تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 10 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بار خدايا! حسن و حسين را دوست بدار و دوستداران آن دو را نيز دوست بدار.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1835993424




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

بر خلاف مصوبه فدراسيون تمام دوربين‌ها در آزادي بودندكفاشيان:دستور دفتر رييس‌جمهور بود


واضح آرشیو وب فارسی:دنياي اقتصاد: بر خلاف مصوبه فدراسيون تمام دوربين‌ها در آزادي بودندكفاشيان:دستور دفتر رييس‌جمهور بود
گروه ورزش- حق پخش تلويزيوني مسابقات فوتبال در اكثر كشورهاي جهان به صورت يك موضوع قابل قبول و البته طبيعي مورد تاييد است و از اين جهت است كه اقتصاد در فوتبال اين گونه رونقي قابل توجه دارد.


در كشورهاي اروپايي و حتي همين كشورهاي آسيايي كه چند سالي است ليگ حرفه‌اي را به راه انداخته‌اند، مشاركت و تعامل تلويزيون با باشگاه‌ها در حد مطلوب است و از اين رهگذر هم باشگاه‌ها و هم تلويزيون به منافع مورد نظر خود دست مي‌يابند. ضمن اين كه در تعدادي از كشورها هم باشگاه‌ها تلويزيون خصوصي دارند و به بهترين شكل از ورزش بهره‌برداري‌هاي مختلف مي‌كنند. مساله نيز بسيار ساده است. باشگاه‌هاي ورزشي اعم از فوتبال يا ساير رشته‌هاي مختلف ورزشي، ضمن انعقاد قرارداد با شركت‌ها و اسپانسرها درصدي از مبالغ دريافتي خود را به حق پخش تلويزيوني اختصاص مي‌دهند و در اين رهگذر هم باشگاه‌ها، هم تلويزيون و هم اسپانسرها منتفع مي‌شوند. به اين ترتيب باشگاه‌ها به مشكل اقتصادي بر نمي‌خورند و همچنين در پيشبرد اهداف فني خود نيز موفقيت حاصل مي‌كنند. چراكه حق پخش تلويزيوني اين امكان را به باشگاه‌ها مي‌دهد كه حتي تمرين‌ها و ساير فعاليت‌هاي يك باشگاه نيز انعكاس يابد و به اين ترتيب فوتبال در همه ابعاد خود رشد مي‌كند. اما متاسفانه اين روند در فوتبال ما و البته ساختار تلويزيون جايي ندارد و به همين دليل است كه مشكلات اقتصادي بسياري از باشگاه‌هاي فوتبال را فرا گرفته است. اما مهمترين نتيجه نامطلوبي كه از اين رهگذر به فوتبال ما مي‌رسد، ايرادهاي كنفدراسيون فوتبال آسيا است كه مشكلاتي را مثل عدم امكان حضور همه يا چهار باشگاه از كشورمان در ليگ قهرمانان آسيا را فراهم مي‌كند.
مشكلاتي كه فوتبال ايران تا همين چند ماه پيش داشت (و البته هنوز هم برخي از آنها وجود دارند) فوتبال كشورمان را حتي تا مرز تعليق نيز پيش برد. اما پس از آن فدراسيون و همچنين باشگاه‌ها با درك حساسيت موضوع همكاري با afc و فيفا را آغاز كردند تا خطرات احتمالي از دور و بر فوتبال ايران دور شود. پس از بلاتكليفي 18 ماهه فدراسيون كه عكس‌العمل فيفا را برانگيخت، در ماه‌هاي گذشته مسائلي همچون ايجاد شرايط مناسب، ورزشگاه‌ها براي برگزاري مسابقات مثل نور، استاديوم‌ها، لزوم عقد قرارداد با بازيكنان حرفه‌اي، ثبت باشگاه‌ها به عنوان شركت‌هاي خصوصي و به ويژه حق پخش تلويزيوني مسابقات باعث شدند فوتبال ايران باز هم خطر را زير گوش خود احساس كند كه چند مورد اين مشكلات تا حدودي رفع شده‌اند. اما هنوز داستان حق پخش تلويزيوني ادامه دارد و البته به نتيجه هم نرسيده است. اتفاقي كه اگر ادامه پيدا كند، فوتبال كشورمان را از حق مسلم خود يعني داشتن چهار نماينده در ليگ قهرمانان آسيا محروم مي‌كند. براي حل معضل بزرگ عدم حق پخش تلويزيوني مسابقات ليگ برتر اگرچه فدراسيون فوتبال گام‌هايي را برداشته است، اما اين مشكل همچنان از سوي متوليان سازمان صدا و سيما وجود دارد و آنها به اين راحتي حاضر به همكاري در اين خصوص نيستند و متاسفانه حتي در مقام پاسخگويي به تصميم خود نيز بر نمي‌آيند. به هر حال آنچه مشخص است صدا و سيما به عنوان يك نهاد دولتي علاقه چنداني به همكاري با باشگاه‌ها كه در حال خصوصي شدن و برآورده كردن انتظارات فيفا و afc هستند، ندارند و به اين ترتيب دود اين عدم همكاري بيش از همه به چشم فوتبال ايران مي‌رود. عضو هيات رييسه فدراسيون فوتبال هم اعتقاد دارد: پرداخت 10درصد حق پخش تلويزيوني ديدارهاي فوتبال، كمك خوبي براي باشگاه‌هاي كشور خواهد بود.
نصراله گنجعلي خاني مي‌گويد: صداوسيما سالانه 6‌هزار ميليارد ريال از محل پخش مسابقات فوتبال در ليگ برتر درآمد كسب مي‌كند كه اگر 600‌ميليارد ريال آن به باشگاه‌ها تزريق شود، مي‌تواند كمك خوبي براي بسياري از باشگاه‌هاي محسوب شود.
وي تاكيد مي‌كند: در صورتي كه اين اتفاق رخ دهد به هر يك از 18 تيم حاضر در ليگ برتر، بيش از 30‌ميليارد ريال كمك مي‌شود كه اين مبلغ مي‌تواند شرايط حال حاضر بسياري از تيم‌ها را تغيير دهد.
گنجعلي خاني با اشاره به اينكه فدراسيون فوتبال در تلاش است تا سهميه كشورمان را در ليگ قهرمانان آسيا به چهار تيم برساند، مي‌افزايد: تا زماني كه حقوق باشگاه‌ها از سوي پخش تلويزيوني مشخص نشود اين مهم صورت نخواهد پذيرفت.
عضو هيات رييسه فدراسيون فوتبال ادامه مي‌دهد: در جلسات هيات رييسه اين فدراسيون به اين نتيجه رسيديم كه صداو سيما با عدم پرداخت حق پخش مسابقات فوتبال به باشگاه‌ها، درصدد تلف كردن زمان است. به همين خاطر با تصميمات انجام شده مقرر شد از هفته هشتم ليگ برتر به جز دوربين پخش مستقيم از ورود تمامي‌دوربين‌هاي تلويزيوني به ورزشگاه‌ها جلوگيري شود و در صورتي كه صدا و سيما در آينده پاسخگوي اين مساله نباشد، از ورود دوربين‌هاي پخش مستقيم نيز به ورزشگاه‌ها جلوگيري به عمل خواهد آمد. اين در حالي است كه روز پنجشنبه تمامي‌دوربين‌هاي صدا و سيما در ورزشگاه آزادي حاضر بودند، نكته‌اي كه رييس فدراسيون فوتبال در پاسخ به آن مي‌گويد: به دليل نامه‌ دفتر رييس‌جمهور مبني بر تعويق در اجراي ممنوعيت ورود دوربين‌هاي متفرقه صدا و سيما به ورزشگاه‌ها اين هفته اين تصميم عملي نشد.
علي كفاشيان كه با ايسنا گفت‌و‌گو مي‌كرد، ادامه داد: چهارشنبه عصر هيات رييسه فدراسيون تصميم گرفت كه از بازي‌هاي هفته هشتم اجازه ندهد كه دوربين‌هاي متفرقه صدا و سيما وارد ورزشگاه‌ها شوند. پس از اعلام اين تصميم، از طرف دفتر رييس‌جمهور نامه‌اي براي فدراسيون فوتبال ارسال شد كه در اين نامه اعلام شده بود اين تصميم از اين هفته اجرا نشود و از هفته نهم اين تصميم اجرايي شود. اگر در اين هفته بتوانيم با صدا و سيما بر سر حق پخش تلويزيوني به توافق برسيم اين تصميم را لغو مي‌كنيم، در غير اين صورت به جد به دنبال اجرا كردن اين مصوبه خواهيم بود.
رييس خونسرد فدراسيون درباره نامه‌اي كه فدراسيون فوتبال درباره عدم همكاري صداوسيما به سازمان تربيت بدني ارسال كرده است، گفت: ما رونوشت اين نامه را براي سازمان بازرسي كل كشور و رييس سازمان صداوسيما هم ارسال كرده‌ايم. در اين نامه به روند كارهاي انجام گرفته اشاره شده و اعلام كرده‌ايم عدم توافق صداوسيما با فدراسيون فوتبال به معناي از دست رفتن سهميه فوتبال ايران در ليگ قهرمانان آسيا است كه اگر اين اتفاق بيفتد اين ناكامي‌ تبعات سياسي و اجتماعي بسياري براي ايران به همراه خواهد داشت. البته به غير از نامه فدراسيون، سازمان‌هاي مسوول ديگري هم چنين نامه‌اي را براي انجام پيگيري‌هاي لازم ارسال كرده‌اند.
وي در پاسخ به اين سوال كه استدلال صدا وسيما براي ندادن حق پخش تلويزيوني چيست، گفت: ما هنوز جوابي از صداوسيما دريافت نكرده‌ايم. چندين بار از «ضرغامي» درخواست وقت كرده‌ايم كه گويا ايشان وقت نداشتند. به همين دليل با معاون او جلسه داشتيم و مدارك و دلايل‌مان را ارائه كرديم، اما آنها هنوز هيچ جوابي به ما نداده‌اند كه بدانيم استدلال‌شان چيست.
كفاشيان افزود: چيزي كه اهميت دارد اين است كه نمايندگان AFC براي بررسي نهايي وضعيت فوتبال باشگاهي ايران يكشنبه به ايران مي‌آيند. اگر ما نتوانيم شرايط موردنظرشان را اجرا كنيم حذف سهميه‌هاي ايران از ليگ قهرمانان آسيا قطعي است. بنابراين اميدواريم در هفته جاري بتوانيم با صداوسيما به توافقي برسيم.
عدم پرداخت حق پخش تلويزيوني مسابقات تنها به فوتبال اختصاص ندارد و تمامي‌رشته‌هاي ورزشي، به ويژه ورزش‌هاي مدال آور نيز از اين معضل رنج مي‌برند. با اين حال فدراسيون‌هاي بين‌المللي ساير رشته‌ها به اين قضيه حساسيتي ندارند و از اين بابت مشكلي نيست اما بايد توجه داشت كه حق پخش تلويزيوني مي‌تواند ورزش را رونق بخشد و ديگر هيچ باشگاه يا مجموعه اي بابت مشكلات مالي منحل نشود؛ اتفاقي تلخ كه در رشته‌اي مثل فوتسال مكررا رخ مي‌دهد. فوتسال كه در حقيقت هم خانواده فوتبال است و علاقه‌مندان بسياري در ايران و سراسر جهان دارد، در كشور ما از داشتن حتي يك پخش تلويزيوني نيز محروم است. ايران به عنوان قهرمان مطلق فوتسال آسيا و دارنده عنوان چهارم جام جهاني 1993 كه افتخارات بين‌المللي فراواني را در كارنامه دارد، همچنان با عدم پخش تلويزيوني مسابقات ليگ فوتسال روبه رو است و از اين جهت بسياري از باشگاه‌هاي بزرگ و پرافتخار نابود شدند. باشگاه‌هايي همچون پيمان، شركت واحد، شهرري و حتي استقلال و پرسپوليس به دليل نداشتن پايگاه‌هاي اقتصادي نتوانستند ادامه حيات دهند و به اين ترتيب رونق فوتسال باشگاهي در ايران هر سال كمتر مي‌شود، به طوري كه چند سالي است جام رمضان كه جامي ‌با كيفيت و مورد توجه مردم بود نيز ديگر برگزار نمي‌شود. از اين رو بسياري از باشگاه‌هاي فعلي با مشكلات عديده‌اي به كار خود ادامه مي‌دهند و البته اندك اندك عطاي كار را به لقايش مي‌بخشند. حتي باشگاهي مثل شن‌سا ساوه كه قهرماني‌هاي فراواني در ليگ و همچنين قهرماني در جام باشگاه‌هاي آسيا و چندين تورنمنت بين‌المللي و جهاني دارد، به دليل عدم توجه به دغدغه‌هاي خود يعني داشتن پايگاه اقتصادي براي فوتسال كه مهمترين قسمت آن پخش تلويزيوني مسابقات است، با نوعي بي ‌انگيزگي روبه‌رو شده است و تلاش‌هاي متوليان اين باشگاه براي احقاق حق خود و همچنين راه اندازي تلويزيون خصوصي ورزش با كم‌توجهي‌ها و دست‌انداز‌هاي مختلف روبه رو شد. به اين ترتيب در كنار فوتبال، آينده فوتسال نيز تاريك و مبهم است و بايد براي حل مشكل حق پخش تلويزيوني مسابقات فوتبال و فوتسال چاره‌اي اساسي انديشيده شود.
صداوسيما: حق پخش را پرداخت نمي‌كنيم
معاون مالي صدا و سيما كه طرف مستقيم در مذاكرات با فدراسيون فوتبال بوده ديروز به خبرنگار ايسنا گفت: «امروز (شنبه) نامه‌اي را به فدراسيون فوتبال خواهيم داد كه در آن به تمامي مسائل پاسخ داده شده است.»
حسن تقدس‌نژاد در پاسخ به اين سوال كه آيا صداوسيما با امضاي قرارداد حق پخش تلويزيوني موافقت كرده است يا خير؟ گفت: «ما نمي‌توانيم چيزي به نام حق پخش تلويزيوني به فدراسيون فوتبال پرداخت كنيم، اما مي‌توانيم هزينه فوتبال را بپردازيم.»
او در پاسخ به اين سوال كه آيا منظور شما از هزينه‌هاي فوتبال همان هزينه‌هاي ليگ است يا خير؟ گفت: «بله.» تقدس‌نژاد از ارائه توضيح بيشتر درباره نامه مهم صداوسيما به فدراسيون فوتبال خودداري كرد. در همين حال علي كفاشيان درباره اين اظهارنظر به ايسنا گفت: «بايد نامه صداوسيما را دريافت كنيم تا بتوانيم در اين باره حرف بزنيم، اما نكته مهم و اصلي اين است كه براي كنفدراسيون فوتبال آسيا تنها چيزي كه ملاك است انعقاد قرارداد حق پخش تلويزيوني است. ما بايد پس از امضاي قرارداد، يك نسخه از آن را براي AFC ارسال كنيم. بنابراين اينكه صداوسيما بخواهد پولي را با عنوان ديگري به فدراسيون فوتبال بدهد براي كنفدراسيون فوتبال آسيا قابل قبول نخواهد بود.»
 شنبه 6 مهر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: دنياي اقتصاد]
[مشاهده در: www.donya-e-eqtesad.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 92]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن