تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 9 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):اگر خداوند بوسیله تو یک نفر را هدایت کند برای تو بهتر است از دنیا و هر آنچه د...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1835506042




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

حجت‌الاسلام آشنا: ارتباط قديمي با دكتر احمدينژاد دارم


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: حجت‌الاسلام آشنا: ارتباط قديمي با دكتر احمدينژاد دارم


جوابيه آشنا و توضيح رجانيوز:

حجت الاسلام حسام الدين آشنا پيرو انتشار گزارش "منتقد مشاور رئيس جمهور كيست؟"، جوابيه اي براي رجانيوز از طريق قسمت نظرات كاربران ارسال كرده است. در ادامه متن اين جوابيه و توضيح رجانيوز درخصوص آن آمده است.

جوابيه حجت الاسلام آشنا:

سلام بر شما. لطفاً موارد زير را در نوشته خود اصلاح فرماييد:

"حتي پيش از آنكه پايان نامه‌اش را به سرانجامي رسانده باشد، تضمين عضويت دردوره دكتراي تخصصي فرهنگ وارتباطات را داشت" براي شركت افراد در دوره دكتري تضميني وجود ندارد.

"پس اينگونه با اختياراتي كه در دانشكده داشت، حميد مولانا را استاد مشاور پايان نامه خود قرار داد" هر دانشجوي دوره دكتري مي تواند تا دو نفر را به عنوان مشاور به شوراي دانشكده معرفي كند و اين ربطي به اختيارات ندارد. در ضمن آشنا در آن در زمان تصويب رساله و تا پايان دفاع در اسفند 1382 مسئوليت اجرايي در دانشكده نداشته است.

"آشنا خيلي زود رئيس گروه فرهنگ و ارتباطات دانشكده شده" آشنا در سال 1386 مسئوليت گروه را پذيرفته است يعني 4 سال پس از اتمام دوره دكتري.

"وي معاون اجتماعي وزارت اطلاعاتي بود كه با ماجراي قتل‌هاي زنجيره‌اي درگير بود." حسام الدين آشنا هيچگاه عضو و كارمند هيچ وزارت خانه اي نبوده است.

"در همين سالها دانشكده ارتباطات سعيد حجاريان را براي تدريس يك دوره تقريباً نيمه خصوصي با حضور شاگرداني مثل حسام‌الدين آشنا و تني چند از دانشجويان دوره دكترا دعوت كرد." آقاي حجاريان در سال 1372 به دعوت مركز تحقيقات دانشگاه به تدريس ارتباطات سياسي پرداخته اند. مطالب ايشان توسط آقاي كوشكي جمع آوري و تدوين و براي انتشار به دانشگاه ارائه شد ولي مورد موافقت قرار نگرفت.

"آشنا البته در همين سالها با يك گروه امنيتي- علمي ديگر در مركز بررسي‌هاي استراتژيك رياست جمهوري براي مجله گفتمان دكتر تاجيك مقاله مي نوشت" آشنا هرگز همكار مركز پژوهشهاي استراتژيك نبوده است يك بار در جريان برنامه هاي مقدماتي همايش رقابت سياسي و امنيت ملي و يك بار براي موضوع تحولات فرهنگي در يك ميزگرد به عنوان كارشناس شركت كرده است. نشريه گفتمان مربوط به شخص آقاي دكتر تاجيك بوده و تا آنجا كه مي دانم ربطي به آن مؤسسه نداشته است.

"سپس دعوت به سخنراني در كنفرانسي شده بود كه احسان يارشاطر معروف و گويا برخي جريانهاي سلطنت طلب و بهايي پشت آن بودند." آشنا به چنين كنفرانسي براي سخنراني دعوت نشده بود.

"از اين بحث برانگيزتر، مسافرت و اقامت يك هفته اي آشنا در "چتم هاوس" انگليس بود، يعني مؤسسه اي كه متولي تدوين راهبردهاي ديپلماسي عمومي انگليس در سراسر دنياست و معمولاً متوليان دولتي امريكا و اروپا و حتي عوامل سازمانهاي امنيتي مشهور دنيا را به اين همايش يك هفته‌اي دعوت مي كنند." آشنا به چتم هاوس دعوت نشده است.

"پس چرا در اين سالهاي پس از احمدي نژاد، آشنا راهش را از استادش مولانا جدا مي كند؟" راه آشنا و دكتر مولانا در مواردي مشترك و در مواردي متفاوت بوده است.

"آيا اينكه سيد حميد مولانا با همه سابقه و قدرت علمي‌اش به صراحت گفته است كه من از احمدي نژاد حمايت مي كنم، در اين رويكرد مؤثر بوده است؟" خير، مؤثر نيست.

"آيا اينكه مولانا مي گويد احمدي نژاد يك رسانه است يا او را برتر از برجستگان تاريخ قرن بيستم مثل لعل نهرو و گاندي دانسته، كار حسام الدين آشنا را به اين جا مي كشاند؟" ارزيابي هاي دكتر مولانا برخاسته از تحليل ايشان از مجموع شرايط خود، كشور و جهان است. بنده علي رغم ارتباط شخصي و قديمي با آقاي دكتر احمدي نژاد و آقاي دكتر مولانا هنوز به چنين ارزيابي نرسيده ام.

"او بيش از آنكه شاگرد درس ارتباطات حميد مولانا باشد، شاگرد درس جنگ رواني سعيد حجاريان است." بنده ضمن احترام به مقام استادي آقاي دكتر مولانا و احترام به پيشينه حرفه اي ديگران، خود رابيش از اين دو نفر مديون مكتب تربيتي آزادانديشانه و ادب محور دانشگاه امام صادق عليه السلام مي دانم كه امكان بهره مندي از اين دو نفر و دهها استاد فرزانه ولو غير همسو را براي دانشجويان فراهم آورده است.

توضيح رجانيوز:

رجانيوز قصد تخريب يا اغراض شخصي نداشته بلكه بنا به رسالت اطلاع رساني درنظر دارد ريشه هاي تاريخي مطلب انتقادي حجت الاسلام حسام الدين آشنا را نسبت به پروفسور سيد حميد مولانا روشن سازد تا مخاطبان از همه ماوقع آگاهي يابند و رسانه ها به گمانه زني هاي بي اساس نسبت به مشاور رئيس جمهور كشيده نشوند؛ خصوصاً كه مولانا سابقاً فقط يك شخصيت دانشگاهي بود اما با حكم رئيس جمهور، جايگاه حقوقي يافته و وظايفي را در جمهوري اسلامي بر عهده گرفته است. جا داشت آقاي آشنا همچنان كه نسبت به جوابيه دادن به رجانيوز اهتمام ورزيده اند، براي انصراف از نوشته شان درباره حميد مولانا نيز اهتمام مي ورزيدند.

ضمناً گمانه هايي كه اين روزها در دانشكده فرهنگ و ارتباطات مبني بر همكاري دانشجويان آنجا در تنظيم اين نوشته طرح مي شود، به كلي بي اساس است و اين نوشته به تمامه توسط خبرنگار مستقر در رجانيوز تحقيق و نگارش شده است.

گزارش ما درنظر داشت به ابهامات در مورد شما جواب دهد اما كاش جوابيه نمي فرستاديد چون به ابهامات افزوديد.

بخشي از گزارش رجانيوز اطلاعات و بخشي از آن تحليل بود. پاسخ شما در مورد تحليل ها روشن و مفيد است، هرچند با اخبار موجود در گزارش ما متناقض است. اما پاسخ شما به برخي اخبار كلي، مختصر و چند پهلو است و جسارتاً گاهي بازي با الفاظ است به طوري كه ابهام زايي مي كند.

پاسخ تفصيلي رجانيوز، به سياق جوابيه حسام الدين آشنا ارائه مي شود تا براي خوانندگان محترم كاملاً شفاف باشد:

"براي شركت افراد در دوره دكتري تضميني وجود ندارد." كاملاً صحيح است اما پاسخ نداده ايد كه آيا در آن مقطع شما هم جزء همه افراد محسوب مي شديد؟ اگر خودتان به ادامه تحصيل در دوره دكتري مطمئن بوديد، منظور ما را مي رساند و اگر چنين نبوده، جادارد عذرخواهي كنيم.

-"حسام الدين آشنا هيچگاه عضو و كارمند هيچ وزارت خانه اي نبوده است." ما هيچ دسترسي به امور پرسنلي وزارت اطلاعات نداريم و در مورد نحوه عضويت يا استخدام شما اطلاع چنداني نداريم اما پست معاونت وزارت اطلاعات چيزي نيست كه بتوان با اين تعابير آن را پوشاند. شايد مأمور به خدمت شده بوديد و يا موقتاً به وزارت اطلاعات رفته ايد. به هر حال يكي از اصول كار در اين وزارتخانه پنهان بودن شغل و انكارنمودن آن است. البته از باب دفع دخل مقدر بايد گفت كه ما نسبت فاميلي سببي شما با وزير اطلاعات دولت اصلاحات را در رسيدن به پست حساس معاونت اين وزارتخانه دخيل ندانسته و آن را به حساب صلاحيت هاي حرفه اي شما مي گذاريم.

