تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 11 آذر 1403    احادیث و روایات:  حضرت زهرا (س):ما اهل بیت رسول خدا(ص) وسیله ارتباط خدا با مخلوقاتیم ما برگزیدگان ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1836467919




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

كشتى بازها در اختيار ناخداى نابينا


واضح آرشیو وب فارسی:رسالت: كشتى بازها در اختيار ناخداى نابينا
سعيدسبحاني

“جان مك كين”نامزد حزب جمهوريخواه در انتخابات رياست جمهورى سال 2008،همچنان سعى دارد ايالات متحده آمريكا را پيروز ميدان عراق بداند.اين در حالى است كه بوش پسر و چنى نيز امروزه چنين ادعايى را به صورت صريح بيان نمى كنند.حتى رسانه هاى وابسته به حزب جمهوريخواه نيز امروزه در خصوص پيروز خطاب كردن آمريكا در ميدان عراق وسواس خاصى به خرج مى دهند.

مك كين در جريان مبارزات مقدماتى حزب جمهوريخواه مسير آسانى را پشت سر گذاشت.انصراف رودى جوليانى در مراحل اول انتخابات مسير پيروزى وى را هموار نمود و افرادى مانند هاكابي،فرد تامسون و ران پل و رامنى نيز در حد اندازه هاى رقابت با سناتور ايالت آريزونا نبودند.اما مك كين تصور مى كند كه وى پيروز رقابتى بزرگ بوده و بايد نسبت به آن افتخار نمايد!

در هر حال سناتور ايالت آريزونا تحولات عراق را با نوعى خوش باورى مبتنى بر تخيل و توهم رصد مى كند.جالب توجه اينكه مك كين اخيرا سعى كرده است در راستاى جلب رضايت افكارعمومى آمريكا گفتارهاى خود در خصوص جنگ عراق را تعديل نمايد. نامزد جمهوريخواه انتخابات رياست جمهورى آمريكا با چرخشى آشكار از مواضع قبلى خود اعلام كرده است كه با خروج نيروهاى آمريكا از عراق طى دو سال آينده موافق است.

“جان مك‌كين” كه تا پيش از اين مخالف سرسخت تعيين جدول زمانى براى خروج نيروهاى آمريكا از عراق بود ، تصريح كرد كه نيروهاى آمريكا مى‌توانند در دو سال آينده از عراق خارج شوند.

اما بحث درباره سطح نيروها در روزهاى اخير پس از موافقت “نورى المالكي” نخست وزير عراق با طرح “باراك اوباما” نامزد دموكرات مبنى بر خروج نيروها در 16 ماه تغيير كرده است. از مك‌كين پس از ملاقات با “بوش پدر” رئيس جمهورى اسبق آمريكا پرسيده شد كه آيا اين قابل تصور است كه نيروهاى آمريكا بتوانند تا دو سال آينده از عراق خارج شوند و مك‌كين نيز در پاسخ با اشاره به طرح موفقيت‌آميز افزايش نيروها آمريكا )surge( در سال گذشته ميلادى گفت: تصور مى‌كنم آنها [سربازان] بتوانند تا حد زيادى خارج شوند.

اين در حالى مطرح مى‌شود كه “تاكر باوندز” سخنگوى مك‌كين معتقد است كه اظهارات سناتور آريزونا نشانه تغيير موضع وى نيست.

از نظر باوندز، اشاره به واژه “دو سال” با موضع وى مبنى براينكه آمريكا مى تواند به صورت مسئولانه درباره كاهش سطح نيروها در عراق با توجه حفظ امنيت و ثبات اين كشور گفتگو كند تناقضى ندارد.

اظهارات جديد مك‌كين درحالى مطرح مى‌شود كه روزنامه انگليسى “اينديپندنت” در گزارشى فاش كرد كه “جرج بوش” رئيس جمهور آمريكا به منظور كاهش احساسات ضد جنگ در راى‌دهندگان آمريكايى و كمك به انتخاب “جان مك‌كين” به عنوان جانشين بعدى خود خواستار سرعت بخشيدن به روند خروج نيروها از عراق است.

