واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: حجت الاسلام قرائتي : مهمترين آسيب موسسات قرآني فقدان حضور اسلام شناس است
رئيس ستاد اقامه نماز مهمترين آسيب و آفت موسسات قرآني ديني و هيئتهاي مذهبي را فقدان حضور اسلام شناس در راس فعاليتهاي آنها دانست و بر عدم ورود به فن تفسير بدون داشتن معلومات كافي تاكيد كرد.
به گزارش خبرگزاري مهر حجت الاسلام محسن قرائتي رئيس ستاد اقامه نماز در همايش تعامل و خودسازي بانوان فعال قرآني با عنوان " ترنم وحي و ضيافت الهي " مهمترين آسيب و آفت موسسات قرآني روايي ديني و هيئات مذهبي را عدم حضور يك اسلام شناس در راس فعاليتهاي آنها دانست .
وي با اشاره به پنج سفارش قرآن اظهار داشت : در آيات قرآن آمده است كه قرآن را بخوانيد ترتيل بخوانيد در آيات قرآن تدبر كرده و به آن عمل كنيد و مفاهيم آن را به ديگران برسانيد. بنابراين حفظ قرآن يك ارزش است اما همه انسانها مكلف به آن نيستند.
نماينده ولي فقيه در نهضت سواد آموزي با بيان اينكه هرچند كه حفظ قرآن ارزشمند است اما مربيان قرآني نبايد بر حفظ آن اصرار ورزند تصريح كرد : اگر برنامه اي براي حفظ قرآن توسط كودكان دارند بايد از آيات دو كلمه اي در حد فهم آنها شروع كنند.
رئيس ستاد تفسير قرآن بانوان فعال قرآني را به رعايت اختصار در جلسات پرهيز از تجمل گرايي عدم ورود به فن تفسير بدون داشتن معلومات كافي و عدم پيشي گرفتن از حدود دستورات الهي بيان احكام ضروري بانوان و اصلاح حمد و سوره آنها توصيه كرد.
لاله افتخاري نماينده مجلس شوراي اسلامي و عضو فراكسيون قرآن و عترت مجلس نيز با اشاره به اينكه نگاه سياسي و اقتصادي به هيچ وجه نبايد وارد فعاليتهاي قرآني شوند چرا كه به شدت مخرب است بر لزوم ورود آموزه هاي قرآن در زندگي و بهره گيري از مهارتهاي زندگي قرآني تاكيد كرد.
وي يكي از بزرگترين مشكلات جامعه بانوان كل كشور را عدم شناخت جايگاه و نقش خود به عنوان زن مسلمان دانست و تصريح كرد : بانوان سربازان خط مقدم جبهه تعليم و تربيت هستند و مي توانند در آينده جامعه منشا اثر باشند.
پروين اميرآبادي مديرعامل انجمن قرآني بانوان كشور هم به ارائه گزارشي از آغاز به كار و اهداف اين انجمن پرداخت و ياد آور شد : انجمن قرآني در سال 1384 به ثبت رسيد و با حدود 15 عضو فعال در هيئت امنا كار خود را آغاز كرد و از آنجا كه اين انجمن تاكنون فضاي مناسب آموزشي نداشته فعاليتهاي خود را به صورت ستادي در سطح كشور انجام مي دهد.
وي يكي ديگر از فعاليتهاي اين انجمن را ارائه مشاوره به مراكز دولتي و غير دولتي و مشاركت در اجراي طرحها با سازمانها و مراكز از جمله حضور بانوان در بخش فعاليتهاي قرآني بانوان نمايشگاه قرآن خواند و افزود : اين انجمن با هدف توانمندسازي فعالان قرآني و هماهنگ سازي فعاليتهاي قرآني شكل گرفته و تلاش دارد نيروهاي قرآني خود را در سطوح مختلف آموزش دهد و اولويت برنامه اي در بحث مديريت قرآني است .
دكتر عبدالباقي عضو هيئت علمي دانشكده الهيات دانشگاه آزاد اسلامي واحد شمال پيرامون آسيب شناسي فعاليتهاي قرآني بانوان حجت الاسلام عباس قدس عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشكي قزوين و منصوره شايسته استاد حوزه علميه حضرت خديجه (س ) و مدير عامل موسسه فرهنگي انتظار پيرامون موضوع بررسي عوامل مهجوريت قرآن و ارائه روش تحقيق در قرآن به سخنراني پرداختند.
همايش تعامل و خودسازي بانوان فعال قرآني استان تهران با عنوان « ترنم وحي و ضيافت الهي » به همت مديريت مراكز فرهنگي هنري منطقه 3 سازمان فرهنگي هنري شهرداري تهران و همكاري انجمن قرآني بانوان شنبه نهم شهريور در تالار اجتماعات مسجد نور ميدان فاطمي برگزار شد.
سه شنبه 19 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 181]