واضح آرشیو وب فارسی:ایسکانیوز: معاون فرهنگي حوزههاي خواهران خبر داد: گسترش معارف قرآني در مدارس علميه خواهران
تهران- خبرگزاري ايسكانيوز: معاون فرهنگي تربيتي مركز مديريت حوزههاي علميه خواهران به تشريح برنامهها و فعاليتهاي مديريت پرورشي اين معاونت پرداخت.
به گزارش روز شنبه باشگاه خبرنگاران دانشجويي ايران "ايسكانيوز"، حجتالاسلام قندي با اشاره به فعاليت سه مديريت پرورشي، تبليغ و تربيتي در معاونت فرهنگي، تربيتي مركز مديريت حوزههاي علميه خواهران گفت: ارتقاي سطح توان قرآني طلاب اعم از ترجمه، مفاهيم، تدبر و تفسير قرآن از فعاليتهاي مديريت پرورشي است.
وي افزود: اين مديريت، فعاليتهاي فرهنگي مدارس را بررسي، هدايت و نظارت ميكند.
معاون فرهنگي تربيتي حوزههاي علميه خواهران، معاونان فرهنگي در مدارس علميه را بازوان اجرايي اين معاونت دانست و اظهار داشت: از 230 مدرسه علميه خواهران در سراسر كشور، 190 مدرسه داراي معاونت فرهنگي است كه برخي مدارس علميه به علت جديد التأسيس بودن يا كم بودن تعداد طلاب آن، داراي معاون فرهنگي نيست.
حجتالاسلام قندي با بيان اينكه نظارت، سازماندهي و پشتيبانيهاي علمي و اجرايي اين افراد از سوي مديريت پرورشي انجام ميشود تصريح كرد: علاوه بر اجلاسهاي عمومي كه هر ساله براي معاونان فرهنگي مدارس علميه خواهران كشور برگزار كردهايم، دورههاي آموزشي-توجيهي ويژه اين افراد برگزار ميشود.
وي افزود: در طول سال كتابهاي مناسب به مناسبتهاي مختلف براي معاونان فرهنگي مدارس ارسال و از محتواي آنها آزمون برگزار ميشود.
معاون فرهنگي تربيتي حوزههاي علميه خواهران به انتشار نشريات داخلي در مدارس اشاره كرد و گفت: ارزيابي، نظارت، هدايت و پشتيباني اين نشريات نيز به عهده مديريت پرورشي است.
وي همچنين از فراهم آوردن زمينه مناسب براي ارتباط و تعامل اين نشريات با نشريات سطح شهر آن مدارس خبر داد و گفت: اين امر موجب بهرهمندي طلاب از تجربيات ديگر نشريات و انتقال معارف ديني به نشريات سطح شهر خواهد شد.
وي با بيان اينكه طلاب براي راهاندازي نشريه در مدارس بايد مجوز بگيرند يادآور شد: علاوه بر دورههاي آموزش حضوري روزنامهنگاري ويژه مسئولان و سردبيران اين نشريات، كتاب روشها و اصول تهيه نشريات حوزوي را به آنها دادهايم.
حجتالاسلام قندي برپايي جشنواره قرآني حوزههاي علميه خواهران را از ديگر وظائف مديريت پرورشي برشمرد و افزود: اين جشنواره اسفند سال گذشته براي دومين بار برگزار و در آن از فعاليتهاي قرآني طلاب در محورهاي ترجمه، مفاهيم، قرائت، تفسير، حفظ موضوعي و تربيتي و كارهاي هنري قرآني تجليل شد و همچنين برترين مدرسه علميه فعال در امور قرآني معرفي شد.
به گزارش ايسكانيوز به نقل از مركز خبر حوزه ،حجتالاسلام قندي تربيت مربي قرآن را نيز از وظايف مديريت پرورشي دانست و اظهار داشت: حوزههاي علميه نيازمند استفاده بيشتر از قرآناست كه تربيت مربي قرآن با هدف گسترش معارف قرآني در مدارس علميه با جديت در حال پيگيري است.
معاون فرهنگي تربيتي مركز مديريت حوزههاي علميه خواهران با اشاره به تربيت مربي در خصوص تدبر روشمند در قرآن گفت: تدبر در قرآن به عنوان مرحلهاي براي ورود مناسب در عرصه تفسير، سابقه رسمي در فعاليتهاي ما نداشته است، اما از سال 85 اينكار را شروع كردهايم و تاكنون بيش از سيصد مربي طي دورههاي مقدماتي و تكميلي با اين موضوع آشنا شدند و آغاز آن در برخي مدارس علميه به صورت آزمايشي صورت گرفت.
وي با بيان اينكه اين مربيان از اساتيد، طلاب و فارغالتحصيلان حوزههاي علميه خواهران بودهاند گفت: طرح تربيت مربي تدبر روشمند در قرآن ادامه خواهد يافت به طوري كه براي امسال افراد جديدي در نظر گرفته شدهاند.
وي افزود : از سوي ديگر دوره عالي اين طرح را براي مربياني كه دورههاي مقدماتي و تكميلي را سپري كردهاند در نظر گرفتهايم تا اين افراد خودشان توانايي پرورش مربي در اين خصوص را داشته باشند./07/120
شنبه 29 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایسکانیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 132]