واضح آرشیو وب فارسی:کيهان: رئيس جمهور در جمع اساتيد بسيجي سراسر كشور: طرح تحول
در برابر كساني كه بخواهند دولت را از اجراي طرح تحول اقتصادي منصرف كنند مي ايستيم و بدون هيچ گونه نگراني سياسي اين اصلاحات را اجرا مي كنيم.
به گزارش خبرنگاراعزامي خبرگزاري فارس، «محمود احمدي نژاد» رئيس جمهور كشورمان پيش از ظهر شنبه در مراسم اختتاميه دهمين نشست هم انديشي علمي فرهنگي سياسي اساتيد بسيجي كل كشور در مشهد مقدس با اعلام اين مطلب و اشاره به وضعيت ايران به موضوع هسته اي در حدود 4 سال پيش گفت: در آن زمان ما با هر هجوم و پيشرفت غرب، عقب نشيني مي كرديم و غربي ها در سال 83 در مذاكرات پاريس گفته بودند كه اگر شما مي خواهيد فقط تحقيقات را در زمينه هسته اي داشته باشيد بايستي 10 سال مذاكره كنيد تا شايد پس از اين 10 سال به شما اجازه بدهيم كه اين كار را انجام دهيد.
وي افزود: اما وقتي164 سانتريفيوژ را راه اندازي كرديم سر و صدا كردند كه عليه تان قطعنامه صادر خواهيم كرد در صورتي كه پس از مشاهده استقامت ايران، اعلام كردند كه با همين 164 سانتريفيوژ كار خود را به حالت تعليق درآوريد.
رئيس شوراي عالي امنيت ملي تاكيد كرد: اما امروز ايران اسلامي داراي هزاران سانتريفيوژ است كه غربي ها كه در گذشته نتوانستند كاري انجام بدهند گفتند كه همين جا كار را متوقف كنيد تا در موضوع هسته اي مذاكره كنيم ولي مجدداً با مشاهده استقامت ايران و عدم تعليق مجبور به از سرگيري مذاكرات شدند.
رئيس جمهور كشورمان حضور آمريكا در مذاكرات هسته اي را يكي از نتايج مقاومت ملت ايران در موضوع هسته اي عنوان كرد و گفت: آمريكايي ها پيش از اين ادعا مي كردند كه بايستي ايران تعليق را بپذيرد تا ما بتوانيم در مذاكرات شركت كنيم اما امروز آمريكايي ها بدون اينكه ايران تعليق را پذيرفته باشد در مذاكرات شركت كردند و ما نيز از آن استقبال مي كنيم.
احمدي نژاد با تاكيد بر اينكه باور ما اين بود كه در عرصه سياست خارجي بايستي تحولي ايجاد شود، اظهار داشت: نمي شد دائماً چپاولگران به ما هجوم آورده و طلب كاري كنند و ما در موضع دفاع قرار گيريم چرا كه هر كسي در موضع دفاعي قرار گيرد در هر هجومي بخشي از داشته هاي خود را از دست مي دهد لذا ما به هيچ وجه حاضر نيستيم و نبوديم كه در مورد حق مسلم خود گفتگو كنيم.
وي در بخش ديگري از سخنان خود كه به بررسي طرح تحول اقتصادي دولت اختصاص داشت، وضعيت اقتصادي امروز كشورمان را نسبت به پيش از انقلاب عالي توصيف كرد و گفت: كاري كه در اين 30 سال انجام شده است در تاريخ ايران بي نظير است اما هنوز در شان انقلاب نيست.
احمدي نژاد با بيان اينكه گره هاي كوري در ساختارهاي اقتصادي كشورمان وجود دارد كه اگر باز نشود نتيجه بسيار كمي از فعاليت هاي اقتصادي خواهيم گرفت، يادآور شد: طرح تحول يعني اصلاح ساختارها به گونه اي كه مسير فعاليت هاي اقتصادي هموار شده و در جهت پيشرفت ملت ايران و عدالت و آباداني سراسر ايران به كار گرفته شود.