- "هر دانشجوي دوره دكتري مي تواند تا دو نفر را به عنوان مشاور به شوراي دانشكده معرفي كند و اين ربطي به اختيارات ندارد. در ضمن آشنا در آن در زمان تصويب رساله و تا پايان دفاع در اسفند 1382 مسئوليت اجرايي در دانشكده نداشته است." و نيز "آشنا در سال 1386 مسئوليت گروه را پذيرفته است يعني 4 سال پس از اتمام دوره دكتري" درصورتي كه كه تعبير ما نارسا يا ابهام برانگيز بود، عذرخواهي مي كنيم. سخن شما وارد و پذيرفتني است اما تنها در صورتي كه تعبير "اختيارات" به معناي نفوذ در نظر گرفته شود و نيز در صورتي كه تعبير "به زودي" شامل يك بازه زماني 4 ساله محسوب نشود؛ آنهم در حالي كه كه سير تاريخي گزارش ما از دهه 30 تا دهه 80 را دربر مي گيرد.

- "آقاي حجاريان در سال 1372 به دعوت مركز تحقيقات دانشگاه به تدريس ارتباطات سياسي پرداخته اند. مطالب ايشان توسط آقاي كوشكي جمع آوري و تدوين و براي انتشار به دانشگاه ارائه شد ولي مورد موافقت قرار نگرفت" اين نكته صحيح است. اما بايد اينگونه تكميل شود كه آقاي حجاريان ارتباطات سياسي "هم" درس داده اند ولي مهمترين سرفصل درسي كه تا كنون در آنجا تدريس نموده اند، موضوع جنگ رواني بوده است. درست است، دانشكده دعوت نكرده بلكه هسته اوليه دانشكده در قالب گروه مطالعات فرهنگ و ارتباطات در مركز تحقيقات اقدام نموده. اين اقدام در آن مقطع نمي تواند لزوماً اقدام غلطي باشد چه اينكه هدف مطالعه علمي بوده است. اما استفاده از آن تكنيك ها در هر محملي صحيح نيست. مضاف بر اينكه دانشجويان تا امروز به آن جزوه دسترسي ندارند.

-"آشنا هرگز همكار مركز پژوهشهاي استراتژيك نبوده است. يك بار در جريان برنامه هاي مقدماتي همايش رقابت سياسي و امنيت ملي در و يك بار براي موضوع تحولات فرهنگي در يك ميزگرد به عنوان كارشناس شركت كرده است. نشريه گفتمان مربوط به شخص آقاي دكتر تاجيك بوده و تا آنجا كه مي دانم ربطي به آن موسسه نداشته است." جايي با نام "مركز پژوهشهاي استراتژيك" وجود ندارد! براي ابهام زدايي از همكاري شما با «مركز بررسيهاي استراتژيك» ناگزير از ارائه اطلاعات ديگري هستيم. با اينكه مركز بررسيها در آن دوره از نظر تأمين بودجه و سفارش هاي كاري، زير مجموعه وزارت اطلاعات محسوب مي شد و نيز با آغاز دولت جديد و رفتن آقاي تاجيك عمده اطلاعات و مستندات از آنجا خارج شده و اين مركز تنها به صورت يك مركز پژوهشي زير نظر مستقيم رييس جمهور تبديل شده است، اما هم اكنون هنوز برخي مستندات و تصاوير حضور شما در اين مركز موجود است كه در صورت تمايل ارائه آن بر عهده همان مركز است.

اما در اين صورت آيا نقش شما در بيانيه موضع گيري دولت جمهوري اسلامي در 11سپتامبر كه با همكاري تيم حاكم بر "مركز بررسيهاي استراتژيك" وقت صورت گرفت، نيز در چارچوب "يك بار حضور كارشناسي در ميزگرد تحولات فرهنگي" يا "برنامه هاي مقدماتي همايش رقابت سياسي و امنيت ملي" جا مي گيرد يا خير؟

همچنين ارتباط ميان نشريه و مركز روشن است. اگرچه نشريه گفتمان به نام شخص آقاي تاجيك بود اما با خروج دكتر تاجيك از آن مركز، انتشار آن نيز متوقف شد. البته مقالات شما در موضوعاتي علمي بوده و اين در جاي خود قابل تقدير است.

- درپاسخ به اينكه "سپس دعوت به سخنراني در كنفرانسي شده بود كه احسان يارشاطر معروف و گويا برخي جريانهاي سلطنت طلب و بهايي پشت آن بودند." گفته ايد" آشنا به چنين كنفرانسي براي سخنراني دعوت نشده بود." گزارش كامل حضور شما در كنفرانس دوسالانه ايران شناسي در سايت دانشكده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه امام صادق(ع) درج شده است. (http://iscc.isu.ac.ir/lecture/850827.htm) در رزومه علمي شما نيز نام آن مقاله آمده است. پس قابل انكار نيست. اين دوسالانه كه با مشاركت چند مجموعه از جمله «بنياد مطالعات ايران» (وابسته به اشرف پهلوي و به مديريت «مهناز افخمي» بهايي مشهور)، «انجمن بين المللي مطالعات ايراني آمريكا»، «انجمن ايرانشناسي اتريش»، «انستيتو مطالعات فارسي بريتانيا» و «انجمن ايران شناسي فرانسه» برگزار مي شود، اغلب به مثابه يك فرصت مطالعاتي- رايزني براي پژوهشگراني است كه سفارش ها و مطالعات راهبردي حوزه هاي «بي ثبات سازي سياسي»، «شبكه سازي اجتماعي» و... را دنبال مي كنند. اگرچه اين دوسالانه براي تكميل بانك اطلاعاتي خود از پژوهشگران دانشگاههاي معتبر داخل ايران (دانشگاه امام صادق، تهران و...) نيز دعوت مي كند، اما رويكرد كلان آن در پانل ها و اتاق هاي فكر و گفت وگويي كه برپا كرده، جستجوي راهكارهاي «فروپاشي ايدئولوژيك» در جامعه ايران است. اگر تأكيد مي كنيد "براي سخنراني" نرفته ايد، "ارائه مقاله" در يك كنفرانس شأن مؤثرتري دارد.

-"آشنا به چتم هاوس دعوت نشده است" به لحاظ كاركردهاي خاص شركت در "چتم هاوس"، ما به مصالح محرمانه دخيل در انكار اين خبر توجه داريم و با شما تكرار مي كنيم كه "آشنا به چتم هاوس دعوت نشده است"

-"بنده ضمن احترام به مقام استادي آقاي دكتر مولانا و احترام به پيشينه حرفه اي ديگران خود رابيش از اين دو نفر مديون مكتب تربيتي آزاد انديشانه و ادب محور دانشگاه امام صادق عليه السلام مي دانم كه امكان بهره مندي از اين دو نفر و دهها استاد فرزانه ولو غير هم سو را براي دانشجويان فراهم آورده است." نشانه هاي احترام و ادب شما نسبت به مقام استادي حميد مولانا، در نوشته تان قابل مشاهده نيست. اما مهمترين نكته اين است كه ما حساب مكتب ادب محور دانشگاه امام صادق(ع) و نيز دانشكده محترم فرهنگ و ارتباطات را از فعاليت هاي شخص شما جدا مي دانيم. مرام ايدئولوژيك دانشگاه امام صادق(ع) كاملاً شفاف است و در عين اينكه در كار علمي از همه تفكرات بهره مي برد اما به عنوان نمونه وقتي در پايان دهه 70، تشت سياسي كاري امثال حجاريان و كديور و بشيريه و سروش از بام افتاد، به راحتي آنها را كنار گذاشت و اين از ذكاوت و بصيرت مديريت دانشگاه بر پايه نوعي شفافيت ايدئولوژيك در عين بي طرفي علمي حكايت مي كند كه قابل تحسين است.

- "راه آشنا و دكتر مولانا در مواردي مشترك و در مواردي متفاوت بوده است"، هم چنين "حمايت مولانا از احمدي نژاد در انتقادِ آشنا از او موثر نبوده است". اين دو پاسخ و پاسخ بعدي از مواردي است كه بسيار خرسندكننده است. از آنجا كه نمي خواستيم بدون علم، اتهامي به شما وارد ساخته باشيم، اين موارد را به صورت سؤال طرح نموده و خوانندگان را به وبلاگتان حواله داديم.

در شرايطي كه مطلعيم كه شما در دولت اصلاحات تلاشهاي ناكامي را براي نزديك نمودن و مشورت دادن حميد مولانا به سيد محمد خاتمي متحمل شديد اما با بي‌مهري مسئولين وقت مواجه شديد، پاسخ هاي شما را به اين بند مهم مي دانيم. انشاالله همانگونه است كه شما فرموده ايد. ما نيز اميدواريم اينگونه نباشد كه حجت الاسلام آشنا كسي را به صرف حمايت گفتماني از دولت احمدي نژاد، مورد انتقادات شديد قرار دهد. سلام و درود.

گزارش مرتبط:

منتقد مشاور رئيس جمهور كيست؟

نظرات كاربران:
 سه شنبه 2 مهر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 1536]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن