واضح آرشیو وب فارسی:فارس: وزير صنايع و معادن خبر داد: توليد120 هزار دستگاه خودروي گازسوز طي 4 ماهه نخست امسال
خبرگزاري فارس: وزير صنايع و معادن گفت: بيش از 120 هزار دستگاه خودرو گازسوز طي 4 ماهه نخست امسال در شركتهاي خودروسازي كشور توليد و به مشتريان تحويل داده شده است .
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از پايگاه اطلاع رساني وزارت صنايع ومعادن؛ علي اكبر محرابيان در مراسم اختتاميه نخستين كنفرانس ملي CNG و نمايشگاه صنايع وابسته ، با اشاره به اينكه طي سالهاي اخير توليد خودروي گازسوز به 700 هزار دستگاه رسيده است افزود: در سال 86 حدود 429 هزار و در سال 85 حدود 146 هزار دستگاه خودروي گازسوز توليد و به مشتريان تحويل داده شد . وي خاطر نشان كرد اين درحالياست كه تا پايان سال 84 كمتر از 20 هزار خودرو گازسوز توليد شده بود .
وي ، از تجاري سازي موتور پايهگازسوز در ماه گذشته خبرداد و تصريح كرد: تجاري سازي موتور TU5 براي نصب بر روي خودروي 206 و موتور EF7 براي نصب بر روي خودروهاي خانواده سمند در تير سال 87 انجام و به مشتريان تحويل داده شد.
محرابيان با اشاره به توليد خودروهاي گازسوز در دو شركت بزرگ خودرو سازي كشور گفت : در حال حاضر گروه صنعتي ايران خودرو توان توليد 200 هزار دستگاه خودرو با موتور پايهگازسوز را دارد و در تلاش هستيم تا به زودي شركت سايپا نيز از اين توانمندي بهرهمند شود.
وزير صنايع ومعادن اظهار اميدواري كرد: با تدابيري كه در شوراي سياستگذاري خودرو انديشيده شده است ، خودرو گازسوز ، فقط با موتور پايهگازسوز توليد شود .
وي در ادامه با اشاره به توليد مخازن CNG در كشور خاطر نشان كرد: ظرفيت توليد اين مخازن تا پايان سال 420 هزار عدد خواهد بود و همچنين اقدامات خوبي براي توليد مخزن كامپوزيتي در حال انجام است .
محرابيان ، ايمني خودروها ، وجود تعداد مناسب جايگاهها ، ايجاد اطمينان از خدمات پس از فروش به مشتريان ، ضرورت برنامهريزي بلند مدت وتعيين سهم CNG در سبد سوخت كشور را ازجمله مواردي برشمرد كه بايد بيشتر مورد توجه قرار گيرد.
وي همچنين با اشاره به اينكه ايران با داشتن 15 درصد منابع گازي ، مقام دوم دنيا را از آن خود كرده است تصريح كرد : شبكه گسترده لولهگذاري در520 شهر و بيش از 2 هزار روستا ، داشتن مزيتهاي زيست محيطي و مزيتهاي اقتصادي از ديگر مواردي است كه استفاده بيشتر از سوخت گازطبيعي را مورد تاكيد قرار مي دهد .
وزير صنايع و معادن در بخش ديگري از سخنان خود، با اشاره به اينكه در سال 85 حدود 42 درصد مصرف يارانههاي كشور به بخش حمل و نقل و سوخت اختصاص داشته است افزود: يك بخش از طرح عظيم تحول اقتصادي ، به هدفمند كردن يارانه ها ميپردازد .
وي خاطر نشان كرد : در اين زمينه سه گام بزرگ شامل توسعه حمل و نقل عمومي ، نوسازي ناوگان حمل ونقل عمومي و خروج خودروهاي فرسوده و پر مصرف و مديريت مصرف سوخت برداشته شده است .
انتهاي پيام/
دوشنبه 14 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 82]