واضح آرشیو وب فارسی:دنياي اقتصاد: موبايل ايرانياختلال در موبايل هادرساعات پر ترافيك شبكه
به گفته معاون نظارت و مديريت شبكه شركت ارتباطات سيار ايران بيشترين اختلال در تماس تلفنهاي همراه در روزهاي اخير در نقاط پرترافيك و پرتجمع و در ساعات پيك است و مشكل خاصي در اين زمينه وجود ندارد.
محمدحسين فلاحاصغري در گفتوگو با ايسنا، درباره اختلال در تماسها يا قطعيهاي پيدرپي حين مكالمه كه به ويژه در روزهاي اخير با آن مواجه هستيم و برخي مشتركان از اين موضوع ناراضي هستند، اظهار كرد: در بعضي نقاط كه جمعيت زياد است در ساعاتي از روز ترافيك به قدري افزايش مييابد كه كانالها اشغال ميشود و اين امر باعث ميشود تا مشتركان به تماس پيدرپي مجبور شوند، ولي اين دليل بر خرابي شبكه نيست.
وي گفت: البته بعضي مواقع نيز معمولا در زمان انجام امور توسعه و
برگردان هاي سايت از يك مركز به مركز ديگر با آن مواجه ميشويم، زيرا سيستمهايي كه از قبل نصب شدند به مرور زمان كم ظرفيت شده و به انجام اصلاحاتي نياز دارند؛ بنابراين بعد از پايدار شدن نصب و انجام تست روال به حالت قبلي باز خواهد گشت.
معاون نظارت و مديريت شبكه شركت ارتباطات سيار ايران درباره علت ارسال ناموفق پيامهاي كوتاه كه اين روزها دوباره بيش از گذشته احساس ميشود، تاكيد كرد: در رابطه با ارسال پيام كوتاه با مشكلي مواجه نيستيم و اختلالي در شبكه وجود ندارد، اما اين مشكلات در برخي مواقع به دليل انتقال بار ترافيكي شبكه از مراكز كلان به مراكز جديد به وجود ميآيد و تا زمان پايدار شدن اين ترافيك در مراكز جديد اختلالات در ارسال پيامها به وجود ميآيد، اما به گفته وي به تناسب رشد مشتركان مراكز پيام كوتاه نيز توسعه خواهد يافت. وي همچنين ادامه داد: در حال حاضر شبكه همراه اول داراي حدود 27ميليون مشترك است كه براي ارسال پيامكهاي آنها تعداد 10مركز وجود دارد كه هشت مركز پيامك فعال است.
وي تصريح كرد: تجهيزات دو مركز ديگر نيز نصب شده و بر حسب نياز شبكه فعال خواهند شد و در حال حاضر ما مشكل خاصي از بابت هندل كردن پيامكها نداريم و چنانچه هر مشتركي به طور ميانگين روزانه چهار پيامك نيز ارسال كند، ما توانايي و قابليت را داريم كه اين پيامكها را هندل كنيم.
ريسك قاچاق گوشي تلفن همراه 10درصد است
مخبر كميسيون صنايع و معادن مجلس گفت: در حال حاضر ريسك قاچاق گوشي تلفن همراه به 10درصد رسيده است و تنها راه افزايش اين ريسك كاهش تعرفه است.
علياصغر يوسفنژاد، نماينده مردم ساري در گفت و گو با موبنا گفت: اگر تعرفه واردات تلفن همراه 10درصد تعيين شود قاچاق حذف شده و هرچه ميزان تعرفه واردات افزايش يابد به همان ميزان قاچاق نيز افزايش پيدا ميكند. وي افزود: در چند ماه اخير بحث كاهش تعرفه تلفن همراه در برنامه كاري مسوولان و نمايندگان قرار گرفته است كه اين خود نشان از اثرگذاري و پيگيري رسانهها و توجه مقامات به اين گونه مشكلات است.
وي در خصوص نياز داخل كشور به گوشي تلفن همراه گفت: نياز بازار به گوشي تلفن همراه در سال 85 حدود 5/4ميليون، سال 86 حدود 8 تا 10ميليون بود و در سال 87 تا 15ميليون گوشي پيشبيني ميشود كه در اين ميان تنها تاكنون كمتر از 3ميليون گوشي به صورت رسمي به كشور وارد شده است.وي خاطرنشان كرد: آمارهاي ارائه شده نشان ميدهد كه برخورد با قاچاقچيان گوشي تلفن همراه، ثبات تعرفه، عدم كنترل بازار و رجيستر كردن اين نوع گوشيها از جمله عوامل افزايش قاچاق اين كالا به ايران شده است.
چهارشنبه 6 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: دنياي اقتصاد]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]