تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 10 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):حريص از دو خصلت محروم شده و در نتيجه دو خصلت را با خود دارد: از قناعت محروم است و در...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1835726417




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

دستگاه پيشرفته لقاح مصنوعی در ايران ساخته شد


واضح آرشیو وب فارسی:سایت رسیک:
[تصویر: 91532.jpg]


وی افزود: آزمايش‌های انجام شده روی خاويار ماهی بسيار موفقيت آميز بوده و ما اميدواريم با کمک دانشگاه علوم پزشکی شهيد بهشتی و به کار گيری «سينا 101» در سه مرکز ناباروری، ميزان موفقيت عمليات آی وی اف را افزايش دهيم...







پژوهشگران دانشگاه صنعتی امیرکبیر با دستیابی به فناوری ساخت دستگاه لقاح مصنوعی، موفق شدند برای اولین بار در دنیا، فرایند عملیات تزریق داخل سلولی رحم با پسخوراند (فیدبک) نیرو را وارد مرحله نیمه صنعتی كنند

به گزارش ایسنا، این دستگاه با نام «سینا 101» سال آینده با همکاری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی وارد مرحله آزمون با سلول انسانی خواهد شد.

هم اکنون در درمان برخی از انواع ناباروری‌ها،‌ با استفاده از امکانات آزمایشگاهی و زیر میکروسکوپ، لقاح مصنوعی تخمک انجام می‌شود که بین 80 تا 90 درصد موفقیت در این مرحله و 30 درصد در مرحله کاشت در رحم مادر انتظار می‌رود.

محققان دانشکده مکانیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر موفق شدند با استفاده از ایجاد حس حرکت در مقیاس میکروسکوپی و کنترل از راه دور علاوه بر افزایش موفقیت در مرحله نخست، احتمال کاشت موفقیت آمیز جنین در رحم مادر را نیز به علت جلوگیری از تغییر شکل سلول در هنگام بارورسازی بالا ببرند.

دکتر سید مهدی رضاعی، استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر و رییس پژوهشکده فناوری‌های نوین این دانشگاه، با اشاره به سابقه این طرح از جمله پایان‌نامه مقطع دکتری زارعی نژاد به مدت چهار سال، کارشناسی ارشد حامد غفاری و نیز مقالات متعدد بین‌المللی از این تحقیق گفت:

برای اولین بار در دنیا موفق به انجام عملیات تزریق داخل سلولی با پسخوراند (فیدبک) نیرو و ورود به مرحله نیمه صنعتی این فرایند شدیم و این در حالی است که در دیگر مراکز تحقیقاتی دنیا، چنین فرآیندی هنوز وارد مرحله نیمه صنعتی نشده است.

وی افزود: خوشبختانه طرح "سینا 101" هم اکنون در مرحله نیمه صنعتی به صورت مشترک با دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در حال پیشرفت بوده و قرار است سه دستگاه برای مراکز ناباروری این دانشگاه ساخته شده و پس از کارآزمایی ساخت دستگاه وارد مرحله صنعتی شود.

رضاعی، مهمترین بخش این دستگاه را احساس برخورد سوزن با سلول در دست کاربر ذکر کرد و گفت: در این دستگاه، نیروی برخورد که بسیار جزئی (چند میلی نیوتن) است، بزرگ‌نمایی می‌شود و به این ترتیب کاربر می‌تواند کاملا لحظه برخورد سوزن با جدار تخمک را احساس کند و کنترل بیشتری داشته باشد.

وی افزود: آزمایش‌های انجام شده روی خاویار ماهی بسیار موفقیت آمیز بوده و ما امیدواریم با کمک دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و به کار گیری «سینا 101» در سه مرکز ناباروری، میزان موفقیت عملیات آی وی اف را افزایش دهیم.

حامد غفاری، پژوهشگر طرح نیز با اشاره به آمار 30 درصدی موفقیت بارداری پس از کاشت جنین در رحم مادر گفت: علت این که 70 درصد جنین کاشته شده رشد نمی‌کند معلوم نیست ولی از آنجا که در هنگام بارورسازی تخمک به روش متداول،‌ تخمک با فشار سوزن تغییر شکل پیدا می‌کند،‌ این امر می‌تواند توجیهی برای این میزان عدم موفقیت باشد.

وی افزود: با استفاده از این دستگاه و ایجاد حس لامسه میکروسکوپی، کاربر می‌تواند با دقت بیشتری عمل لقاح مصنوعی را انجام دهد.

به گفته این محققان، امکان بررسی کیفیت سلول از نظر مقامت غشای سلولی نیز فراهم می‌شود که می‌تواند برای تحقیقات آینده در زمینه افزایش میزان موفقیت لقاح مصنوعی موثر باشد.





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سایت رسیک]
[مشاهده در: www.ri3k.eu]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 180]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن