واضح آرشیو وب فارسی:الف: واردات 14 هزار تن گوشت قرمز منجمد
مديركل دفتر قرنطينه و امور بين الملل سازمان دامپزشكي كشور اعلام كرد در سال جاري تاكنون به منظور تامين نياز داخل بالغ بر حدود 14 هزار تن گوشت قرمز منجمد و 10 هزار و 500 تن مرغ منجمد وارد كشور شده است.
محمد سبحاني در گفتگو با مهر در ارتباط با تسهيل و تسريع در واردات گوشت قرمز و سفيد و تامين گوشت مورد نياز مردم در سال جاري گفت: از ابتداي امسال تاكنون بالغ بر حدود 14 هزار تن گوشت منجمد قرمز وارد كشورشده، كه عمده واردات از كشور برزيل صورت گرفته و حدود 112 تن از اين ميزان از هندوستان و حدود 20 تن گوشت قرمز تازه از كشور بلاروس وارد كشور شده است.
مديركل دفترقرنطينه و امور بين الملل سازمان دامپزشكي كشور با بيان اينكه امسال كشور هندوستان و بلاروس در رده كشورهاي صادركننده گوشت قرمز به ايران قرار گرفته اند، افزود: در حال حاضر واردات گوشت قرمز از كشورمغولستان مطرح است، كه بدين منظور نماينده سازمان دامپزشكي به اين كشوراعزام شده و با توجه به فراهم بودن شرايط فني، ظرف يك تا دو هفته آينده توليد جهت تحقق واردات در مغولستان انجام مي شود.
وي اعلام كرد: در سال جاري تاكنون بالغ بر 10 هزار و 500 تن مرغ منجمد ازبرزيل وارد كشور شده است.
سبحاني با اشاره به بررسي واردات گوشت قرمز از ساير كشورها به ايران، عنوان كرد: براي واردات گوشت به كشور بايد ضوابط ، مقررات و استانداردهايي از سوي كشورهاي صادركننده رعايت شود، به نحويكه رعايت استاندارد ملي ايران، استاندارد ملي اروپا و همچنين مقرراتي كه بر حسب مورد از سوي سازمان دامپزشكي كشور به واردكنندگان ابلاغ مي شود، ضروري است.
مديركل دفترقرنطينه و امور بين الملل سازمان دامپزشكي كشور اظهارداشت: سازمان دامپزشكي كشور برحسب مورد ضوابط و مقرراتي را براي كشورهاي صادركننده گوشت به ايران تدوين مي نمايد و اين كشورها ملزم به رعايت آن هستند، به نحويكه حضور نماينده سازمان در كشور مبداء براي نظارت بر كليه مراحل توليد گوشت، كشتار، بسته بندي و نيز نگهداري تحت كنترل بهداشتي يكي از اين ضوابط است كه بايد رعايت شود.
وي تصريح كرد: كشوري همچون برزيل صادركننده گوشت به 156 كشوراست و بالغ بر58 درصد گوشت مورد نياز اروپا از اين كشور تامين مي شود و با وجود اينكه برزيل از استانداردهاي بالايي براي صادرات گوشت برخوردار است، ولي ايران داراي 20 دكتر دامپزشك به عنوان نماينده مستقيم در 20 كشتارگاه اين كشوراست كه بركليه مراحل كشتار نظارت دارد.
سبحاني با بيان اينكه نظارتهاي بهداشتي ايران دركشتارگاه هاي كشورهاي صادركننده گوشت با توجه به وضعيت استاندارد آن كشور متفاوت است افزود: ايران جزء كشورهايي است كه مراحل توليد گوشت را از ابتدايي ترين مراحل تا بسته بندي و بارگيري تحت كنترل و نظارت بهداشتي دارد، ضمن اينكه علاوه بر اعمال ضوابط بهداشتي، ضوابط شرعي كشتار نيز تحت كنترل قرار دارد.
مديركل دفتر قرنطينه و امور بين الملل سازمان دامپزشكي كشوربا اشاره بر تسريع روند واردات از نظر كنترلهاي بهداشتي با استفاده از روشهاي جديد، خاطرنشان كرد: انجام آزمايشات ميكروبي ونمونه برداري در سال گذشته تا دو هفته به طول مي انجاميد ولي با استقرار سيستم جديد آزمايشگاهي كه به صورت دستگاه هاي پردازش كننده خودكارميكروبي عمل مي كنند، اين مدت زمان را به حداكثر سه روز تقليل داده ايم، كه اين امردر كاهش مدت زمان ترخيص محموله ها و هزينه هاي نگهداري بسيار تاثيرگذار است.
دوشنبه 25 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: الف]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 218]