جان مك‌كين، در تلاش براى جلب توجهات معطوف به سفر انتخاباتى رقيب دموكراتش به عراق به سمت خود، تائيد كرد كه اوباما درباره‌ جنگ عراق اشتباه مى‌كند و حق با وى (مك كين)‌ است. دو كانديداى جمهوريخواه و دموكرات انتخابات رياست جمهورى آمريكا بر سر مسئله عراق به شدت اختلاف داشته‌اند. اوباما گفته است كه ظرف 16 ماه سربازان آمريكايى را از عراق خارج و همزمان تلاش‌هاى آمريكا را در نبرد عليه القاعده و طالبان در افغانستان قوت خواهد بخشيد. مك‌كين نيز در برابر هر گونه جدول زمانى براى خروج سربازان از عراق مقاومت كرده و تاكيد دارد كه پيروزى در عراق يك فاكتور ضرورى براى پيروزى در افغانستان است.

مك كين اخيرا اتهامات زيادى را متوجه باراك اوباما ساخته است. در حالى كه شبكه‌هاى خبرى آمريكا سفر باراك اوباما، كانديداى دموكرات انتخابات را پيگيرى مى‌كردند، مك‌كين در جريان ديدار با جرج‌ بوش پدر، اوباما را مورد تمسخر قرار مى‌داد.

كانديداى جمهوريخواه انتخابات همچنين يك تبليغ خبرى تعجب‌آور را منتشر كرد كه در آن اوباما، سناتور دموكرات ايلى‌نويز، عامل قيمت بالاى بنزين معرفى شده است.

توهمات مك كين در خصوص پيروزى ايالات متحده آمريكا در عراق سبب كاهش محبوبيت وى در نظرسنجيها شده است.نتايج يك نظرسنجى جديد نشان مى دهد كه “ باراك اوباما” نامزد انتخابات رياست جمهورى آمريكا از حزب دموكرات همچنان از رقيب جمهوريخواه خود پيش است و همچنين حدود 70 درصد از مردم آمريكا از عملكرد بوش ناراضى هستند.

نتايج نظرسنجى روزنامه واشنگتن پست و شبكه خبرى اى بى سى نشان داد كه اوباما با 50 درصد از “ جان مك كين” با 42 درصد پيش است.

يكى از نتايج اين نظرسنجى اين بود كه در موضوع اقتصادى ، اوباما در مقايسه با مك كين 19 درصد بيشتر حمايت شد كه همين امر چالشى براى مك كين است.همچنين “جرج بوش” رئيس جمهورى آمريكا بار ديگر يكى از كمترين ميزان محبوبيتها را به دست آورد،زيرا تنها 28 درصد از عملكرد وى رضايت داشتند و 69 درصد از آن ناراضى بودند.از اين تعداد 59 درصد به شدت از عملكرد بوش ناراضى بودند.

انتخابات رياست جمهورى آمريكا قرار است روز چهارم نوامبر(14 آبان) برگزار شود. مسائل امنيتى مثل جنگ عراق و افغانستان و جنگ با القاعده از مسائل مورد اختلاف دو نامزد هستند، اما برنامه هاى اقتصادى دو طرف هم تاثير زيادى بر راى دهندگان آمريكايى در تورم بالاى اين كشور دارد.

