واضح آرشیو وب فارسی:فارس: با كشف سوخت قاچاق؛ مصرف گازوئيل در سيستان و بلوچستان 5/37 درصد كاهش يافت
خبرگزاري فارس: معاون سياسي _ امنيتي استانداري سيستان و بلوچستان كل كشفيات سوخت قاچاق را در سال گذشته در اين استان را حدود 5/7 ميليون ليتر اعلام كرد و گفت: تمهيدات اتخاذ شده در استان، مصرف گازوئيل را 5/37 ميليون ليتر كاهش داده است.
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از سايت اقتصاد پنهان، سياح در گردهمايي سراسر مسئولان كميسيونهاي مبارزه با قاچاق كالا و ارز با اشاره به توجه ويژه در مناطق مرزي به قاچاق افزود: پيشبينيها حاكي از اين است كه بيش از 11 هزار وانت در سطح اين استان در امر قاچاق فعاليت ميكنند.
وي افزود: درگير بودن اين تعداد از مردم به امر قاچاق، با توجه به نزديكي فرهنگي و مذهبي كه بين ساكنان دو سوي مرزها وجود دارد امكان تأثيرپذيري بيشتر را نيز فراهم ميكند.
معاون سياسي _ امنيتي استانداري سيستان و بلوچستان با اشاره به تلاشهاي صورت گرفته در حوزه مبارزه با قاچاق كالا در سال 86، كيفي شدن شيوههاي مبارزه را ويژگي بارز سياستهاي جديد برشمرد و اظهار داشت: اگرچه كميت موارد كشف شده در استان با كاهش 42 درصدي همراه بوده است، اما ارزش جريمه كالاهاي كشف شده بيش از 102 درصد رشد داشته است.
وي با تأكيد بر اينكه در بحث مبارزه با سوخت عمده تلاشها ناظر بر ساماندهي و واقعي كردن ميزان سوخت مورد نياز مصرفكنندگان در بخشهاي مختلف كشاورزي، توليدي و حمل و نقل بوده است، اظهار داشت: مقايسه ميزان مصرف در 8 ماه پاياني سال 86 با مدت مشابه در سال پيش از آن، حاكي از كاهش 7 درصدي است.
سياح سياستهاي جديد اتخاذ شده در اين استان را بسيار موثر دانست و در تشريح فعاليتهاي صورت گرفته در اين زمينه يادآور شد: در فرودين ماه سال 87 كه نخستين ماه از اجراي سياستهاي جديد بوده است، هفت درصد كاهش مصرف داشتهايم در حالي كه در فروردين ماه سال گذشته با هشت درصد افزايش مصرف مواجه بوديم.
معاون سياسي _ امنيتي استان سيستان و بلوچستان با اعلام اينكه اين كاهش هفت درصدي در مصرف سوخت مربوط به گازوئيل است كه هنوز سهميهبندي نشده است و از مجراي كارت سوخت هوشمند وزيع نميشود، تاكيد كرد: در خصوص بنزين، شاهد كاهش 36 درصدي مصرف در هشت ماه گذشته بودهايم كه اين نشاندهنده اين است كه تلاشهايي كه در ستاد مركزي و ستاد ويژه استان در حال انجام است با موفقيت همراه بوده است.
جانشين كميسيون مبارزه با قاچاق استان سيستان و بلوچستان با بيان اينكه سرمايهگذاريهاي انجام شده از سوي دولت نهم در استان سيستان و بلوچستان، حتي با تمام سرمايهگذاريهاي بعد از انقلاب نيز قابل مقايسه نيست، عنوان كرد: عمق محروميتهاي اين استان باعث ميشود كه اثرات اين سرمايهگذاريها در بلندمدت نمايان شود.
سياح پيشبيني كرد: در صورت تشديد مبارزه با قاچاق كالا در اين استان به زودي شاهد حضور نيروي كار در بخشهاي توليدي خواهيم بود اما اگر روند مبارزه با قاچاق كند شود، حتي با وجود افزايش سرمايهگذاريها نميتوان به استفاده بهينه از ظرفيتهاي استان اميدوار بود.
وي با ارايه اين پيشنهاد كه ميتوان با تغيير در بخشي از قوانين كشور همچون قوانين مربوط به بازارچههاي مرزي، بايد ظرفيت نيروي انساني مشغول به قاچاق در مبادلات مرزي براي تامين كالاهاي مورد نياز كشور استفاده كرد، افزود: اين ظرفيت به ويژه در مقاطع حساس، براي كشور بسيار موثر خواهد بود.
سياح با اشاره به لزوم تقويت توان دبيرخانه كميسيونهاي استاني مبارزه با قاچاق كالا گفت: ميتوان بدون تاكيد بر شيوههاي سختافزاري و با بهرهگيري كمتر از اقدامات انتظامي به روند نزولي قاچاق شتاب بيشتري داد.
انتهاي پيام/ف
چهارشنبه 16 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 133]