واضح آرشیو وب فارسی:مهر: مجيد غفوري:تمامي شاخصهاي توسعه استان كرمانشاه از برنامه ها جلوتر است
كرمانشاه - خبرگزاري مهر: استاندار كرمانشاه گفت: تمامي شاخصهاي توسعه استان در پايان سال 1386در حدود 100 درصد از برنامه ها جلوتر بوده اند.
به گزارش خبرنگار مهر در كرمانشاه، مجيد غفوري بعد ازظهر شنبه در نشست با خبرنگاران با تشريح دستاوردها و عملكرد مديريت استان در زمينه هاي مختلف اظهار داشت: مهمترين شاخصي كه در اين خصوص حاصل شده شاخص مربوط به اشتغالزايي و كاهش بيكاري است و آخرين عددي كه در بهار 86 درخصوص نرخ بيكاري استان اعلام شد 3/13 درصد بود كه اين رقم در بهار 87 به 2/11 كاهش يافت.
وي با اشاره به اينكه استان با كمترين تنش به سمت توسعه و پيشرفت در حركت است گفت: خوشبختانه با همكاري و تلاش مردم، جديت مسئولين و طيفهاي مختلف سياسي و جناحي يك شرايط خوب و مناسبي جهت حركت به سمت توسعه فراهم شده و دستيابي به شاخص ها و برنامه هاي از پيش طراحي شده گواه همين مطلب است.
غفوري با بيان اينكه كاهش بيكاري نشان دهنده سرمايه گذاريهاي خوب انجام شده و كار و تلاش فراوان در استان است با اشاره به جذب تسهيلات بنگاههاي اقتصادي زودبازده در استان خاطرنشان كرد: در بحث جذب اين تسهيلات به عنوان يكي از استانهاي خوب كشورشناخته شديم و با توجه به ارزيابي هاي صورت گرفته از سوي بانك مركزي ، استان كرمانشاه از جمله استان هاي خوب با بازدهي بالا معرفي شد.
استاندار كرمانشاه اظهار داشت: در سال 1386حدود يك هزار و 100 ميليارد تومان طرح به بانكها معرفي كه حدود 900 ميليارد تومان آن تصويب شد و از اين رقم 750 ميليارد تومان آن منجر به عقد قرارداد گرديد و حدود 650 ميليارد تومان نيز به متقاضيان پرداخت شد.
وي با بيان اينكه از 27 هزار طرح معرفي شده به 24 هزار مورد آن تسهيلات پرداخت شده است، گفت: اين طرحها در مجموع 56 هزار نفر اشتغالزايي خواهند داشت.
غفوري با بيان اينكه ميزان ماليات بر مشاغل در پايان 1386 ، 7/35 درصد افزايش داشته است، خاطرنشان كرد: ماليات بر شركتهاي غير دولتي در پايان 1386 با 25 درصد رشد همراه بوده است .
وي افزود: با تلاشهاي صورت گرفته 165 درصد در سرمايه گذاريهاي انجام شده از برنامه چهارم توسعه جلوتر هستيم و استان در بخش توليد ناخالص ملي با 25درصد رشد همراه بوده به طوريكه اين ارزش افزوده در بخش كشاورزي ، صنعت ، ساختمان و خدمات به ترتيب 1/25 ، 6/25 ، 1/21 ، 2/27 است.
غفوري با بيان اينكه سطح زير كشت اراضي آبي استان در پايان سال 1386 با هشت هزار هكتار افزايش روبرو بوده است، گفت: سطح زير كشت اراضي آبي در پايان سال 1385، 246 هزار هكتار بوده كه اين رقم در پايان سال 1386 با هشت هزار هكتار افزايش به 254 هزار هكتار رسيده است و همچنين سه هزار هكتار به جمع باغات استان افزوده شده و از 45 هزار هكتار به 48 هزار هكتار رسيده است .
وي همچنين درآمد عمومي استان در پايان سال 1386 را داراي 33 درصد رشد عنوان كرد و بيان داشت: در مجموع درآمد عمومي استان در پايان سال 1386 ، 75 ميليارد تومان بوده كه اين رقم در پايان سال 1387 با 33 درصد رشد به 100 ميليارد تومان افزايش يافته است.
استاندار كرمانشاه با اشاره به ميزان صادرات انجام شده در استان در پايان سال گذشته خاطرنشان كرد: در پايان سال گذشته ميزان رقم كالاهاي صادراتي استان به 640 ميليون دلار رسيد كه با توجه به تلاشهاي در حال انجام اميدواريم اين رقم همچنان با رشد همراه باشد و به عدد تعيين شده يعني يك ميليارد دلار در سال برسيم.
وي با اشاره به صحبتهايي در خصوص مسدود شدن بازارچه پرويزخان، تصريح كرد: خوشبختانه با پيگيريها و تلاشهاي گسترده انجام شده مصوبه شوراي امنيت ملي در خصوص مسدود شدن بازارچه پرويزخان (به جهت فعال شدن بازارچه مرز خسروي) نقض و مقرر شد اين بازارچه به موازي بازارچه خسروي همچنان فعال باشد لذا هيچگونه مشكل و نگراني در اين خصوص وجود ندارد .
استاندار كرمانشاه در بخش ديگري از سخنان خود به تلاشهاي در حال انجام درخصوص ساماندهي رودخانه قره سو نيز گفت : سازمان آب منطقه اي غرب تلاشهاي خوبي جهت ساماندهي رودخانه قره سو شروع كرده است و طبق پيش بيني انجام شده آب سد گاوشان تا پايان آبانماه سال جاري از تونل انتقال آب مي گذرد و بخشي از آن به قره سو وارد خواهد شد لذا با اين كار رودخانه حيات دوباره اي خواهد گرفت.
وي گفت: امسال چهار ميليارد و 500 ميليون تومان اعتبار براي ادامه ساماندهي اين رودخانه تخصيص يافته است و قبل از اينكه آب وارد رودخانه شود عمليات ساماندهي آن بايد به اتمام برسد.
استاندار كرمانشاه همچنين درخصوص پروژه راه آهن غرب نيز گفت: مسير راه آهن غرب از اراك تا كرمانشاه حدود 240 كيلومتر است كه چنانچه عمليات اجرايي دو تونل و چهار پل پيش بيني شده در مسير راه احداث شوند با توجه به بستر و آزادسازي مسير عمليات با شتاب بيشتري دنبال خواهد شد.
غفوري ادامه داد: مشكل عمده اين پروژه اعتبارات است بنابراين اگر 100 ميليارد تومان اعتبار براي سال جاري طرح در نظر بيگرند، پروژه به نتيجه مطلوبي نائل خواهد شد.
استاندار كرمانشاه در خصوص مصوبات سفر رئيس جمهوري نيز تصريح كرد: مصوبه هاي سفر رئيس جمهوري در استان از پيشرفت مطلوبي برخوردار است و تاكنون 85 درصد مصوبات به نتيجه رسيده است .
وي با بيان اينكه يكي از مصوبات سفر پالايشگاه 150 هزار بشكه اي آناهيتا است كه دو هزار و 500 ميليارد تومان براي احداث آن سرمايه گذاري پيش بيني شده، خاطر نشان كرد: كارتملك اين پالايشگاه با جديت خوبي در حال انجام است كه هم اكنون 500 هكتار آن از 580 هكتار موجود تملك شده لذا پس از كل تملك، علميات اجرايي آن در سالجاري شروع خواهد شد.
استاندار كرمانشاه در ادامه سخنان خود به ديگر سئوالات مطروحه خبرنگاران در زمينه هاي مختلف پاسخ داد.
شنبه 12 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 132]