رئيس جمهور با اشاره به اينكه طبق برآورد بانك مركزي، امسال بانكهاي ما 94 هزار ميليارد تومان تسهيلات اعطا مي كنند، افزود: نيمي از اين تسهيلات براي حفظ وضع اقتصادي موجود و نيمي ديگر سرمايه گذاري جديد است، لذا اگر هر ساله اين مقدار سرمايه گذاري جديد در محل مناسب خود انجام شود اتفاقات بسيار خوبي خواهد افتاد و به اين وسيله ظرف 2 سال تمام بيكاري هاي مانده از قبل پاك مي شود چرا كه ميانگين ايجاد اين شغل كمتر از 20 ميليون تومان است.
وي با بيان اينكه در صورت اجراي مناسب طرح تحول اقتصادي، رشد اقتصادي كشورمان دو رقمي خواهد شد، اظهار داشت: متاسفانه در حال حاضر سازوكارها آنقدر پيچيده است كه قابل هدف گذاري روشن نيست و به عنوان مثل همان مسيري كه براي اخذ وام 20 ميليون توماني طي مي شود براي وام 20 ميليارد توماني نيز بايستي طي شود و يكي از نتايج اين سازوكارها اين است كه فردي به عنوان مثال 100 ميليارد تومان براي توسعه كارخانه اش وام مي گيرد اما اين پول را يكجا براي خريد و فروش در تهران اختصاص مي دهد در صورتي كه با اين 100 ميليارد تومان 3 يا 4 هزار فرصت شغلي ايجاد مي شود.
احمدي نژاد با تاكيد بر اينكه ملت ايران ظرفيت انجام كارهاي بزرگ را دارد، تصريح كرد: با وجود اين اقدامات برخي كه مي خواهند دولت را از اجراي طرح تحول اقتصادي منصرف كنند، به فضل الهي مي ايستيم و بدون هيچ گونه نگراني سياسي، اين اصلاحات را اجرا مي كنيم.
شايان ذكر است در مراسم اختتاميه دهمين هم انديشي بسيج اساتيد كه با حضور رئيس جمهور، وزير صنايع، وزير علوم، فرمانده بسيج كشور، معاون وزير امور خارجه و جمعي ديگر از مسئولان كشور برگزار شد، اساتيد بسيجي به رئيس جمهور لقب قهرمان ملي نبرد هسته اي را اعطا كرده و از دكتر احمدي نژاد به خاطر پايداري بر مواضع هسته اي جمهوري اسلامي تقدير و تشكر كردند.
وزير علوم- تحقيقات و فناوري: مجموعه بزرگ بسيج اساتيد مي تواند منشأ نوآوري و شكوفايي براي بشريت باشد
وزير علوم تحقيقات و فناوري گفت: مجموعه بزرگ بسيج اساتيد، مي تواند منشأ بركت، نوآوري و شكوفايي، چه براي ايران اسلامي و چه براي بشريت باشد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) «محمدمهدي زاهدي»، صبح روز شنبه در دهمين همايش بسيج اساتيد كه در محل تالار قدس كتابخانه آستان قدس رضوي برگزار شد، افزود: اگر به تاريخ برگرديم و به اهداف و آرمان هاي رسول خدا(ص) توجه كنيم، خواهيم ديد كه اولين معلم و استاد بسيجي تاريخ اسلام رسول خدا(ص) بوده است و ما كه خود را دنباله رو آن حضرت مي دانيم، رسالت عظيمي را به دوش گرفته ايم و نبايد حتي يك لحظه از اهداف ترسيم شده غفلت كنيم.
وزير علوم از بسيج اساتيد درخواست كرد تا برنامه ريزي هاي لازم را در جهت پيشرفت كشور انجام دهند و افزود: ما هم به نوبه خود در وزات علوم با تمام امكاناتي كه داريم به عنوان وظيفه در جهت پيشرفت اين برنامه ها كمك خواهيم كرد.
زاهدي در ادامه با اشاره به شكست آمريكا و رژيم صهيونيستي در جنگ 33روزه گفت: خوشبختانه بسيج در معناي عام آن در همه جاي دنيا روحيه بسيجي را به وجود آورده است كه اين امر را نيز در بين برادران و خواهران لبناني مشاهده كرديم كه چگونه مشت محكمي به دهان استكبار كوبيدند.
زاهدي به جايگاه بسيج در دولت نهم نيز اشاره كرد و گفت: بسيج در دولت نهم داراي جايگاه ويژه اي است و حتي مي توانم بگويم كه دولت در دست استادان بسيجي است.
وي با اشاره به آيين نامه اي 4 ماده اي كه به تازگي تصويب شده است، اظهار كرد: براي اولين بار در اين آيين نامه، جايگاه ويژه اي را براي حوزه فرهنگي و تربيتي پيش بيني كرده ايم و همچنين براي كساني كه به اين امر اهتمام ورزند، امتيازات ويژه اي قائل شده ايم.
زاهدي ادامه داد: اين ماده فرصت بسيار خوبي را براي همكاران بسيجي ما فراهم مي كند تا بتوانند تحولات فرهنگي عظيمي را در دانشگاه ها به وجود آورند.
وزير علوم همچنين به نقش سكولاريزم در آموزش عالي اشاره كرد و گفت: در اوايل انقلاب، سه سال دانشگاه ها را تعطيل كرديم تا بتوانيم بازنگري و تجديد نظري را در محتوا و سرفصل دروس داشته باشيم، اما با تاسف بايد بگويم ما در حوزه علوم انساني موفق نشديم آن چه را نظام از ما انتظار داشت طراحي وبرنامه ريزي كنيم.
زاهدي افزود: اما در دولت نهم سعي شده به اين حوزه وارد شويم و رشته هاي مورد نياز علوم انساني را با رويكرد ميان رشته اي طراحي كنيم.
وزير علوم همچنين از كم بودن نويسندگان كتاب هاي درسي رشته هاي علوم انساني گله كرد و گفت: در رشته هاي علوم انساني به لحاظ محتوايي مشكلي نداريم، اما براي تدوين كتاب هاي درسي مشتاقان كمي داريم و من از شما مي خواهم در اين زمينه ما را ياري كنيد.
زاهدي به كادرسازي به عنوان يكي ديگر از نيازها براي جهاني كردن فرهنگ بسيج اشاره كرد و گفت: امروز بسياري از كشورها حتي در كشورهاي آمريكاي لاتين براي ايران اسلامي قائل به جايگاه ويژه اي هستند و اگر بتوانيم در كادرسازي موفق باشيم، مي توانيم پايگاه استكبارستيزي قوي را، آن چنان كه مطابق با اهداف ما باشد، پايه ريزي كنيم.
وي همچنين نقش استادان بسيجي را در پياده سازي چشم انداز 20ساله مهم ارزيابي كرد و گفت: توان علمي استادان بسيجي بسيار بالاست و ما مي توانيم نه تنها در ايران بلكه در جهان، مرجعيت علمي را ايجاد كنيم و در منطقه به اهدافي كه داريم برسيم.
زاهدي در پاسخ به پرسش يكي از استادان كه چرا امروز فضايي عليه دانشگاه آزاد ايجاد كرده ايد، گفت: ما اصلا عليه دانشگاه آزاد فضا ايجاد نكرده ايم، به نظر ما دانشگاه آزاد شجره طيبه انقلاب است و بايد از اين نهال خوب پاسداري كنيم تا درخت تنومند آن نه تنها در ايران بلكه در ساير كشورها رشد يابد.
وي ادامه داد: هيات موسس جديد دانشگاه آزاد نيز در بسياري از اهداف خود به دنبال بازنگري و تجديدنظر هستند.
زاهدي در پاسخ به پرسش يكي ديگر از حاضران كه چرا برخي روساي دانشگاه ها و وزراي دولت نهم دوم خردادي هستند، گفت: اين ديد بايد تغيير كند كه هركس كه در دولت قبل حضور داشته است، مخالف آرمان خواهي اسلامي و يا مخالف دولت نهم است، ما نيز بايد به عنوان بسيج اساتيد دامنه جذب خود را زياد كنيم.
وزير علوم همچنين از ابلاغ مصوبه افزايش حقوق كارمندان وزارت علوم خبر داد و گفت: سهام بازنشستگي نيز داراي كيفيت بسيار بالايي است و در بازار بورس جزو بهترين سهام هاست.
يکشنبه 6 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: کيهان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 118]