جمهوريخواهان واشنگتن سخت ترين دوران خود را سپرى مى كنند.محبوبيت جرج واكر بوش و ديگر نومحافظه كاران به شدت كاهش يافته است و جمهوريخواهان سنتى نيز نسبت به آينده سياسى خود با ترديد مى نگرند.به راستى در صورت شكست جان مك كين در برابر اوباما،كه احتمال آن نيز بعيد به نظر نمى رسد ،چه سرنوشتى در انتظار جمهوريخواهان سنتى و افراطى خواهد بود.پاسخ اين سوال تاحدود زيادى مشخص است.جمهوريخواهان افراطى يا نومحافظه كاران به سبب رويكرد افراطى خود در سياست داخلى و خارجى آمريكا ديگر جايى در بين مردم اين كشور نخواهند داشت.اگرچه برخى نومحافظه كاران مانند كارل رو و گونزالس سعى كردند به صورت ظاهرى مسير خود را از بوش جدا نمايند اما اين استراتژى فريبنده تاثيرى در سقوط كامل آنها از قدرت نخواهد داشت.اين در حالى‌است كه افرادى مانند جان بولتون و دونالد رامسفلد و پل ولفويتس مدتهاست گردونه قدرت را به اجبار ترك نموده اند.

از سوى ديگر،برخى جمهوريخواهان سنتى نيز به صورت خودكار قربانى سياستهاى بوش پسر شده و جايى در آينده سياسى آمريكا ندارند.

اخيرا مشاور ارشد مك كين نيز به سبب همين اختلافات داخلى و عوامل ديگر استعفا داده است.هم اكنون آمريكايى‌هاى آفريقايى‌تبار در صددند تا در تعداد، به‌صورتى خيره‌كننده ظاهر شوند و به اوباما راى دهند. آنها مى‌خواهند به نامزد دموكراتها نشان دهند كه براى اولين بار از زمانى كه جنبش “حقوق شهروندي” به‌وجود آمد اعضاى اين حزب از محبوبيت بيشترى برخوردار شده اند.

حتى مردم سفيدپوست آمريكا تنها به خاطر اينكه يك جمهوريخواه جنگ‌طلب رئيس‌جمهور آينده آنها نباشد حاضر شده‌اند تا به يك شخص سياهپوست راى بدهند تا جلوى تكرار بسيارى ازسياست‌هاى اشتباه دوران جرج بوش را بگيرند. واقعيت امر اين است كه نقش جوانان و داشتن راى آنان در انتخابات آتى اين كشور بسيار مهم است. جوانان آمريكايى در مرحله مقدماتى انتخابات درون حزبى دموكراتها نيز آراى خود را به سود اوباما به گردش در آوردند.همچنين انتشار نظرسنجيهاى مختلف در ايالات متحده نشان مى دهد كه اكثر جوانانى كه قبل از اين حاضر به مشاركت در انتخابات آمريكا نبوده اند،به سبب حضور اوباما در انتخابات و جلوگيرى از پيروزى دوباره جمهوريخواهان اين بار در انتخابات شركت مى كنند.

اين مسئله مى تواند پيروزى مك كين بر اوباما را بسيار سخت تر نمايد. جمهوريخواهان،اعم از طيف سنتى يا افراطى در صورت شكست در انتخابات رياست جمهورى سال 2008 وارد فاز تشديد منازعات درون حزبى خواهند شد و همين مسئله بازتعريف آنها توسط خود را با مشكل مواجه مى سازد.از اين رو برخى كارشناسان مسائل سياسى آمريكا معتقدند كه اوباما در صورت پيروزى بر مك كين در انتخابات سال 2012 نيز به راحتى بر نامزد پيشنهادى حزب جمهوريخواه غلبه خواهد كرد.

در نهايت اينكه كشتى بازها در اختيار ناخدايى نابينا قرار گرفته است.ناخدايى كه تاكنون نتوانسته است اين كشتى در معرض طوفان را از گردابهاى سياسى موجود نجات دهد.به راستى آينده حزب جمهوريخواه و جان مك كين چه خواهد بود؟پاسخ اين سوال را بايد در ماه نوامبر سال 2008 ميلادى جستجو نمود.
 شنبه 5 مرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: رسالت]
[مشاهده در: www.resalat-news.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 135]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن