واضح آرشیو وب فارسی:هموطن سلام: نورافشاني برج ميلاد در شب ميلاد
نقاشي بر آسمان با نورپردازي پروژه ملي برج ميلاد به مناسبت ميلاد حضرت قائم (عج) براي اولين بار از سوي شهرداري تهران صورت ميگيرد.
نقاشي بر آسمان با نورپردازي پروژه ملي برج ميلاد به مناسبت ميلاد حضرت قائم (عج) براي اولين بار از سوي شهرداري تهران صورت ميگيرد.
سيد رضا ميرصادقي مجري طرح پروژه برج ميلاد با بيان اين مطلب افزود: شهروندان مي توانند اين نورافشاني ويژه و منحصر به فرد را 26 مرداد ماه مطابق با شب نيمه شعبان ، راس ساعت 21 نظاره كنند.
وي افزود: در اين نورپردازي آسمان تهران با نورهاي ليزري و به اشكال هندسي زيبا روشن مي شود كه اين اقدام به منزله آزمايش اوليه از تكميل كار نورپردازي بيروني و نماي برج ملي ميلاد است.
مدير عامل شركت يادمان سازه با اشاره به اين نورپردازي ويژه ، به مناسبت عيد نيمه شعبان گفت : شهروندان به مناسبت اين عيد فرخنده ، به مدت دو شب و هر شب يك ساعت با زندگي جديد برج ميلاد در شب و اعياد آشنا ميشوند.
ميرصادقي درباره ويژگي هاي نورپردازي برج ميلاد گفت : نورپردازي برج از سوي شهرداري تهران در دو بخش ثابت و ويژه مناسبت ها طراحي شده است . نورپردازي ثابت با استفاده از لامپ هاي كم مصرف و نورپردازي مناسبت ها با استفاده از چراغ هاي ليزري طراحي شده كه افكت ها و جلوه هاي خاصي را به نمايش مي گذارد.
وي افزود : سيستم كنترل نورپردازي در برج ملي ميلاد به صورت متمركز و بسيار پيشرفته است ، به نحوي كه مي توان براي نورپردازي در شب و مناسبت هاي مختلف ، برنامه يكساله براي آن تعريف كرد.
ميرصادقي درخصوص شيوه نورپردازي برج ميلاد گفت : پايه برج از پايين به سمت بالا روشن مي شود و اين نور هرچه به مركز پايه نزديك مي شود از قدرت آن كاسته و در ميان برج تاريك مي شود. اين نورپردازي از بالا نيز به همين صورت تكرار و به بيننده اين را القا مي كند كه سازه راس برج در هوا معلق است.
مدير عامل شركت يادمان سازه با تاكيد براينكه اهميت نورپردازي به منظور تقويت ايده هاي معماري در برج ملي ميلاد است افزود : در قسمت سازه راس برج ، محل اتصال پايه به سازه راس از نورهايي استفاده مي شود كه اندازه هاي برج به خوبي نمايش داده شود. در قسمت زير سبد نيز از نور داخل رستوران براي روشنايي استفاده خواهد شد.
وي خاطر نشان كرد : در قسمت تراس هاي بالاي سازه نيز چراغ هايي براي تامين روشنايي نصب شده و گنبد آسمان برج را نيز به صورت ستاره اي درخشان نشان خواهد داد.
وي با اشاره به اينكه شهروندان با افكت هاي متنوعي در شب ميلاد حضرت مهدي (عج) مواجه خوهند شد گفت : پيچيده ترين كار نورپردازي در برج ، نصب و طراحي كنترل ال_اي_دي روي گنبد آسمان و سخت ترين مرحله اجراي پروژه ، نصب چراغ هاي زير سبد سازه بالاي راس بوده است.
مجري پروژه برج ميلاد با تاكيد بر اين موضوع كه هدف از طراحي نورپردازي ، نمايش نور نيست خاطر نشان كرد: اين نورپردازي خاص طراحي شده است تا معماري عظيم برج و جلوه هاي بديع و زيباي آن براي شهروندان به نمايش گذاشته شود.
وي افزود: معتقديم اين نورپردازي ، خلق مجدد بناي برج ميلاد در تاريكي است و برج به نقطهاي براي نظاره شهروندان در شب تبديل خواهد شد.
ميرصادقي در پايان يادآور شد: اين اقدام كه در شب نيمه شعبان از سوي شهرداري تهران انجام مي گيرد تنها 60 درصد از نورپردازي نهايي برج ملي ميلاد است و شهروندان مي توانند نورپردازي نهايي برج ميلاد را در عيد سعيد فطر مشاهده كنند.
جمعه 25 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: هموطن سلام]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 120]