي كه در ارتباط با نهادهاي علمي و صنفي دارند، مطرح مي‌كنند و با بهره‌گيري از آن، كل اعضاء به يك منفعت جمعي دست مي‌يابند.
بر اساس اين طرح، مشاوران، در روال عادي هر ماه يك جلسه عادي دارند و در صورت تقاضاي يكي از دو نماينده منتخب و يا نسبتي از مشاوران – به عنوان مثال 5/2 - جلسه اضطراري گذاشته‌ مي‌شود.

دستور جلسات توسط هيئت‌دبيران مجمع كه مي‌تواند متشكل از دو نماينده و تعدادي از مشاوران – به انتخاب مجمع – باشد، براي هر جلسه تعيين مي‌شود و از قبل براي اعضاء ارسال مي‌شود.
مصوبات مجمع با رأي اكثريت نمايندگان رسميت مي‌يابد و نمايندگان ملزم هستند تا مصوبات مجمع را به صورت طرح در هيئت مديره مطرح كنند.

مجمع مي‌تواند در دستوركارخود، مدت زماني را به يك «ارائه علمي» اختصاص دهد كه هر ماه توسط تعدادي از مشاوران تهيه و تنظيم مي‌شود. مجمع مي‌تواند طرحي را تنظيم و به تصويب برساند كه بر اساس آن «طرح تنظيم رتبه‌بندي مشاوران» با جزئيات تبيين شود. اين ارائه‌هاي علمي و امتيازهايي كه مشاوران به يك ارائه مي‌دهند، مي‌تواند آيتمي براي ارتقاء رتبه مشاوران باشد.

مجمع مي‌تواند در فرايند عضوگيري اعضاء حقيقي مشاركت كند و تا آن‌جا كه اساسنامه سازمان اجازه مي‌دهد، اين روال را دقيق‌تر كند و فرايند آزمون مشاوران را بهينه كند.
مجمع مي‌تواند در دستوركارخويش زماني را براي طرح مشكلات صنفي اعضاء بگذارد تا براي مشكلات اعضاء به صورت جمعي چاره‌جويي كند و اگر مشكل حادي پيش بيايد، توسط نمايندگان مشاوران با اعضاء باتجربه هيئت‌مديره مطرح شود تا آنها بتوانند براي آن مسئله راهي پيشنهاد كنند.

بدين ترتيب حس تعلق مشاوران به سازمان‌نظام‌صنفي افزايش مي‌يابد و يك رابطه برد – برد بين سازمان و اعضاء حقيقي شكل مي‌گيرد.

مجمع مي‌تواند با نمايندگان شاخه مشاوران در باقي استان‌ها ارتباط برقرار كنند تا از آن براي تقويت روابط صنفي و علمي بهره‌گرفته شود.

لازم به ذكر است كه اين طرح ، يك طرح خام و يك پيشنهاد اوليه است كه مي‌تواند توسط نمايندگان منتخب مشاوران، اجرايي شود و با نظرات و ايده‌هاي ساير مشاوران بهينه گردد.
 چهارشنبه 24 مهر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايتنا]
[مشاهده در: www.itna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 63]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن