واضح آرشیو وب فارسی:موج: معاون سازمان سنجش آموزش كشور:از رسانه ها گله مندم
خبرگزاري موج - گروه اقتصاد فرهنگ معاون سازمانسنجش آموزش كشور گفت: بحث بومي گذاري از سال 69 در كانون گنجانده شده و هر ساله اجرا مي شد اما رسانه ها نبايد اين بحث را به ميان افكار عمومي سوق مي دادند و مردم را دچار نگراني مي كردند.
به گزارش خبرنگار موج، ابراهيم خدايي در مراسم تقدير از نفرات برتر كنكور سال جاري با بيان اين مطلب اظهار داشت: آزمون سراسري پروسه اي است كه معمولا بيش از 12 ماه و حتي 18 ماه به طول مي انجامند.
وي افزود: از همين حالا برنامه هاي اجرايي آزمون سال آينده آغاز شده و همه آزمون ها همچون قطاري به هم پيوسته و متصل شده اند.
معاون سنجش آموزش كشور تصريح كرد: 16 آذر ماه سال جاري 1 ميليون و 506 نفر به صورت اينترنتي ثبت نام كرده و 1 ميليون و 104 نفر به رقابت با يكديگر پرداختند كه 516 هزار نفر از اين ميان در رشته انساني بوده كه برابر با اين است كه 1 سوم از شركت كنندگان از رشته انساني است.
وي عنوان كرد: پس از مرحله ثبت نام چاپ سوالات و قرنطينه است كه معمولا 40 نفر در قرنطينه به صورت شبانه روزي حضور دارند و هيچ ارتباطي با خارج نداشته و 24 ساعته تحت كنترل و دور از هياهوي شهري و محيط كاملا حفاظت شده است.
معاون سازمان سنجش آموزش كشور تصريح كرد: تعداد دفترچه هاي چاپ شده 1 ميليون و 500 هزار است.
وي افزود: طبيعتا اين فعاليتها، فعاليتهاي طاقت فرسايي است و برخي از اوقات اعضا در اين قرنطينه مريض مي شوند. كه چند تيم پزشكي به داخل قرنطينه فرستاده مي شود.
خدايي اظهار داشت: پس از چاپ سوالات برگزاري آزمون است كه با يك عوامل اجرايي 120 هزار نفري با همكاري وزارت علوم، تحقيقات و فناوري وزارت آموزش و پرورش، نيروي انتظامي، سازمان سنجش، وزارت كشور و وزارت اطلاعات است.
وي عنوان كرد: پس از مرحله آزمون قرنطينه دوم سازمان آغاز شده و مجددا افراد تحت كنترل قرار مي گيرند و پاسخ نامه ها بيش از 2 بار بازخواني مي شود كه حدود 60 هزار پاسخ نامه به صورت چشمي و رندم كنترل مي شود.
معاون سازمان سنجش آموزش كشور تصريح كرد: دهه اول مرداد ماه نتايج مرحله اول و سپس انتخاب رشته بود كه انتخاب رشته به صورت اينترنتي انجام شد و در اين ميان هيچ فرآيند دستي وجود ندارد. و اين امر بين 10 تا 15 روز به طول مي انجامد.
وي افزود: از اول خرداد ماه سال جاري تا به امروز بيش از 50 نفر به صورت شبانه روزي در سازمان سنجش مشغول به فعاليت هستند. و هر ساله براي نزديك به 5 ميليون نفر اين آزمون برگزار مي كند.
خدايي اظهار داشت: در سال جاري پذيرفته شدگان نهايي به صورت اينترنتي حدود 437 هزار نفر اعلام شدند.
وي با اشاره به تفاوت هاي آزمون امسال با سال گذشته عنوان كرد: در سال جاري تمامي سيستم ها به اينترنت مجهز بوده و كاملا به روز بوديم كه همه اينها را مديون زحمات وزير علوم، تحقيقات و فناوري هستيم.
معاون سازمان سنجش آموزش كشور تصريح كرد: اين روزها فروش گزينش و اعلام نتيجه و مسائل متعددي مطرح شده و مراجع قانون گذار درگير اين مسئله شده اند و رسانه ها باعث شده اند كه اين مساله در ميان افكار عمومي مردم سوق پيدا كند.
وي افزود: ما به طور كلي سه مرجع قانونگذار مجلس شوراي اسلامي، شوراي عالي انقلاب فرهنگي و كميته مطالعات و برنامه ريزي كنكور داريم كه در سه رسانه با يك اطلاع رساني غلط از ضوابط موج اعتراضي به سمت سازمان سرازير شد.
خدايي اظهار داشت: ما سه نوع اعتراض داريم كه اعتراض اول به اعتراض هايي معطوف مي شود كه عدم اطلاع از روابط قانوني هستند و اعتراضات مقايسه اي يكي ديگر از اين اعتراضات به شمار مي رود كه با اطمينان مي گويم امكان اينكه كسي با شرايط و ضوابط يكسان با نمره كمتر قبول و با نمره بيشتري قبول نشود وجود ندارد.
وي عنوان كرد: نوع سوم از اعتراضاتي كه در چند روز اخير شاهد بوديم اعتراضاتي است كه ضوابط و قوانين آن مشخص است و سازمان سنجش كه مجري آن بوده طبق مصوبات اقدام به اجرا ميكند.
معاون سازمان سنجش آموزش كشور ضمن گلايه از برخي مسئولان سابق گفت: متاسفانه برخي از مسئولان سابق انتقادهايي غير منصفانه اي از بحث بومي گذاري داشته اند كه بايد به تك تك آنها بگويم كه بحث بومي گذاري از سال 69 در قانون بوده و اگر خرده اي به اين بحث دارند بايد در همان سالها مورد تجديد و بررسي قرار مي گرفت.
حاشيه ها
سيامك خاوندي نفر سوم گروه آزمايشي علوم تجربي با اشاره به خوابگاه هاي دانشجويي در خطاب به وزير علوم، تحقيقات و فناوري گفت: قبل از برگزاري آزمون در دفترچه هاي آزمون قيد شده بود كه خوابگاه هاي مناسبي به رتبه هاي برتر كنكور اختصاص خواهيد داد و از تحقق اين امر قصد داشتم مطلع شوم. به هر حال در خوابگاه ها با شرايط مناسب بهتر مي توانيم مطالعه كرده و موفقيت هاي بيشتري را نصيب خود و جامعه كنيم.
شكيبا فدايي نفر دوم گروه هنر با اشاره به كنكور هنر گفت: متاسفانه كنكور هنر از منابع مشخصي برخوردار نيست و اگر داوطلب براساس اين منابع مطالعه كند، به طور حتم شانس قبولياش در كنكور پائين تر مي شود.
وي با اشاره به وضعيت سوالات كنكور هنر تصريح كرد: هر ساله با اشتباهات در سوالات كنكور هنر مواجه هستيم و اين سوالات به لحاظ علمي در سطح مناسبي قرار ندارد.
نفر دوم گروه هنر يادآور شد: آزمون هاي آزمايشي سازمان سنجش از وضعيت مناسبي برخوردار نيستند و در پايان 8 مرحله آزمون نمي توان تصور درستي از وضعيت تحصيلي خويش داشت.
وي عنوان كرد: متاسفانه گزينش دانشگاه ها به درستي صورت نمي گيرد و داوطلبي با رتبه دو رقمي نمي تواند در رشته سينما تحصيل كند.
فرهنگ دانش فرد رتبه اول زبان هاي خارجه با اشاره به تبعيض ميان رشته زبان خارجي با ديگر رشته هاي كنكور در جهت ارائه تسهيل امكانات گفت: بنياد علمي نخبگان رتبه هاي برتر را تحت پوشش تسهيلات و معافيت از سربازي و مقرري ماهانه قرار مي دهد اما متاسفانه اين تسهيلات شامل نفرات برتر گروه زبان هاي خارجه نمي شود و از شما وزير علوم، تحقيقات و فناوري تقاضا دارم كه در تحقق اين امر اقدام كنيد.
وي ضمن ارائه پيشنهادي به مسئولان امر آموزش تصريح كرد: از شما مسئولان درخواست مي كنم كه براي رتبه هاي دو رقمي طرحي را بيانديشند كه طرح گزينش بومي ملاك نباشد تا نخبگان بتوانند در دانشگاه هاي برتر مشغول به تحصيل شوند.
در پايان مراسم مهدي زاهدي وزير علوم، تحقيقات و فناوري به تك تك اين نفرات برتر كنكور سال 87 اطمينان خاطر را داد كه در جهت پيگيري مشكلاتشان اقدام جدي و اساسي كنند.
چهارشنبه 3 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 414]